Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταρρέουν οι μύθοι Σαμαρά: 24.000 νέοι άνεργοι σε ένα μήνα!

anergeia2__article

Τα στοιχεία για την ανεργία κατά το μήνα Απρίλιο του 2013 ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με αυτά, το ποσοστό ανεργίας ανέβηκε στο αστρονομικό 26,9%, από 26,8% που ήταν το Μάρτιο. Οι προβλέψεις Σαμαρά για ανάκαμψη, όπως έγκαιρα είχε προειδοποιήσει η Χρυσή Αυγή, δεν ήταν παρά παλάτια στην άμμο, τα οποία γκρεμίζονται μέρα με τη μέρα, σκορπίζοντας ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση στον Ελληνικό Λαό.

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αναφέρουν πως 24.025 άτομα έχασαν τη δουλειά τους μέσα στον Απρίλιο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εγγεγραμμένων ανέργων στους 1.337.621! Τα νέα αυτά, σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις διεθνών κύκλων πως η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να ακροβατεί στο γκρεμό της καταστροφής και πως θα χρειαστούν νέα μέτρα λιτότητας, για να καλυφθούν τα δημοσιονομικά κενά, έρχονται να δημιουργήσουν ένα ακόμα δυσχερέστερο κλίμα για τον Λαό μας.

Ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση και ακόμη περισσότερα φοροεισπρακτικά μέτρα είναι το μέλλον το οποίο ο Σαμαράς και η κυβέρνηση των υποτακτικών επιφυλάσσουν για τους Έλληνες. Σε αντίθεση με τα ψεύτικα χαμόγελα και τις αισιόδοξες εκτιμήσεις των υπηρετών του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος, ο Λαός μας βυθίζεται ακόμη βαθύτερα στο τέλμα, την ώρα που η ελληνική οικονομία παραμένει παραλυμένη και δίχως προοπτικές ανάκαμψης. Σαμαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας κρατούν τον Ελληνικό Λαό όμηρο των τοκογλύφων και παρακολουθούν ατάραχοι τον οικονομικό στραγγαλισμό της Πατρίδος, την ίδια ώρα που τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης παραμυθιάζουν τους Έλληνες με αηδίες περί σκληρών διαπραγματεύσεων.

Ο Ελληνικός Λαός ζητά τα αυτονόητα: το δικαίωμα στην Εργασία για να προσφέρει ψωμί στην οικογένειά του, μια ανεξάρτητη και εθνικά κυρίαρχη Ελληνική Πατρίδα και την Ελευθερία του ανάμεσα στα άλλα Έθνη. Τα κόμματα της φιλελεύθερης και καπιταλιστικής μπουρζουαζίας και τα αμερικανομαρξιστικά αποκόμματα της αντεθνικής αριστεράς, αδιαφορούν για τα δεινά που επιφέρουν στο Λαό μας. Η τιμωρία τους δεν μπορεί παρά να είναι άμεση και αμείλικτη: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katarreoun-oi-muthoi-samara-24.000-neoi-anergoi-se-ena-mhna#.Ud75_vlM_RM#ixzz2YlNjpd6m

Exit mobile version