Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρέβεζα: Παρέμβαση Χρυσής Αυγής ενάντια στην αναλγησία της ΔΕΗ

Ανταποκρινόμενη πάντα στο κάλεσμα κάθε Έλληνα, η Χρυσή Αυγή Πρέβεζας βρέθηκε στα γραφεία της Δ.Ε.Η. συμπαραστεκόμενη σε έναν δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, του οποίου οι καρεκλοκένταυροι της μνημονιακής επιχείρησης του διέκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
prebeza-dei11

Ενώ τους είχε εκθέσει το πρόβλημα της υγείας του (κάθε βράδυ χρειαζόταν υποστήριξη από οξυγόνο, εξαιτίας των πολλαπλών εμφραγμάτων), καθώς και το πρόβλημα της μη καταβολής της σύνταξής του, ζήτησε από τους ιθύνοντες κάποιο διακανονισμό στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Το μόνο που βρήκαν να του απαντήσουν για να μην κάνουν δεκτό το δίκαιο αίτημά του ήταν η εξής απαράδεκτη και απάνθρωπη φράση: «…εμείς δεν είμαστε γιατροί!».


Με την καίρια και δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής αποκαταστάθηκε άμεσα η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του συμπολίτη μας. Επίσης, επιτεύχθηκε διακανονισμός καταβολής των οφειλών, στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων. Ακόμη γνωστοποιήθηκε στους αρμόδιους της ΔΕΗ, ότι με τέτοιες ατυχείς και απάνθρωπες ενέργειες σε βάρος Ελλήνων Πολιτών, θα βρίσκει πάντα αντιμέτωπους τους Χρυσαυγίτες!

Η ενέργεια εκτιμήθηκε από τους παρευρισκομένους πολίτες της Πρέβεζας και οι Συναγωνιστές αποχώρησαν καταχειροκροτούμενοι και επευφημούμενοι από τους συμπολίτες τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prebeza-parembash-chrushs-aughs-enantia-sthn-analghsia-ths-deh#.Ud7xl_lM_RM#ixzz2YlElZDEy

Exit mobile version