Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοχή Κούλογλου: Αποθεώνονται από τους εργαζομένους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

okouloglou1

Συνεχίζει να προκαλεί μετασεισμούς στο κατεστημένο των συνδικαλιστάδων και των πολιτικάντηδων η πλατιά αποδοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στον χώρο των εργαζομένων και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα. Ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στην Δημοτική Αστυνομία, η οποία συνοδεύτηκε από αυθόρμητα χειροκροτήματα από τους εργαζομένους, το σύνολο του πολιτικού κόσμου και τα φερέφωνά του έπαθε εγκεφαλικό.

Σ΄ αυτήν την οδυνηρή για το κατεστημένο παραδοχή προχώρησε και ο Κούλογλου, ο οποίος αν και δεν το θέλει, αναγκάζεται να ομολογήσει μέσα από το tvxs: “Σημειώνεται πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε κινητοποίηση δημοτικών αστυνομικών. Μάλιστα η υποδοχή τους από μερίδα (αρκετά μεγάλη) των υπό απόλυση εργαζομένων ήταν ενθουσιώδης“, παραθέτοντας μάλιστα και το σχετικό βίντεο.

Όσο για την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ με την οποία δηλώνουν πως οι “νεοναζί” βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι, τους παραδίδουμε στην χλεύη του κόσμου.

Οι ψευτοαριστεροί με τις δεξιές τσέπες συνδικαλιστοπατέρες στην Ελλάδα που ανέκαθεν είχαν… αγαστή συνεργασία με την διεφθαρμένη εξουσία φέρουν ακέραια ευθύνη για καταβαράθρωση και την εξαφάνιση του Έλληνα εργάτη και των δικαιωμάτων του. Ευτυχώς, όμως, σε κάθε τομέα και κλάδο οι Έλληνες αφυπνίζονται και σύντομα θα δώσουν την εντολή στην Χρυσή Αυγή για την αναγέννηση του Έθνους!  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paradochh-kouloglou-anepithumhtoi-apo-tous-sundikalistades-apothewnontai-ap#.UeRR3TvwmCg#ixzz2Z956oJWh

Exit mobile version