Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλές πολέμου από Νεντανιάχου προς το Ιράν

nenaniahou

Διόλου ικανοποιημένος δεν δείχνει να είναι ο πρόεδρος του Ισραήλ από τους υποτακτικούς του στην Ουάσινγκτον, οι οποίοι πολλάκις τον έχουν διαβεβαιώσει ότι αφότου διευθετηθεί το ζήτημα της Συρίας θα επέμβουν ενεργά στο ζήτημα του Ιράν. Ο πρόεδρος του Ισραήλ φαίνεται ότι δεν συνερίζεται την αργή διαδικασία που χρησιμοποιείται αναγκαστικά και χάριν δημοκρατικής νομιμοποίησης στο θέμα της Συρίας, έτσι έσπευσε να διατρανώσει την θέση του για άμεση στρατιωτική επέμβαση εναντίον του Ιράν.

«Είμαστε πιο κοντά στο Ιράν από τις ΗΠΑ. Είμαστε πιο ευάλωτοι. Και συνεπώς θα πρέπει να εξετάσουμε το θέμα αυτό πώς πρέπει να σταματήσουμε το Ιράν, ίσως πριν από τις ΗΠΑ» είπε στο αμερικανικό δίκτυο CBS, σπεύδοντας να συμπληρώσει ότι «υπάρχει ένας νέος πρόεδρος στο Ιράν. Επικρίνει τον προκάτοχό του λέγοντας ότι ήταν ένας λύκος με προβιά λύκου. Η στρατηγική που ακολουθεί ο νέος πρόεδρος είναι του λύκου με προβιά προβάτου, χαμόγελα και παράλληλα κατασκευή ατομικής βόμβας».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Νεντανιάχου σχετικά με το ζήτημα της πυρηνικής βόμβας, το Ιράν διαθέτει 190 κιλά εμπλουτισμένου ουρανίου από τα 250 που χρειάζονται για την κατασκευή της βόμβας. Βέβαια ο Νεντανιάχου ξέχασε να δώσει εξηγήσεις επί δύο πολύ σοβαρών ζητημάτων που είναι κρίσιμης σημασίας στο συγκεκριμένο δρώμενο.

1) Το αντίστοιχο πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ που έχει ήδη παράξει πυρηνικές βόμβες για ποιο λόγο μένει στο απυρόβλητο; Η απάντηση φυσικά ρητορική.

2) Σε παλαιότερες εποχές το Ισραήλ έκανε λόγο για όπλα μαζικής καταστροφής που βρίσκονταν δήθεν στην κατοχή του Σαντάμ Χουσεΐν. Τελικώς αφότου κατακτήθηκε το Ιράκ αποδείχθηκε ότι αυτά τα όπλα μαζικής καταστροφής ουδέποτε υπήρξαν. Τι έχει να πει για αυτό;

Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμμία αυταπάτη περί του ζητήματος. Η Συρία και το Ιράν βρίσκονται στο δρόμο των αμερικανοσιωνιστών προς την παγκόσμια κυριαρχία και διακυβέρνηση. Αυτό είναι το ζητούμενο και ουδέν άλλο. Οπότε ας μην ψάχνουν για δικαιολογίες. Ας ομολογήσουν αυτός και ο Ομπάμα το πραγματικό σχέδιο στους λαούς τους, να δούμε αν θα έχουν την κατάλληλη δημοκρατική υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apeiles-polemou-apo-nentaniachou-pros-to-iran#.UeUTj9LwmCg#ixzz2ZCR3qhLr

Exit mobile version