Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δένδιας: Λεφτά για κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών υπάρχουν!

dendias-tsantiri86__article

Οι παλαιότεροι από εμάς πιθανότατα θα θυμούνται την Ελληνική ταινία “Σήκω χόρεψε συρτάκι” στην οποία ο αξέχαστος Βασίλης Αυλωνίτης επαναλάμβανε συνεχώς την ατάκα “Εγώ έχω λεφτά“. Κάτι τέτοιο μας φέρνει στο νου η πανηγυρική δήλωση του “πανάξιου” υπουργού ΠΡΟ – ΠΟ κυρίου Δένδια, όσον αφορά την δημιουργία και λειτουργία κέντρου πρώτης υποδοχής παράνομων μεταναστών στις εγκαταστάσεις του κλειστού στρατοπέδου Μόρια.

Ο άνθρωπος – μαριονέτα της Κατεχάκη κατά την επίσκεψη του στην Μυτιλήνη, ανακοίνωσε ότι, το κέντρο θα λειτουργεί σε πρώτη φάση έως τις 30 Αυγούστου και θα έχει ολοκληρωθεί έως τέλος του 2013. Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, ο υπουργός επισκέφθηκε το στρατόπεδο στη Μόρια, που χθες παραχωρήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης (λες και είναι τσιφλίκι του παππού τους) και στη συνέχεια, σύμφωνα με την προσφιλή του συνήθεια, τον περίκλειστο χώρο του λιμανιού, όπου διαμένουν οι παράνομοι μετανάστες. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για τη δημιουργία του κέντρου στο στρατόπεδο στη Μόρια προκειμένου αυτό να λειτουργεί σε πρώτη φάση μέχρι το τέλος του Αυγούστου, έως δε το τέλος του χρόνου πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Ευτυχώς δηλαδή που συνέβη και αυτό για να ικανοποιηθεί και να δικαιωθεί η αλτρουιστική φύση μας και να πληρωθεί ο ανθρωπισμός και η συμπόνοια μας, όπως επίσης και η καθημερινή και διαρκής ανησυχία μας η οποία έχει φθάσει στο έπακρο, ως προς το πού και κάτω υπό ποίες συνθήκες θα στεγαστούν και θα σιτιστούν οι παράνομοι μετανάστες που καταλήγουν στην Λέσβο. Αφού λοιπόν η αστική δημοκρατία διαθέτει και πλεόνασμα οικονομικών πόρων, αφού σε αυτόν τον τόπο η παιδεία, η υγεία, η απασχόληση, το κοινωνικό κράτος λειτουργούν κατά άψογο τρόπο και σε “Σκανδιναβικό μοντέλο”, ας αφιερώσει και ας εξαντλήσει την πλεονάζουσα μέριμνα και φροντίδα της στην δημιουργία κέντρων πρώτης υποδοχής παράνομων μεταναστών.

Εδώ θα το θεωρούσαμε μεγάλη παράλειψη, αν δεν επαινούσαμε την ανεξάντλητη ενεργητικότητα του υπουργού ΠΡΟΠΟ κυρίου Δένδια, καθώς  και την ικανότητα ιεράρχησης προβλημάτων, την μοναδική επίδειξη ευθύνης και την καταιγιστική αποτελεσματικότητα ως προς την επίλυση τους. Προβλήματα όπως, η γκετοποίηση και η μετατροπή του μεγαλύτερου τμήματος της πρωτεύουσας σε κέντρο πορνείας και διακίνησης ναρκωτικών από συμμορίες λαθρομεταναστών, τις βομβιστικές και εμπρηστικές επιθέσεις ακροαριστερών τρομοκρατικών συμμοριών σε γραφεία και εγκαταστάσεις πολιτικών κομμάτων, την ανεξέλεγκτη εγκληματική και τρομοκρατική δράση παραστρατιωτικών αλβανικών συμμοριών, που εξαπλώνεται από την Πελοπόννησο, έως τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, με θύματα αθώους Έλληνες Πολίτες και άλλα πολλά.

