Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Αυτοί που τόλμησαν να κριτικάρουν τη Χρυσή Αυγή και να την αποκαλέσουν προ λίγων ημερών μόρφωμα και τους βουλευτές “νεοναζί”, ταυτιζόμενοι με τη συγκυβέρνηση και την αντιπολίτευση των συνιστωσών του εκατομμυριούχου Τσίπρα που δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για τις ανάγκες του ελληνικού λαού, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δια στόματος του κ. Μαριά αποδέχονται ότι θα τα βρουν με τον Σύριζα. Κάτι που δεν μας εκπλήσσει αφού γνωρίζουμε ποιος ήταν ο κύριος Μαριάς πριν εκλεγεί βουλευτής. Υποψήφιος στις προτελευταίες εκλογές για Περιφερειάρχης με το Πασόκ στο νομό Φθιώτιδος όπου πάτωσε και αναρριχόμενος μέσω του Πασόκ σε καθηγητή πανεπιστημίου στην Κρήτη.Στην πορεία, αφού είδε ότι εκεί δεν έχει μέλλον μεταπήδησε στους ΑΝΕΛ!Κρίμα για τους ψηφοφόρους του ,που τους πρόδωσε πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις! Βλέπει ότι υπάρχει πιθανότητα να μην εισέλθει καν στη βουλή το κόμμα, με το οποίο εκλέχθηκε και φροντίζει από τώρα ο άνθρωπος για το μέλλον του. Αυτό συμβαίνει όταν ένα κόμμα δεν έχει θέσεις, αρχές, ιδεολογία και βάσεις. Στηρίξτε την Χρυσή Αυγή για να σωθεί η Πατρίδα μας!

Συνεχίζει να εφαρμόζεται παράνομα ο αντισυνταγματικός νόμος Ραγκούση – ΒΙΝΤΕΟ

Καλημέρα σας, Είμαι γιoς υπολοχαγού σκοτωμένου το 1948 από τα χέρια του φονιά Φλωράκη στην ανακατάληψη της Καρδίτσας από τον εθνικό στρατό. Είμαι συνταξιούχος πλοίαρχος Ε.Ν., και στα 71 μου αναγκάζομαι να ανεβοκατεβαίνω πάλι ανεμόσκαλες στη Βραζιλία για να συμπληρώνω τα κλεμμένα από τη σύνταξη γιατί έχω δυο εγγονάκια με γονείς άνεργους. Αυτό που επισυνάπτω το βρήκα σε Βραζιλιάνικο περιοδικό και, επειδή μας ταιριάζει απόλυτα και τα δικά μας καθημερινά δημοσιεύματα δεν πρόκειται ποτέ να γράψουν κάτι παρόμοιο, έκρινα ότι άξιζε να το μεταφράσω και να το στείλω σε φίλους και γνωστούς μου καθώς και σε εσάς.

Με τους χαιρετισμούς μου
Γιώργης

Παιδομάζωμα αναρχικών στις πλατείες – Ετοιμάζουν νέα γενιά ανθελλήνων

Πέραν των όσων άκρως ενδιαφέροντων θεμάτων ειπώθηκαν για μία ακόμα φορά στην διαδικτυακή εκπομπή της Χ.Α. την Πέμπτη το βράδυ, ξέρετε ποιa ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς τους απλούς υποστηρικτές της; Η ομόνοια, η αγάπη, η σύμπνοια μεταξύ των Συναγωνιστών. Το καλύτερο παράδειγμα για εμάς είναι αυτό. Και το μεγάλο μας ΟΠΛΟ είναι επίσης αυτό. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Στήριξη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο λαό μία φορά; Στήριξη και του λαού προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκατό φορές. Υ.Γ. Τον Ηλία Κασιδιάρη τον ξέρουμε και τον έχουμε καμαρώσει κατ’ επανάληψη. Αλλά τον Κο Μιχάλη Αρβανίτη (λόγω του ότι δεν έχει εμφανιστεί συχνά) πραγματικά τον χαρήκαμε. Αληθινός λεβέντης με ήθος, παλληκαριά και έντιμο εθνικιστικό λόγο. Μπράβο σας κύριοι!

Δεν είναι είδηση… Ο Μπουτάρης ξαναπροσκυνά τον Νταβούτογλου!

Άπαντες οι πρώην μεγαλοσυνδικαλιστάδες,του κραταιού άλλοτε ΠΑΣΟΚ, παρόντες στο συνέδριο του Σύριζα που από ότι φαίνεται έχει από όλα:από σοσιαληστές,πρώην νεοφιλελεύθερους,κεντρώους,μαρξιστές-διεθνιστές,άριστεριστές και φυσικά καλοφαγάδες!Ολοι αυτοί οι “έξυπνοι” νομίζουν ότι θα βάλουν σύντομα στο χέρι ό,τι απομείνει από το φαγοπότι των φίλων τους που μας κυβερνάνε με εντολές των σιωνιστών! Τους γελάσανε! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και έρχεται…..!Δεν μας πτοεί ούτε η φίμωση που επιδιώκουν με την απαγόρευση των ομιλιών των βουλευτών μας ούτε οι ψεύτικες κατηγορίες! Ο mr alexis ούτε θέλει ούτε μπορεί να γίνει ο νέος Ανδρέας της αλλαγής! Ο λαός σύντομα θα σας δώσει το ποσοστό που σας αξίζει όταν γίνουν εκλογές γιατί απλά το κόμμα σας είναι πολύ μακριά από το λαό που σας ψήφισε και δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα παρά μόνο δίνεται απόλυτη κάλυψη στους απατεώνες που κατακλέβουν το λαό και ξεπουλάνε την πατρίδα μας! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την ανατροπή και την τιμωρία των προδοτών και όσων τους συγκαλύπτουν!

Τραγέλαφος Κυριάκου Μητσοτάκη: «Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-13-iouliou-2013#.UeESYEFM_-Q#ixzz2YufvjLJH

Exit mobile version