Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν είναι είδηση… Ο Μπουτάρης ξαναπροσκυνά τον Νταβούτογλου!

mpoutar-ntavout4__article

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στις 8 Αυγούστου ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, προκειμένου να προσευχηθεί σε τζαμί, το οποίο θα ανακαινιστεί από τον δήμαρχο της πόλης και γνωστό τουρκόφιλο, Γιάννη Μπουτάρη!

Η είδηση παρουσιάζεται από την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, η οποία υποστηρίζει πως ο Νταβούτογλου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την ημέρα λήξεως της νηστείας των μουσουλμάνων. Άλλωστε, ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έχει κατ’ επανάληψη υμνήσει τους οθωμανούς κατακτητές της Ελληνικής Μακεδονίας, προσδοκώντας μάλιστα σε οικονομικά οφέλη από τον τουρκοτουρισμό στην πόλη. Σε αυτά τα πλαίσια, προχωρά και με απόφασή του, το έργο της ανακαίνισης οθωμανικών «μνημείων» της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας το εθνικό αίσθημα των Μακεδόνων, των οποίων οι πρόγονοι σφράγισαν με το αίμα τους την απελευθέρωση της πανάρχαια ελληνικής, μακεδονικής γης.

Είναι σαφές οτι ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών έχει βρει θερμούς συμπαραστάτες στα πρόσωπα συγκεκριμένων πολιτικών παραγόντων και κομμάτων της Ελλάδος, στην επιχείρηση της -οθωμανικού τύπου- επεκτάσεως της τουρκικής επιρροής στα Βαλκάνια. Επιπρόσθετα, η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και οι μηχανορραφίες Νταβούτογλου, σκοπούν στο να καταστήσουν την γείτονα χώρα ως προστάτιδα, στα μάτια των εκατομμυρίων ισλαμιστών που ζουν παρανόμως στην Ελλάδα. Εκεί ακριβώς στοχεύει και ο Αχμέτ Νταβούτογλου, με την επίσκεψή του στη συμπρωτεύουσα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ελληνικός Λαός δεν πρέπει να τρέφει την ψευδαίσθηση πως οι τουρκικές κινήσεις έχουν οικονομικό χαρακτήρα. Εν προκειμένω, και με την πρόφαση της οικονομικής δυσχέρειας, οι ανθέλληνες της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς, ενθαρρύνουν την τουρκική επεκτατική πολιτική, τα σχέδια του εκτουρκισμού των Βαλκανίων και φυσικά, το ξεπούλημα της Πατρίδος μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-einai-eidhsh…-o-mpoutarhs-janaproskuna-ton-ntaboutoglou#.UeBjmkFM8Rs#ixzz2YreVkoB8

Exit mobile version