Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο σφυρί τα Ελληνικά Νησιά: H συγκυβέρνηση ξεπουλά την Πατρίδα μας

cache_650x650_1_51721__article

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα προχωρά χωρίς καμμία καθυστέρηση το «εθνικό σχέδιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου», το οποίο εκπονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 από την κυβέρνηση και περιλαμβάνει και την πώληση νησιών. Όπως μας πληροφορούν  καθεστωτικές φυλλάδες την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος πλειστηριασμός του μεγαλύτερου από τα Σπαλαθρονήσια, απέναντι από την περιοχή Γαλήνη του Νέου Μαρμαρά στη Χαλκιδική.

Το σχέδιο της συγκυβέρνησης που προβλέπει το ξεπούλημα της Ελλάδας στους παγκόσμιους τοκογλύφους και τους κολλητούς τους καλά κρατεί. Με τις ευλογίες της συγκυβέρνησης και την ένοχη σιωπή της αντιπολίτευσης, η χώρα περνάει στα χέρια των διεθνών επικυρίαρχων.

Η Χώρα στην οποία γεννήθηκαν χιλιάδες ηρώων που έδωσαν την ζωή τους και το αίμα τους για την ελευθερία ξεπουλιέται από τους Σαμαράδες. Μόνη και τελευταία εφεδρεία του Έθνους η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sto-sfuri-ta-ellhnika-nhsia-jepoula-thn-ellada-h-sugkubernhsh#.UegYGdLwlMA#ixzz2ZPovKp20

 

Exit mobile version