Αφού όμως ο “πανάξιος” υπουργός όλα τα ανωτέρω προβλήματα τα έλυσε εν ριπή οφθαλμού και αφού έχει την πολυτέλεια χρόνου και χρήματος, γιατί όπως αναφέραμε στην αρχή “Εγώ έχω λεφτά”, για να νιώσουν και όλοι οι πολίτες υπερηφάνεια και διεθνιστική ανωτερότητα, έκανε και τις δηλώσεις του όσον αφορά την λειτουργία του πρώτου κέντρου υποδοχής παράνομων μεταναστών. Και πολύ σωστά το ονομάζουν πρώτο κέντρο. Γιατί δεύτερο κέντρο υποδοχής, σε λίγους μήνες θα είναι οι οδοί, οι πλατείες, οι συνοικίες, οι πόλεις και τα χωριά μας, ενώ τρίτο κέντρο, κάτι που ολοψύχως απευχόμεθα, οι οικίες, οι κρεβατοκάμαρες, οι κρεβατοκάμαρες των παιδιών μας, κάποιες μεταμεσονύκτιες ώρες.

Τελικά η ξενόδουλη αστική δημοκρατία, συνεπικουρούμενη απ’ την δωσίλογη αριστερά, συνεχίζει σθεναρά την άθλια ανθελληνική τακτική της επιδιώκοντας την μετάλλαξη της Κοινωνίας μας σε ένα πολυφυλετικό, πολυπολιτισμικό μωσαϊκό. Θα το ξαναπούμε για μια ακόμη φορά και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ακόμη και με τον φόβο να γίνουμε κοινότυποι, ότι τα πάντα συμβαίνουν και εξελίσσονται βάσει ενός διεθνούς προδιαγεγραμμένου σχεδίου που σκοπό του δεν έχει μόνο την απόλυτη υποδούλωση της Ελλάδας και του Λαού μας, αλλά και τον απόλυτο αφανισμό του Ελληνισμού. Αυτή είναι αναδρομικά, η πλήρης εφαρμογή του σχεδίου του Ιμπραήμ.

Πραγματικά η ανακαίνιση, ο εκσυγχρονισμός και ο εξοπλισμός παροπλισμένων κρατικών κτιρίων για την υποδοχή, στέγαση και σίτιση παράνομων μεταναστών ή για την δημιουργία και λειτουργία τόπων θρησκευτικής τους λατρείας, αποτελεί την απόλυτη εκδήλωση θράσους και προκλητικής αδιαφορίας αυτής της άθλιας και ριψάσπιδος κυβέρνησης. Αντί να υπάρξει ο κατάλληλος προγραμματισμός και σχεδιασμός έτσι ώστε αυτές οι εγκαταστάσεις να αξιοποιηθούν με κάθε τρόπο προς όφελος του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού, η αστική δημοκρατία τις χρησιμοποιεί προς όφελος αυτών που σε λίγους μήνες θα μας τρομοκρατούν, θα μας ληστεύουν και θα μας δολοφονούν μέσα στα ίδια μας τα σπίτια για ευτελή χρηματικά ποσά ή για μια κάμερα.

Αυτών που πολύ σύντομα, ορμώμενοι από τον λυσσαλέο θρησκευτικό φανατισμό και τα κτηνώδη ένστικτα που διέπουν τις κοινωνίες από τις οποίες απρόσκλητοι μας κουβαλήθηκαν, θα υβρίζουν και θα απειλούν εν μέση οδώ (όπως άλλωστε ήδη έχουν κάνει) την χώρα που τους φιλοξενεί και το θρησκευτικό της αίσθημα. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεσμευόμενοι από την φωνή του Αίματος που ονομάζεται Τιμή και με Ιερούς Όρκους, απέναντι στην Πατρίδα και στον Λαό μας, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε απτόητοι των Αγώνα για την πολιτική, οικονομική, ηθική και πολιτισμική απελευθέρωση, για την αφύπνιση στις καρδιές των Συμπατριωτών μας του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος, για την αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους.

Η Νίκη είναι δική μας!

Παπαδιονυσίου Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dendias-lefta-gia-kentra-filojenias-lathrometanastwn-uparchoun#.UeBoy0FM8Rs#ixzz2YrjpQBCI

Exit mobile version