Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα σωθήκαμε: Η Ντόρα στην ομάδα διαπραγματεύσεων με την Τρόικα…

dorabak5__article

Το μεταπολιτευτικό Καθεστώς, μέσα στη διάρκεια τεσσάρων δεκαετιών, έχει αποδείξει πως κανένα από τα γρανάζια του δεν πάει χαμένο. Τι κι αν η Ντόρα Μπακογιάννη αποδοκιμάστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού κατά τις τελευταίες Εθνικές εκλογές; Η συγκυβέρνηση των υποτακτικών της παραχωρεί -τιμής ένεκεν- μία θέση στην ομάδα των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα!

Βαθιά «ανακούφιση» θα πρέπει να ένιωσε ο Λαός μας, στο άκουσμα της είδησης πως η κυρία Μπακογιάννη αποδέχτηκε την πρόταση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα να συμμετάσχει στην ομάδα των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές- τοκογλύφους. Η πρόταση του κυρίου Στουρνάρα έγινε στα πλαίσια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής των οικονομικών της Βουλής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ντόρα ήταν περιχαρής, διότι πλέον θα «ενισχύσει» τις προσπάθειες της συγκυβέρνησης των υποτακτικών επί των διαπραγματεύσεων, από αναβαθμισμένο πόστο και με έναν ιδιαίτερο ρόλο. Πρόκειται για μια επιλογή της κυβέρνησης σαφέστατα αξιοκρατική, η οποία βεβαίως αντανακλά και την αναγνώριση του πρωταγωνιστικού ρόλου της κυρίας Μπακογιάννη στην ελληνική πολιτική σκηνή των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Μετά από την απόφαση του υπουργού των Οικονομικών, να εντάξει στην ελληνική ομάδα των διαπραγματεύσεων την κυρία Μπακογιάννη, καθίσταται σαφές ότι τα μελλοντικά «θρίλερ διαπραγματεύσεων» με τους Τροικανούς θα αποκτήσουν ακόμη δραματικότερη μορφή. Από τας Ευρώπας μάλιστα, αλλά και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, φθάνουν πληροφορίες οι οποίες ελέγχονται, περί… τρόμου ο οποίος έχει καταβάλει τους διεθνείς δανειστές, τρόμου προερχόμενου από την είδηση της συμμετοχής της Ντόρας στην ομάδα διαπραγματεύσεων του Στουρνάρα.

Η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται απρόσκοπτα και οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του, εξακολουθούν να πλουτίζουν, γαντζωμένοι από το πληγωμένο σώμα της Ελληνικής Πατρίδας. Αν υπάρχει μία δύναμη η οποία έχει τη θέληση και τη δύναμη να συντρίψει το Καθεστώς των πολιτικών απατεώνων της εξαθλίωσης, της μίζας και του ξεπουλήματος, αυτή είναι αναμφιβόλως, η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/twra-swthhkame-h-ntora-sthn-omada-diapragmateusewn-me-thn-troika#.UeK3VY1M_-Q#ixzz2Z1yCc4eI

Exit mobile version