Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

xamail__article

Κάθε μέρα που έρχεται, οι Έλληνες βυθίζονται πιο βαθιά στην οικονομική κρίση και σε μια άβυσσο που δεν έχει τέλος. Η χειρότερη κρίση των νεωτέρων χρόνων που αναμφίβολα είναι ανεξέλεγκτη και ουδείς εκτός των προδοτών-κλεφτών-απατεώνων-εγκληματιών που μας κυβερνάνε δεν έχει πλήρη επίγνωση των δυσβάστακτων και αδύνατον να εξοφληθούν χρεών, που μας επέβαλλαν οι βάρβαροι εισβολείς-διεθνείς τοκογλύφοι που θέλουν την πλήρη υποδούλωση της χώρας! Η κατάσταση στατιστικά επιδεινώνεται ραγδαία, η μειοψηφική συγκυβέρνηση συνεχίζει ακόμη επιθετικότερη και σκληρότερη οικονομική πολιτική εναντίον των Ελλήνων! Προσέξτε, συγκεκριμένα εναντίον των Ελλήνων και όχι των προσκυνημένων μασόνων και των υπηρετών τους! Κάποιοι δηλαδή ενώ ο μέσος Έλληνας αδυνατεί να έχει τα βασικότερα είδη ανάγκης, απατεώνες επιτήδειοι-όπως οι μαυραγορίτες στην κατοχή-έχουν οφέλη σημαντικά από την δυστυχία των Ελλήνων! Πλουτίζουν παράνομα και ανέντιμα, ενώ δίπλα μας χιλιάδες οικογένειες έχουν βρεθεί στο χείλος του γκρεμού! Η αναλγησία των παρανόμων της συγκυβέρνησης η οποία πρέπει να θεωρηθεί έκπτωτη άμεσα, θα τιμωρηθεί πολύ σύντομα! Η εφήμερη ευδαιμονία του πλούτου και της διαφθοράς θα αντικατασταθεί από την τιμωρία! Οι φυλακές θα είναι το λιγότερο κακό για τους δολοφόνους. Τέλος θα στείλω και ένα μήνυμα στα αφεντικά τους στην Ευρώπη: Ας διαβάσουν την αληθινή ελληνική ιστορία από αρχαιοτάτων χρόνων: Έκαναν το λάθος και τα έβαλαν με την ελληνική φυλή που -ουδέποτε-κατάφεραν οι ανά τους αιώνες εχθροί μας, να εξαφανίσουν! Εμείς τους κάναμε ότι είναι σήμερα, εμείς θα τους διαλύσουμε, αλλά δεν θα νικηθούμε! Αυτοί ως έθνη θα εξαφανιστούν και η Ευρώπη θα διαλυθεί! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΥΓ.Συγχαρητήρια για τη σημερινή εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ!

 

Α.Γ.Α.

 

“Στη φυλακή Βενιζέλος και Παπανδρέου μαζί με τον Παπακωνσταντίνου” –  3 ΒΙΝΤΕΟ

 

Έχοντας παρακολουθήσει όλες τις εκπομπές του Ηλία Κασιδιάρη έχω να παρατηρήσω την επάρκεια, τη διορατικότητα που χαρακτηρίζει τους συμμετέχοντες, σχετικά με τα σχολιαζόμενα, καταρρίπτοντας το μύθο του καθεστωτικού τύπου σχετικά με το …επίπεδο. Είναι πια φανερό σε όλους που θέλουν να ακούσουν, ο φόβος που προκαλεί στους δημοσιογράφους των 8, η απευθείας αντιπαράθεση με τους Βουλευτές μας, αφού θα φανεί η πλήρης απαξίωση των λεγόμενων τους…Έτσι λοιπόν καταφεύγουν στην συκοφαντία, και στις στημένες δημοσκοπήσεις σε τέτοιο βαθμό που γίνονται γραφικοί-ξευτίλες. Συνεχίστε να τους ξεφτιλίζετε.

 

Κ.Σ.Κ

 

H πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το XAgr.net #8

 

Δεν μπορώ να δεχτώ πως είναι σύμπτωση γιαυτό ρωτώ… Γιατί σε όλες τις δημοσκοπήσεις βάζουν το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ στη 3η θέση δίπλα στα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και δεν βάζουν την Χρυσή Αυγή αφού είναι 3ο κόμμα και ουσιαστικά οι μπάρες δείχνουν την διαφορά των κομμάτων οπτικά και πρέπει να υπάρχει μια ορθή σειρά; Γιατί όποτε ταξιδέψω στα καράβια της ΑΝΕΚ (αυτό μόνο χρησιμοποιώ αφού ανεβοκατεβαίνω Χανιά) οι 4 στις 7 τηλεοράσεις παίζουν MEGA; Και μή μου πείτε πως το χουν διότι έχει τούρκικες σειρές γιατί και παλαιότερα έπαιζαν οι 4 στις 5 τηλεοράσεις MEGA θυμάμαι από μικρός.. Γιατί θέλουν να παρουσιάζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής πως είναι μια προσωρινή έκπληξη και πως θα πέσουν αργά ‘η γρήγορα και δεν δέχονται πως πλέον η Χρυσή Αυγή έχει εγκατασταθεί στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και βαδίζει πιο ψηλά; Γι αυτό λοιπόν όσο θεωρούν την Χρυσή Αυγή έκπληξη ή όπως θέλει το άρρωστο μυαλό τους… καλά θα κάνουν να προετοιμαστούν ψυχολογικά διότι τα ποσοστά θα ανέβουν.
Για τη ΝΙΚΗ!

 

Ν.Μ.

 

«Εκδημοκρατισμός» made in USA – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

 

Αρχηγέ Εύχομαι ο Θεός να σας έχει πάντα καλά και να προσέχετε γιατί οι δολοφόνοι των εθνών καιροφυλακτούν. Η ΧΑ έρχεται με δύναμη, ακάθεκτη και θα σαρώσει στο διάβα της κάθε τι το σάπιο. Θα φέρει το χαμόγελο και πάλι στον βασανισμένο Έλληνα και θα γεννήσει την ελπίδα σε όλους μας για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ελλάδα ελεύθερη, περήφανη στην θέση που της ανήκει.

 

Με τιμή
Α.Ζ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-16-iouliou-2013#.UeSYLo1M_-Q#ixzz2ZAIYbNqZ

Exit mobile version