Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ: μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα οι αλβανοί δραπέτες

alvanoi_korinthos

Αποκαλυπτικές δηλώσεις σε αλβανικό μέσο ενημέρωσης, έκανε ο αδερφός ενός εκ των δύο αλβανών εγκληματιών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης με τους άνδρες των ελληνικών μονάδων ασφαλείας στην Αιτωλοακαρνανία. Οι δηλώσεις του Αμπντουλά Σινάν, επιβεβαιώνουν πως το Κράτος είναι ανύπαρκτο όχι μονάχα στο ζήτημα της προστασίας των Ελλήνων πολιτών αλλά και στο θέμα της αποτροπής της εισόδου κάθε είδους εγκληματιών στην ελληνική επικράτεια, όποτε εκείνοι το θελήσουν.

Κι ενώ η ελληνική κοινή γνώμη, αναμένει με αγωνία νεώτερα για την πορεία των ερευνών σχετικά με τους αλβανούς δραπέτες, οι οποίοι έχουν δολοφονήσει δύο Έλληνες μέχρι τούδε και έχουν καταστήσει περίγελο τους πολιτικούς παράγοντες μιας κυβέρνησης- κουκλοθέατρο, αλωνίζοντας με χαρακτηριστική ευχέρεια από την Πελοπόννησο μέχρι την Ήπειρο,αλβανός συγγενής ενός εκ των νεκρών δραπετών ισχυρίζεται πως η ομάδα των αλβανών δολοφόνων πηγαινοέρχεται, μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας. «Στο σπίτι μου, στο Shullaz, έχει έρθει ο Kola και οι υπόλοιποι, και τους έχω φιλοξενήσει ως φίλους του ανιψιού μου. Αυτοί ξεκίνησαν μαζί πριν ένα μήνα για την Ελλάδα», δήλωσε ο αδερφός του Φλαμούρ Μουράτ Σινάν, σε μια περίοδο κατά την οποία υποτίθεται πως οι ελληνικές αρχές τους αναζητούσαν απεγνωσμένα. Καθώς φαίνεται όμως, ο πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επέλεγε να συκοφαντεί τη Χρυσή Αυγή σε καθημερινή βάση, αντί να εντείνει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό των κατσαπλιάδων.

Στις ίδιες δηλώσεις, ο Αμπτουλά Σινάν ισχυρίζεται πως ο ανιψιός του, Έντισον Λίκα, ήταν επί χρόνια γνώριμος του Αλκέτ Ριτζάι, λόγω της κοινής τους παρουσίας στις ελληνικές φυλακές, ενώ αφήνει και αιχμές για πιθανή προδοσία εις βάρος των δυο νεκρών συγγενών του, από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδος των αλβανών εγκληματιών. Οι ελληνικές διωκτικές αρχές από την άλλη πλευρά, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του Κόλα και των συνεργών του, ευελπιστώντας πως οι αλβανοί δεν έχουν προλάβει να διαφύγουν στην πατρίδα τους. Ο Ελληνικός Λαός έχει γίνει μάρτυρας των παλινωδιών ενός κράτους- οπερέτα, το οποίο δεν γνωρίζει καν αν οι εγκληματίες που αναζητά βρίσκονται ακόμη σε ελληνικό έδαφος ή αν έχουν περάσει τα σύνορα, ετοιμάζοντας την επόμενη εισβολή τους στην ελληνική επικράτεια.

Αυτό είναι το θέατρο του παραλόγου το οποίο βιώνουμε, ως φυσικό επακόλουθο μιας κυβέρνησης ανίκανων και ενός υπουργού Προστασίας του Πολίτη, του οποίου μοναδική ανησυχία, είναι η παρουσία της Χρυσής Αυγής στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anuparkto-kratos-mpainobgainoun-sthn-ellada-oi-albanoi-drapetes#.UeAGLEFM_-Q#ixzz2Yq22sOqS

Exit mobile version