Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ιδεολογία μας ως προέκταση της κοσμοθεωρίας μας

ideologiko

«Η λυδία λίθος της διαχρονικής αξίας και αλήθειας μιας κοσμοθεωρίας βρίσκεται ακριβώς στην ικανότητά της να πετύχει τη διαμόρφωση και καθοδήγηση της καθημερινής ζωής.»

Ακριβώς συμφώνως προς το ανωτέρω αξίωμα ο Χρυσαυγιτισμός διαμορφώνει στο έπακρο τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τη συμπεριφορά και εν γένει την ίδια μας τη ζωή! Για εμάς τους Χρυσαυγίτες, δεν αρκεί μόνο η σκέψη-πίστη σε μια Ιδέα ανώτερη, αλλά απαιτείται η δράση, σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες της Ιερής αυτής Ιδέας του Λαϊκού Εθνικισμού, της Ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής! Για εμάς τους Χρυσαυγίτες ο υλιστικός τρόπος ζωής είναι παρηκμασμένος και αυτό που δίνει νόημα στην υπαρξή μας είναι ο ιδεαλιστικός τρόπος ζωής, η συνεχής εξέλιξη και ο αγώνας προς την τελειότητα, υπακούοντας στους νόμους της Φύσεως, της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, απορρίπτουμε με φανατισμό τόσο τον μαρξισμό όσο και τον φιλελευθερισμό ως ιδεοληψίες ξένες και συνάμα εχθρικές προς τον Ελληνισμό και προς τους αιώνιους Νόμους της Φύσεως. Αντίθετα, η δική μας Πίστη, ο Λαϊκός Εθνικισμός όπως αυτός εκφράζεται μέσω του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αποτελεί τη σύγχρονη απόδοση των ακατάλυτων αξιών της Φυλής, εκπεφρασμένων από τους Φιλοσόφους και κυρίως τους Πολεμιστές αυτής. Υπό αυτή την έννοια, εμείς οι Χρυσαυγίτες, δεν κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να διαφυλάττουμε τις παρακαταθήκες των Μεγάλων μας Προγόνων, οι οποίοι και όρισαν την έννοια του Έθνους μας αλλά και τα πλαίσια εντός των οποίων εκείνο πρέπει να δρα.

Οι Χρυσαυγίτες, είμαστε οι θεματοφύλακες μιας ιστορικής διαδρομής τεσσάρων και πλέον χιλιάδων ετών. Ολόκληρο αυτό το πολεμοχαρές ποτάμι της Ιστορίας, είναι περασμένο στο αίμα του Λαού που κατοικεί σε τούτη την ιερή γη, είναι κτήμα της Ελληνικής Λαϊκής Κοινότητας. Η διαιώνιση κατ’ επέκταση της Φυλής μας, συναρτάται από το μέλλον της Λαϊκής μας Κοινότητας. Τούτο είναι λοιπόν, το καθήκον του Χρυσαυγίτη!

Το πρότυπο ζωής του Χρυσαυγίτη είναι ηρωικό και πολεμικό, αξιοκρατικό και φυλετικό. Βασίζεται στις αξίες της τιμής, της αφοσίωσης και του καθήκοντος. Ζώντας ως Χρυσαυγίτης σημαίνει να προτιμάς τον θάνατο από την ταπείνωση, να είσαι πιστά αφοσιωμένος μέχρι το τέλος σε αυτούς που έχεις ορκιστεί αφοσίωση και στον ανώτερο σκοπό για τον οποίο αγωνίζεσαι, στις Ιδέες για τις οποίες μάχεσαι! Να ζεις ως Χρυσαυγίτης σημαίνει πως έχεις καθήκον να προωθείς την Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής με κάθε κόστος, μέχρι την τελική νίκη!

Η πελώρια μορφή της Savitri Devi, μίλησε κάποτε για μια θρησκεία των δυνατών της Φυλής. Στη σύγχρονη Ελλάδα, για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα Εθνικιστή, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη Θρησκεία των δυνατών της Ελληνικής Φυλής! Αυτή είναι η νέα Μεγάλη Ιδέα ενός περήφανου Έθνους το οποίο ζει μαχόμενο, βαδίζει με βήμα αργό,σταθερό..

Θα νικήσουμε γιατί κρατούμε άπαρτες τις Θερμοπύλες της Ψυχής μας!

Ψηλά η Σημαία συναγωνιστές! Πυκνώστε τις γραμμές..!

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ideologia-mas-ws-proektash-ths-kosmothewrias-mas#.UeUPetLwmCg#ixzz2ZCNKkRWA

Exit mobile version