Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φρούριο η Αθήνα μέχρι το βράδυ για την έλευση Σόιμπλε

Απίστευτη ταλαιπωρία για οδηγούς και πεζούς στο κέντρο λόγω Σόιμπλε
soimple3Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί σταθμοί του μετρό.
Απαγόρευση κυκλοφορίας και συναθροίσεων. 

Κουνούπι δεν περνάει από το κέντρο της Αθήνας! Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την επίσκεψη Σόιμπλε ξεπερνούν σε αυστηρότητα εκείνα που ίσχυαν για την Μέρκελ κατά την επίσκεψή της το 2012.

Συναθροίσεις απαγορεύονται, σταθμοί του μετρό έχουν κλείσει ενώ γερά νεύρα πρέπει να έχουν όσοι μετακινηθούν με αυτοκίνητο καθώς δεκάδες δρόμοι είναι απροσπέλαστοι.

Η Τροχαία μάλιστα σήκωνε ΙΧ για τον Σόιμπλε απροειδοποίητα και τώρα ζητά 105€ από τον κάθε κάτοχο! Οι κάτοικοι του κέντρου είναι έξαλλοι με την απόφαση της τροχαίας Καισαριανής να φέρει γερανούς και να απομακρύνει χωρίς προειδοποίηση τα ξημερώματα όλα τα αυτοκίνητα στην Μιχαλακοπούλου από Φειδιππίδου έως Μεσογείων.

Έχει σχηματιστεί ένα τετράγωνο με αποκλεισμένους, από κλούβες των ΜΑΤ στους δρόμους της Αθήνας.
 ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιεί ακόμη και ελικόπτερα για να επιτηρούν το κέντρο από ψηλά. 
Λόγω των μέτρων ασφάλειας στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς παρακάτω απαγορεύεται η συγκέντρωση αλλά και η διέλευση με το αυτοκίνητο.



Από το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργήθηκε υπήρξαν μέχρι και εγκλωβισμένα ασθενοφόρα στην Αττική οδό!

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μοναδική πολιτική δύναμη που αντέδρασε στην επίσκεψη του τοκογλύφου Σόιμπλε, στέλνοντας το μήνυμα της εθνικής αντίστασης, ήταν η Χρυσή Αυγή. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/frourio-h-athhna-mechri-to-bradu-gia-thn-eleush-soimple#.UegUmtLwlMA#ixzz2ZPlEknAD

 

Exit mobile version