Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

xamail__article

Υπ αριθμόν ένα εχθρός του έθνους ο κομμουνισμός έλεγαν οι παλαιότεροι. Και είχαν δίκιο. Σήμερα με το ΚΚΕ δεν ασχολείται κανείς αλλά ο κομμουνισμός υπάρχει στα άλλα κόμματα. Μαζί με τον υπόδουλο κοσμοπολιτισμό της δεξιάς θέλουν να υποτάξουν την Πατρίδα.Να την διαλύσουν ολοκληρωτικά. Θέλουν να αντικαταστήσουν το πρότυπο του ήρωα στρατιώτου με ανώμαλους και κίναιδους, Τις παρελάσεις του στρατού με gay pride. Αυτό είναι κομμουνισμός, αυτό είναι κοσμοπολιτισμός. Για να αποβάλουν ολοκληρωτικά από την συνείδηση του Έλληνος τις άξιες που κρατούν όρθιο ένα έθνος. ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Και εκεί όλα φαίνεται πως χάθηκαν έρχεται η Χρυσή αυγή με ένα ποσοστό να ταράξει το πολιτικό σύστημα. Πιστεύω πως η Χρυσή αυγή είναι η τελευταία γραμμή άμυνας του έθνους. Όλοι οι Έλληνες θα γίνουμε χρυσαυγιτες αλλιώς θα γίνει πραγματικότητα το σχέδιο του Ιμπραήμ να γεμίσει η Ελλάδα αραπάδες και κιναιδους.

 

Χαιρετώ Ελληνοπρεπώς

 

Ι.Λ.

 

Συνωμοσία σιωπής για το αφορολόγητο των βουλευτών

 

Συγχαρητήρια  για τον μεγάλο αγώνα που κάνετε για την πατρίδα μας, εγώ σας υποστηρίζω και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι τέλους. Είμαι απόστρατος μετά από 7ετή υπηρεσία στης ένοπλες δυνάμεις γιατί αυτοί οι προδότες που είναι στην εξουσία με έφεραν στα όρια εξαθλίωσης και με έκαναν να γυρίσω στον τόπο μου με μια γυναίκα και ένα παιδί στην αγκαλιά…

 

Η.Π.

 

Αύριο στις 7μμ τα εγκαίνια του νέου Εθνικιστικού Βιβλιοπωλείου (Λεωφ. Μεσογείων 131)

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013,το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ολοκλήρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση της Νέας Proton Bank και αποφάσισε να προχωρήσει με την πώληση της Νέας Proton Bank στην Eurobank. Το ΤΧΣ και η Eurobank θα συνεργαστούν με στόχο να υπογραφεί δεσμευτική συμφωνία τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013. Στη διαγωνιστική διαδικασία, πέραν της Eurobank έλαβαν μέρος και χρηματοοικονομικοί επενδυτές, ωστόσο μόνο η Eurobank κατέθεσε δεσμευτική προσφορά συμβατή με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Η Rothschild ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΤΧΣ για την εν λόγω συναλλαγή.

 

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…

 

1. Η PROTONBANK είναι η τράπεζα του κυρίου Λαυρεντιάδη. Υπενθυμίζω ότι η τράπεζα κατέρρευσε υπό το βάρος επισφαλών δανειοδοτήσεων σε εταιρείες του ομίλου Λατρεντιάδη, ύψους 701 εκ. ευρώ. Με λίγα λόγια ο Λαυρεντιάδης χρησιμοποιούσε τα λεφτά των καταθετών για να δανείζει τις εταιρείες του(Γιάννης κερνάει-Γιάννης πίνει)!!! Η τράπεζα “επανακεφαλαιοποιήθηκε”, “κρατικοποιήθηκε” και μετονομάστηκε σε “ΝΕΑ PROTONBANK”…

 

2. O νυν Δ/νων Σύμβουλος της EUROBANK (κος Δαυίδ) πριν ένα μήνα κήρυξε πτώχευση στην εταιρεία NUTRIART (Αλλατίνη, Κατσέλης κ.α.) “φεσώνοντας” προμηθευτές, πελάτες και Τράπεζες, μεταξύ των οποίων και τη EUROBANK με 5,7 εκ. ευρώ!!! Η EUROBANK “επανακεφαλαιοποιήθηκε” επειδή είναι “συστημική Τράπεζα”…

 

3. Από την άλλη έχουμε την Αγροτική και το Ταχ. Ταμιευτήριο, δημόσιες τράπεζες οι οποίες υπέστησαν τρομερές ζημίες με το περίφημο PSI, όταν “κουρεύτηκαν” ομόλογα που ανήκαν σε Ασφαλιστικά Ταμεία, Δημόσιες Τράπεζες και μικροομολογιούχους, αλλά όχι και αυτά που ανήκαν σε μεγαλοεπενδυτές-κερδοσκόπους(hedge funds τα λένε…), ούτε αυτά που ανήκαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα… Η Αγροτική “έσπασε” σε “καλή”(κερδοφόρο κομμάτι) και “κακή”(ζημιογόνο κομμάτι) και η “καλή” εξαγοράστηκε από την Πειραιώς η οποία συμμετέχει στην “επανακεφαλαιοποίηση” μαζί με τις EUROBANK και PROTONBANK. Κάτι τέτοιο θα γίνει και με το Τ.Τ.

 

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…

 

1.Το Κράτος άντλησε κεφάλαια από τις Δημόσιες Τράπεζες(μέσω ομολόγων), τα οποία δεν επέστρεψε ποτέ (λόγω PSI), με αποτέλεσμα οι Τράπεζες να παρουσιάζονται ως ζημιογόνες.

