Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες τοπικής Πιερίας

Τ.Ο. Πιερίας: Διήμερο δράσεων και εκδηλώσεων

Το Σάββατο 6/07/2013, πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών από τις Τ.Ο. Πιερίας και Λάρισας, πραγματοποίησε εκτεταμένη διανομή ενημερωτικού υλικού στους Νέους Πόρους και στον Πλαταμώνα Πιερίας. Ο κόσμος υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τους Συναγωνιστές και εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το αυξανόμενο πρόβλημα του λαθρεμπορίου που διεξάγεται ανενόχλητα, κάτω από τα μάτια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες καταγγελίες, Έλληνες μικροπωλητές δέχονται καθημερινά απειλές από αλβανικές συμμορίες που θεωρούν τις παραλίες της Πιερίας και της Λάρισας δικές τους. Ως εκ θαύματος, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής δράσης, οι εν λόγω κατσαπλιάδες και κάθε είδους λαθρομετανάστες λαθρέμποροι είχαν εξαφανιστεί, με τον κόσμο να επαινεί τους Συναγωνιστές και να τους παροτρύνει σε εντατικοποίηση των δράσεών τους. Με το πέρας της ενημερωτικής δράσης, όλοι οι Συναγωνιστές απήγγειλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματός μας.

Την επόμενη ημέρα, παραβρέθηκε στα γραφέα της Τ.Ο. Πιερίας ο Υπεύθυνος της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, για την προγραμματισμένη ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.  Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο πόρισμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τους συνυπεύθυνους για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, στην αυξανόμενη επιρροή του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος κυρίως στους νέους Έλληνες καθώς και στις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ περί συνεργασίας με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τόνισε με έμφαση πως συνεργασία με κόμματα που πρόδωσαν τον Ελληνικό Λαό δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ, ειδικά με τη ΝΔ.

Στη συνέχεια, οι Συναγωνιστές Γεώργιος Χ. και Αργύρης Κ. έκαναν σύντομη ιστορική αναφορά στην Νεολαία του Εθνικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Νωρίτερα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας συγκέντρωση του τοπικού Μετώπου Νεολαίας, όπου συζητήθηκαν ιδεολογικού και πολιτικού περιεχομένου ζητήματα και προγραμματίστηκαν οι επερχόμενες δράσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ανθό του ένδοξου Έθνους μας, που είναι η Ελληνική Νεολαία.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00 Τηλ. 6970-881184

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-pieria-aigio-patra-euboia-boiwtia-aitwloakarnania#.Ud_FP0FM_-Q#ixzz2YouI33Ar

Exit mobile version