Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φίμωση της Χρυσής Αυγής από τα καθεστωτικά ΜΜΕ

logokrisia-kanalia_n__article

Από την προεκλογική περίοδο του Μαΐου 2012, όταν πλέον οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις δεν γινόταν να κρύψουν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, εντάθηκαν οι τοποθετήσεις διαφόρων κονδυλοφόρων στον καθεστωτικό τύπο σχετικά με την αντιμετώπιση που πρέπει να έχει το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από τα ΜΜΕ. Από τότε ως και σήμερα, κι αφού έχουν γραφτεί εκατοντάδες άρθρα επί του θέματος, η Χρυσή Αυγή παραμένει πλήρως αποκλεισμένη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ενώ καθημερινά λασπολογείται και συκοφαντείται άνευ αντιλόγου.

Επιχείρησαν να δημιουργήσουν έναν μύθο, παρουσιάζοντας τη Χρυσή Αυγή ως «μόδα», τονίζοντας πως τυχόν παρουσία των στελεχών της σε τηλεοπτικά πάνελ, θα την ξεμπρόστιαζε στα μάτια του κόσμου που ψήφισε «με θυμό». Από την θεωρία στην πράξη βέβαια, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Δεν τίθεται θέμα «ξεμπροστιάσματος», καθώς καθημερινά τα καθεστωτικά παπαγαλάκια μας λασπολογούν δημιουργώντας οποιοδήποτε πιθανό κι απίθανο σενάριο εναντίον του Κινήματος, αλλά τα ποσοστά μας όλο κι ανεβαίνουν. Δεν τίθεται θέμα «μόδας» ή «θυμωμένης ψήφου», καθώς έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και ο όποιος θυμός θα έπρεπε να είχε καταλαγιάσει ως τώρα. Και φυσικά, δεν τίθεται θέμα παρουσίας μας στα κανάλια καθώς ξέρουν ότι οποιοδήποτε δημόσιο βήμα μας δώσουν όχι απλά δεν θα μας βλάψει, αλλά θα φέρει το τέλος της κλεπτοκρατίας τους λίγο πιο κοντά.

Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, λέγοντας πως οι Ιδέες μας είναι επικίνδυνες. Πως η Χρυσή Αυγή θα φέρει τον «μεσαίωνα», θα καταστείλει τις ατομικές ελευθερίες, πως είναι κάτι «επικίνδυνο» για την ευημερία του τόπου. Τότε γιατί δεν θέλουν ο κόσμος να έρθει σε επαφή με τις Ιδέες μας; Αφού η ιδεολογία μας είναι «ιδεολογία μίσους», αφού κατά αυτούς φέρνουμε μαζί μας μόνο δυστυχία για τον Έλληνα, θα ήταν πολύ εύκολο να μας βγάλουν σε ένα πάνελ και να μας αφήσουν να αποκαλύψουμε μόνοι μας το «πραγματικό μας πρόσωπο» στον ελληνικό λαό. Αν ήμασταν επίδοξοι τύραννοι κι ενάντια στους εργάτες, η αυξημένη δημοσιότητα θα ήταν πολύ εύκολο να μας συνθλίψει.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι εντελώς διαφορετική, κι αυτό το γνωρίζουν τα αφεντικά των καθεστωτικών παπαγάλων. Οποιοδήποτε δημόσιο βήμα στη Χρυσή Αυγή, οποιαδήποτε ευκαιρία να δείξει το «αληθινό της πρόσωπο», αποτελεί και ευκαιρία αφύπνισης συνειδήσεων. Γι’ αυτό και η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει αποκλεισμένη, ενώ η λάσπη εναντίον της θα αυξάνεται μαζί με την ασταμάτητη άνοδο της. Αυτοί που συνεχίζουν να πλουτίζουν με αμείωτους ρυθμούς, ενώ ο Έλληνας πλέον δεν έχει χρήματα ούτε για τα βασικά, θα συνεχίζουν να «εφιστούν την προσοχή» ενάντια στο «αβγό του φιδιού». Κι όσο θα εφιστούν την προσοχή σε αυτούς που τσάκισαν με τα μέτρα λιτότητας, θα φουσκώνουν ακόμα περισσότερο τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Παράλληλα, αποτελεί σύνηθες φαινόμενο η κατασυκοφάντηση με χυδαίους χαρακτηρισμούς όσων τολμούν να δηλώνουν ότι στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή. Χαρακτηρισμούς όπως «αμόρφωτοι» και «βλάκες» τους έχουμε ακούσει όλοι μας αμέτρητες φορές το τελευταίο διάστημα. Εκφράσεις σαν αυτές εκτοξεύονται δίχως την παραμικρή αιδώ από τους δεξιούς κι αριστερούς ψευτοδημοκράτες για να χαρακτηρίσουν τους υποστηρικτές ενός κόμματος που στήριξαν σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες πέρσι και που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το στηρίζουν πλέον πάνω από ένα εκατομμύριο συμπατριώτες μας. Μια γρήγορη ματιά στα περσινά εκλογικά αποτελέσματα στην Αττική, αρκεί για να δείξει ποιούς υβρίζουν οι καθεστωτικοί. Η Χρυσή Αυγή προελαύνει στις γειτονιές της εργατιάς όπως η Νίκαια και το Κερατσίνι, ενώ παράλληλα έχει μηδαμινά ποσοστά στις περιοχές της ψευτο-ελίτ του τόπου, όπως η Φιλοθέη. Πράγματι, για τα λαμόγια που έχουν κατακλέψει τον τόπο, ενδεχομένως να θεωρείται και βλάκας ο εργάτης που μοχθεί με τιμιότητα όλη του τη ζωή.

Ο κόσμος πλέον όμως δεν τρώει κουτόχορτο. Γι’ αυτό και η καθεστωτική λάσπη εναντίον μας δεν έχει αποτέλεσμα. Η Χρυσή Αυγή δεν εξαρτάται από τα κανάλια γιατί αποτελείται από αγωνιστές. Και ο αγώνας, διαδραματίζεται στο δρόμο, στις λαϊκές γειτονιές, εκεί που χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού. Οι απλοί Έλληνες, αυτοί που δοκιμάζονται αδυσώπητα από τα αντεθνικά μέτρα, πυκνώνουν καθημερινά τις φάλαγγες του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ενώ κάθε λογής απατεώνες στέκονται λυσσασμένα απέναντι μας. Η λύτρωση του Έθνους πλησιάζει. Ζήτω η Νίκη!

Γιάννης Παπαδόπουλος
Τ.Ο. Σερρών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fimwsh-ths-chrushs-aughs-apo-ta-kathestwtika-mme#.Ud50ZPlM_RM#ixzz2Yj4YCas6

Exit mobile version