 

2.Το Κράτος δανείζεται από την Τρόικα για να επανακεφαλαιοποιήσει τις Ιδιωτικές Τράπεζες, οι οποίες με αυτά τα κεφάλαια εξαγοράζουν τις Δημόσιες.( η Πειραιώς την Αγροτική, η Eurobank την Protonbank και έπεται το Τ.Τ.)

 

3.Το Κράτος τοποθετεί στις “επανακεφαλαιοποιημένες” Ιδιωτικές Τράπεζες ως επικεφαλής, ανθρώπους που τις έχουν “φεσώσει”…! Συνεπώς το Δημόσιο (δηλαδή εγώ κι εσύ) χρηματοδοτεί τον “ενάρετο” και “άψογα λειτουργούντα “Ιδιωτικό Τομέα, ώστε ο τελευταίος να εξαγοράσει κομμάτια-φιλέτο του Δημοσίου για να συνεχίσει την κερδοφορία του. Θες λοιπόν να πουλήσεις ένα σπίτι. Έρχεται και σου λέει ο υποψήφιος αγοραστής “μου αρέσει, αλλά δεν έχω τα λεφτά”… Κι εσύ απαντάς “Μην ανησυχείς. Θα δανειστώ εγώ και θα σου τα κάνω δώρο”…!!!!!!!!!!!!!!

 

Το Γενικό Συμβούλιο επικύρωσε την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Eurobank. Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΤΧΣ συνεδρίασε εκ νέου, σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 για το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Όπως είναι γνωστό, για το Τ.Τ προσφορές κατέθεσαν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες (Alpha, Eurobank, Εθνική και Πειραιώς) με την Eurobank να αποτελεί το μεγάλο φαβορί και για την απόκτηση του Τ.Τ. μετά την Proton. Σημειώνεται ότι η DGCom και η ΕΚΤ έχουν παρέμβει με επιστολές τους στο ΤΧΣ και έχουν ζητήσει η επιλογή της τράπεζας που θα πάρει το Ταμιευτήριο να γίνει με συστημικά κριτήρια και να μην προταθούν τιμήματα σε μετρητά, όπως είχε προκρίνει το ΤΧΣ αρχικά.

 

ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!  ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ Τ.Τ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ…!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΙΜΗ…

 

Α.Κ.Π.

 

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 834 (Κυκλοφορεί με δώρο DVD: H Φωνή της Αλήθειας)

 

Σε μια χώρα που δεν χωράει λαθραίες σκοπιμότητες. Σ’ ένα Έθνος που δεν χωράει εποικισμό εγκληματικών στοιχείων. Η ανοδική πορεία του Εθνικιστικού Αγώνα δείχνει το αυξανόμενο αίσθημα συνείδησης ενός λαού που έκανε τραγικά λάθη , ενός λαού που γέννησε Ήρωες αλλά και προδότες. Το κίνημα παίρνει διαστάσεις ενωτικού χαρακτήρα, καθώς έχει σαν μοναδικό σκοπό την υγιή λειτουργία του Έθνους και της Φυλής. Το στηρίζουν καθημερινά εκατοντάδες νέα μέλη που άφησαν τις παρατάξεις τις διαφθοράς για να πάρουν μια θέση μπροστά στην Ελληνική Σημαία που οι σιωνιστές που κυβερνούν σύντομα θα απαιτούν και την μη ανάρτησή της. Μια Καθαρή Ιδέα δεν μπορεί να εμπεριέχει κίνδυνο για τον Έλληνα Πολίτη, μα εμπεριέχει Δικαιοσύνη και ανάλογη απόδοση δικαίου για τους εχθρούς της Πατρίδας, οι οποίοι γνωρίζουν καλά πως όταν η Χρυσή Αυγή έλθει στα πράγματα θα πρέπει ήδη να έχουν προλάβει να εξαφανιστούν. Γεννηθήκαμε σαν Ιδέα από το Πνεύμα του Σωκράτη και γίναμε Πολιτισμός και παγκόσμιος Φάρος Γνώσης. Κανένα αριστερό ανδρείκελο και καμιά σιωνιστική εξουσία δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την λαμπρή μας καταγωγή, την ένωση μας με το Φως και το Σύμπαν. Καμιά προσπάθεια όσο κι αν είναι μάστιγα το δημογραφικό πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες δεν θα εκφυλίσει την καθαρότητα του Αίματος της Φυλής μας. Μια Καθαρή Φυλή γεννημένη από το ίδιο το Φως απαιτεί εξ ορισμού υπάρξεως να διαιωνίζει το Είδος της σε μια Ελεύθερη Χώρα. Ελεύθερη είναι η χώρα που δεν βρίσκουν έδαφος εγκληματικά στοιχεία, που δεν στηρίζει την ύπαρξη της σε δάνεια εθνοκάπηλων σιωνιστών, που δεν δίνει λόγο για τις θέσεις της απέναντι στην Αξιοπρέπεια της Φυλής της.

 

Χρυσή Αυγή σημαίνει Ελεύθερη Ελλάδα, κι αυτό τρομάζει πολλούς. Ο Αγώνας έχει αρχίσει εδώ και χρόνια όταν ελάχιστοι Μαχητές της Ελευθερίας αναγέννησαν την Ιδέα του Έθνους και σήμερα πλέον κλιμακώνεται σε κάθε επίπεδο έχοντας σύμμαχο ισχυρό τις Ψυχές των Ελευθέρων Ελλήνων. Δεν δικαιολογείται πλέον η άγνοια. Η ανήκεις στους Αγωνιστές ή στους προσκυνημένους. Μια Καθαρή Ιδέα  για ένα  Καθαρό Έθνος Ελλήνων.

 

Γ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-18-iouliou-2013#.UechLY1M_-Q#ixzz2ZLXsFxay

Exit mobile version