Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτοιμοι για διάλυση οι ΑΝΕΛ – Άλλος για Τσίπρα τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη…

marias-tsipras7__article

Σαν καζάνι που βράζει μοιάζει το σκηνικό στους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ). Ο χαιρετισμός στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Νότη Μαριά, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων προκάλεσε την αγανάκτηση του βουλευτή επικρατείας των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ. «Ο συνάδελφος μπορεί να είπε όλα αυτά, αλλά μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επιδείξει την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τρεις φορές μας έχουν φτύσει κατάμουτρα» δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Κουίκ για να πετάξει το «φαρμάκι» του λέγοντας ότι «ο κ. Μαριάς δεν είναι όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Στην συνέχεια, ο Κουίκ -για τον οποίο έχουν ακουστεί φήμες ότι είχε «φλερτάρει» παρασκηνιακά με τη ΝΔ- διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν να θέτεις ζητήματα μετεκλογικής συνεργασίας όταν δεν ξέρεις πότε και με ποιες προϋποθέσεις θα γίνουν εκλογές;», ενώ υπογράμμισε ότι «αντί να σπεκουλάρουμε πάνω στον ΣΥΡΙΖΑ», καλό θα είναι να προβάλλουμε τις προτάσεις μας». Και κρατώντας το καλύτερο για το τέλος, πέταξε την «βόμβα» λέγοντας «για μένα πλέον είναι πολιτικό θέμα μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, το οποίο πρέπει να λυθεί. Αν θέλει ο καθένας να έχει δική του άποψη, η οποία δεν εκφράζει καν το συνέδριό μας, τότε δημιουργείται ζήτημα».

Από την άλλη μεριά, ο Μαριάς στην τηλεοπτική του παρουσία στον ΣΚΑΙ, το βράδυ της Τετάρτης, υποστήριζε συνεχώς ότι οι ΑΝΕΛ θα τα βρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ μιλάμε για ένα τραγελαφικό σκηνικό, το οποίο αποδεικνύει ότι το εν λόγω κόμμα είναι όντως ένα μόρφωμα δίχως συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση και συγκροτημένη πολιτική στόχευση. Ο πρόεδρος του «είναι στον κόσμο του», ωρύεται, φωνασκεί και κάνει φασαρία γιατί δεν έχει άλλον τρόπο να προξενήσει το ενδιαφέρον, μπερδεύει τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες (όπως κάποιοι άλλοι μπερδεύουν τα σώβρακα με τις γραβάτες…).

Αλλά και οι βουλευτές του δεν πάνε πίσω. Αλληλοκατηγορίες μεταξύ τους και εσωκομματικά μαχαιρώματα, άλλοι κλείνουν το μάτι στη ΝΔ και άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, μπας και επιβιώσουν πολιτικά, μετά το επερχόμενο τέλος αυτού του βραχύβιου κομματικού κατασκευάσματος. Το χειρότερο, όμως, γι’ αυτούς είναι ότι οι απλοί ψηφοφόροι τους όλο και περισσότερο προσβλέπουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως τον μόνο άξιο εμπιστοσύνης Πολιτικό Φορέα, ο οποίος με σοβαρότητα, συνέπεια και σύνεση μπορεί να εκφράσει τις πεποιθήσεις και τις επιθυμίες τους στον αντιμνημονιακό αγώνα για την απελευθέρωση της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΥΓ: Το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΝΕΛ λειτουργεί περισσότερο ως φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και ως μελλοντικός βουλευτής του δείχνει και την σοβαρότητα, με την οποία ο Καμμένος στελεχώνει το κόμμα του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/etoimoi-gia-dialush-h-anel-allos-gia-tsipra-trabhje-allos-gia-mutilhnh#.Ud_Pd0FM_-Q#ixzz2Yp5Ee0wz

Exit mobile version