Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σιωνιστικός άθλος: εβραίοι συλλαμβάνουν 5χρονο Παλαιστίνιο! – ΒΙΝΤΕΟ

arrestpalestine__article

Το απάνθρωπο πρόσωπό του έδειξε ακόμη μια φορά το κατ’ εξοχήν πιο ρατσιστικό κράτος στον κόσμο, το κράτος του Ισραήλ. Μετά τους βομβαρδισμούς αμάχων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, τις πέρα από κάθε έννοια διεθνούς δικαίου αεροπορικές επιδρομές σε στόχους επί συριακού εδάφους, εβραίοι στρατιώτες έγραψαν ακόμη μια χρυσή σελίδα δόξας στα «κατορθώματα» του ισραηλινού στρατού!

Μόλις προ ολίγων ημερών, εβραίοι στρατιώτες κατόρθωσαν μετά από μια «υψηλού ρίσκου και απαιτήσεων» επιχείρηση, επιδεικνύοντας «υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και αγωνιστικό φρόνημα», να συλλάβουν έναν… 5χρονο Παλαιστίνιο! Το συμβάν έλαβε χώρα στη Δυτική Όχθη και σίγουρα θα πρέπει να κάνει περήφανο έναν λαό, ο οποίος «έχει υποστεί τα πάνδεινα» από όλους τους υπόλοιπους Λαούς του κόσμου! Το έγκλημα του νεαρού Παλαιστίνιου «τρομοκράτη», καθώς ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι εβραίοι, ήταν πως είχε το απύθμενο θράσος – γεμάτος προφανές αντισημιτικό μένος- να πετάξει μια πέτρα προς τους ισραηλινούς στρατιώτες! Μάλιστα διέρρευσε(αυτό είναι σίγουρα πρωτόγνωρο) και βίντεο της επιχείρησης του ισραηλινού στρατού, όπου διακρίνεται ξεκάθαρα ο 5χρονος Παλαιστίνιος να κοιτά απειλητικά και με μίσος, τους ισραηλινούς στρατιώτες.

Επισήμως, το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ, εξέδωσε ανακοίνωση συνεπεία της διαρροής του βίντεο, όπου και υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για σύλληψη αλλά για προσαγωγή! Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως η προσαγωγή δεν ήταν παράνομη, καθώς ο μικρός συνοδευόταν από τους γονείς του. Άλλωστε, σύμφωνα με την «ευαίσθητη επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» νομοθεσία του Ισραήλ, ο εισαγγελέας δύναται να απαγγείλει κατηγορίες σε ανήλικους οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/siwnistikos-athlos-ebraioi-sullambanoun-5chrono-palaistinio#.UeMIqY1M_-Q#ixzz2Z3NVK1el

Exit mobile version