Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παράνομη η εφαρμογή του αντισυνταγματικού νόμου Ραγκούση

Ακούστε πολύ προσεκτικά τι λέει η Συναγωνίστρια Ζαρούλια στην επίκαιρη ερώτηση που θέσαμε για την μη εφαρμογή της υπ’ αριθμόν 460/2013  απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και τι άλλα ντ’ άλλα απαντάει ο υπουργός!!!

Ας μη σχολιάσουμε τις βαρύγδουπες λέξεις που χρησιμοποίησε (λ.χ. αξιοπρέπεια, αξιοκρατία, νομιμότητα, διαφάνεια!) γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί…

Πάμε παρακάτω στις ασυναρτησίες όπως: “το φόβος, προκαλεί πανικό, πανικός αναστάτωση, αστάθεια ανασφάλεια και βία…” Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα! Τρικυμία εν κρανίω κ.ο.κ.

Αφού μας είπε το ποιηματάκι του περί… βίας και φασισμού, που κολλάει με την ερώτησή μας, μόνον αυτός γνωρίζει, νομίζαμε ότι θα ερχόταν στο θέμα μας, αλλά πλανηθήκαμε πλάνην οικτρά! Ακούστε τι ισχυρίστηκε ο άνθρωπος: Στην τελευταία σας αποστροφή ότι δεν σας δίδονται στοιχεία…”!!! Σε αυτό το σημείο η κάμερα δείχνει την Συναγωνίστρια Ζαρούλια να συνοφριώνεται επειδή σε κανένα σημείο του λόγου της δεν αναφέρθηκε ότι δεν μας δίδονται στοιχεία και στην δευτερολογία της παρέθεσε και στοιχεία τα οποία είχε στην κατοχή της! Η μόνη “αποστροφή”, που μπορούμε εμείς να σκεφτούμε για την Συναγωνίστρια Ζαρούλια, είναι αυτή που έχει για όλους αυτούς εκεί μέσα που συναγελάζεται…

Στην συνέχεια μας μίλησε για μία εγκύκλιο (965/15/8/2012) με την οποία ανεστάλησαν οι διαδικασίες που αφορούν  την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1 α και 24 του νόμου Ραγκούση , η οποία σχετίζεται με την κτήση της ιθαγένειας. Έχουμε σοβαρούς λόγους να αμφιβάλλουμε και επί του θέματος θα επανέλθουμε, γιατί ο υπουργός μας πέταξε το γάντι να θέσουμε πάλι το ίδιο ερώτημα σε δύο μήνες (αν είναι ακόμη κυβέρνηση…) και εμείς θα ανταποκριθούμε να είναι βέβαιος!

Κατόπιν μας μίλησε για την μειοψηφία(!) στο Συμβούλιο της Επικρατείας ότι είχαν ξεκάθαρες θέσεις και αξιόλογες να τις δει κανείς και  ενδιαφέρουσες θέσεις και άλλα ακαταλαβίστηκα…

Μετά μας ανέφερε για το τι γίνεται στην Αμερική!!! Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου ο υπουργός μας καθησύχασε ότι είμαστε η χώρα με τις λιγότερες ελληνοποιήσεις στην Ευρώπη, αφού εξήντλησε το παράδειγμα των ΗΠΑ… Ανακάτεψε την Ελληνική κουλτούρα με την κουλτούρα των Ευρωπαίων κλπ., κλπ.

Όσο για το εάν θα συμμορφωθεί η κυβέρνηση με την δικαστική απόφαση ή θα πρέπει να αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες από τη μη εφαρμογής της, δεν ακούσαμε κιχ! Ούτε αν θα κάνουν δημοψήφισμα για να δούμε τι λένε οι συμπατριώτες μας.

Αυτός το βιολί του, ότι θα γίνει νόμος όταν το κρίνει η κυβέρνηση, την στιγμή που δεν απαιτείται για την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

 

 

 

 

Exit mobile version