Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Όλα τα λαμόγια μαζί στο συνέδριο του Σύριζα! Ψηφίστε κορόιδα το νέο ΠΑΣΟΚ. Ο λύκος κι αν γέρασε και άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη του άλλαξε, μήτε την κεφαλή του. Σας έχουμε μάθει λαμόγια που καταστρέψατε την χώρα! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

 

Δ. Ρ.

 

Δημοσκόποι για τα πανηγύρια: καλύτερη αντιπολίτευση η ΔΗΜΑΡ από την Χρυσή Αυγή!!!

 

Το κράτος υπό πλήρη διάλυση και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αφού «επιτυχώς» αντιμετώπισε την εγκληματικότητα στη χώρα του, άρχισε τα ταξιδάκια στην Ευρώπη, μετά το Ισραήλ, προφανώς μιμούμενος τον Τζέφρυ που απολαμβάνει τη θάλασσα και το κανώ του και εμείς δεν ξέρουμε αν θα έχουμε φαγητό, ρεύμα και σπίτι αύριο! Εχθές άλλος ένας συμπολίτης μας στον Αγ. Παντελεήμονα ήρθε αντιμέτωπος με τα πυρά αλλοδαπού και από θαύμα σώθηκε! Γιατί πληρώνουμε όλους αυτούς τους προδότες; Για να μας ευτελίζουν και για να ζούμε με τον τρόμο από τους χιλιάδες εγκληματίες αλλοδαπούς που ανενόχλητοι αλωνίζουν τη χώρα μας; Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο πλέον! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ!

 

Alpha για άρσεις ασυλίας και στέρηση του λόγου από βουλευτές μας

 

Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ δολοφονήθηκε για την Ιδέα του! Ένα ισχυρό πρότυπο Έλληνα Εθνικιστή, αδιάλλακτου και αδιάφορου μπροστά στα πλούτη, που υπερασπίσθηκε την πατρίδα του και τα σοφά εθνικά ιδανικά του! Αποτελεί τιμή για εμάς τους νεώτερους Έλληνες, η μνήμη και αναφορά σε αυτόν τον σπουδαίο Άντρα! «Είμαι ελεύθερος και αυτοί μού φαίνονται σαν σκουλήκια που σέρνονται»! Αυτή τη ρήση ας κρατήσουμε όλοι μέσα μας και ας αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και στηρίζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πολεμώντας καθημερινά μέσα στο χώρο δουλειάς (όσοι ακόμη έχουμε), για την αφύπνιση των πλανημένων Ελλήνων και την στήριξη των απογοητευμένων που βρίσκονται στο πέλαγος και θαλασσοδέρνονται από την απελπισία που το πολιτικό σύστημα τους οδηγεί και την παράδοση των όπλων όσων είναι λιπόψυχοι και παραδίνονται υποτάσσοντας την τιμή τους στους απανταχού οπαδούς των προδοτών-πολιτικών που τους λένε ότι πρέπει να υποστούν όλα όσα το σύστημα τους επιβάλλει. Για να ζήσεις, πρέπει να πολεμήσεις!

 

Πρέβεζα: Παρέμβαση Χρυσής Αυγής ενάντια στην αναλγησία της ΔΕΗ

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυξάνει ραγδαία τα ποσοστά της γιατί δεν αναλώνεται σε κουβέντες στα καθημερινά πάνελ των καθεστωτικών καναλιών, όπως έκανε ο Πάγκαλος τη βραδιά της προδοσίας των ΙΜΙΩΝ και τον θάνατο των τριών ηρώων μας από τουρκικά πυρά! Βέβαια ο αποκλεισμός έχει και αρνητικά στοιχεία, αλλά πιστεύω ότι ο πολιτικός που είναι ταγμένος να υπηρετεί τον ελληνικό λαό και όχι να προστατεύει τα συμφέροντα των τοκογλύφων, των μεγαλοκαναρχών και μεγαλοεργολάβων, πρέπει να είναι καθημερινά στο δρόμο, δίπλα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, να τον στηρίζει με την παρουσία του, δίνοντάς του την ελπίδα ότι τίποτα δεν τελείωσε, όπως -δυστυχώς απογοητευμένοι-οι περισσότεροι συμπατριώτες μας πιστεύουν και να μην βγάζει πύρινους ψεύτικους λόγους από τα μεγαλοκανάλια, όπως πράττουν οι προδότες πολιτικοί συγκυβέρνησης και αντιπολίτευσης! Απέναντι λοιπόν στον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τη λασπολογία με μένος που εξαπολύουν τόσο οι δημοσιογράφοι με τους μισθούς εφοπλιστών, όσο και οι εθνοπροδότες πολιτικοί-υποτακτικοί των τοκογλύφων και των ανθελληνικών κέντρων, οι Έλληνες Εθνικιστές συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής αντιπαραθέτουν την εθνική τους συνείδηση, την προάσπιση των ιδανικών μας, την αγάπη στην πατρίδα και την τιτάνια προσπάθεια να ανατρέψουν την καταστροφή της Ελλάδος μας και τον αφελληνισμό της.

 

Καταρρέουν οι μύθοι Σαμαρά: 24.000 νέοι άνεργοι σε ένα μήνα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-12-iouliou-2013#.Ud9A2flM_RM#ixzz2Ymbpu9zc

Exit mobile version