Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

xamail__article

Σελίδες ντροπής και αίσχους στην Ελληνική ιστορία των νεοτέρων χρόνων αναμφίβολα αποτελούν ΟΛΕΣ όσες αναφέρονται στην ανθελληνική, αντιπατριωτική και απίστευτα απάνθρωπη δράση των κομμουνιστών κατά των αδελφών τους Ελλήνων και κατά της ίδιας τους της πατρίδας. Είναι απορίας άξιον το πως αυτοί οι άνθρωποι τολμούν να μιλούν για δημοκρατία και να παριστάνουν τους αντιστασιακούς. Αντιστασιακοί υπήρξαν βεβαίως, αλλά …κατά των Ελλήνων! Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως βρέθηκαν με όπλα στα χέρια και υποκρινόμενοι τους αγωνιστές κατά των δυνάμεων κατοχής, έστρεψαν, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, τα όπλα κατά των αθώων και αγνών πατριωτών Ελλήνων, κατά των ίδιων των αδελφών τους και ασυνείδητα άρχισαν ν’αποδεκατίζουν ολόκληρες οικογένειες μη διστάζοντας ακόμα και σε βρέφη, μικρά παιδιά, κοπελίτσες και σεβάσμιους γερόντους. Αυτοί οι στυγνοί και στυγεροί δολοφόνοι νομίζουν πως το παρελθόν παραγράφεται, πως οι θηριωδίες τους πέρασαν στη λήθη και υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας εξακολουθούν να αναφέρονται στη δημοκρατία και την ελευθερία, έννοιες ασυμβίβαστες με την ιδιοσυγκρασία και τα πιστεύω τους! Μιλούν για ρατσισμό και το παίζουν προστάτες των κακόβουλων λαθρομεταναστών μουσουλμάνων εποικιστών της ίδιας της πατρίδας τους, απαιτώντας μάλιστα να τους αντιμετωπίσουμε ως γνήσιους Έλληνες χορηγώντας τους και επίσημα το δικαίωμα προς τούτο με την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας. Τόσο σεβασμό έχουν για την πατρίδα και το έθνος! Συμπερασματικά βλέπουμε πως η νοοτροπία και οι βλέψεις των κομμουνιστών δεν άλλαξε καθόλου στο πέρασμα των χρόνων. Αμετανόητοι ανθέλληνες και αδίστακτοι εθνοπροδότες! Όμως ο λαός δεν ξεχνά, όσο και αν προσπαθούν να παραχαράξουν την ιστορία. Οι μνήμες δεν αποτελούν πράξη μίσους, αντίθετα μας προστατεύουν και μας καθοδηγούν για το μέλλον. Για ένα μέλλον λαμπρό και ένδοξο με του Ελληνισμού το φως, που θα λάμψει μόλις χαράξει η Χρυσή Αυγή!

M.Γ.Πολιτικός επιστήμων

Ποτέ πια! Οι θηριωδίες των κομμουνιστών στον Φενεό το 1944

Είμαι Ελληνίδα μάνα, αλλά δεν τα παρατάω! Δεν χρειάζεται να πω πως είναι η οικονομική μας κατάσταση. Όλοι οι Έλληνες τα ίδια περνάμε. Έχουμε ένα κατάστημα ψιλικών με τον σύζυγό μου και τώρα με τις φορολογικές δηλώσεις είμαστε σε απόγνωση. Από κάπου θα πρέπει να κόψουμε κι αυτό μάλλον θα είναι από τα φροντιστήρια των παιδιών. Μας στερήσαν τα πάντα οι βρώμικοι πολιτικοί μέχρι και την Παιδεία της νέας γενιάς. Δεν τα παρατάω όμως. Ελπίζω στα παιδιά με τις Μαύρες μπλούζες να ξεβρωμίσουν την Πατρίδα μας και να ανασάνουμε και πάλι.

Κ. Ρ.

Τώρα σωθήκαμε: Η Ντόρα στην ομάδα διαπραγματεύσεων με την Τρόικα…

 

Καλά αυτός ο Σαμαράς δεν έχει βαρεθεί να λέει συνεχώς τα ίδια και να βρίζει τους Έλληνες Εθνικιστές. Τι κύρηκες του μίσους, τι “νεοναζί” δεν έχει κουραστεί; Δεν σας πιστεύει κανένας κ. Σαμαρά, γιατί όλοι ζούμε στην μνημονιακή κόλαση που εσείς δημιουργήσατε. Δεν είμαστε λοβοτομημένοι. Βλέπουμε τους συνανθρώπους μας που πεινάνε, την Ελλάδα να καταστρέφεται και εσείς να ασχολείστε με το πως θα συκοφαντήσετε την Χρυσή Αυγή. Ευτυχώς που υπάρχει και η Χρυσή Αυγή και έχουμε ελπίδα για σωτηρία. Η δικιά σας ώρα τελειώνει κ. Σαμαρά και σας το λέω εγώ, γιατί κάποτε σας πίστεψα και σας ψήφισα. ΟΧΙ ΠΙΑ! Εσείς με τους τοκογλύφους και εμείς με την Χρυσή Αυγή. Προχωράτε λεβέντες, όλοι οι Έλληνες είμαστε μαζί σας!

Γ. Α.

Ποιοι βουλευτές δεν πειθάρχησαν στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας Γερμενή και Μπούκουρα;

 

Κραυγή απόγνωσης από τα Πατήσια! Η κατάσταση εδω είναι απελπιστική και η απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας έχει χειροτερέψει τα πράγματα. Η πορνεία από τις γνωστές “μαυρούλες” είναι πια σε κάθε γωνιά, ενώ το λαθρεμπόριο, αλλά δυστυχώς και η πρέζα είναι ανεξέλεγκτα. Δεν ζούμε στην Αθήνα πια, αλλά στο χειρότερο γκέτο κάποια αφρικανικής πόλης. Τα βλέπεις αυτά Καμίνη που θες να ξαναβγείς και Δήμαρχος. Μόνο ένας Κασιδιάρης θα μας σώσει…

Θ. Χ.

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση σε ολόκληρο τον Πειραιά – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-15-iouliou-2013#.UeRMgjvwmCg#ixzz2Z8zTHMsp

Exit mobile version