Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο είναι γεγονός: Πληθώρα κόσμου στα εγκαίνια! – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

egainia_katastima__article

Παρά τα μέτρα αποκλεισμού του κέντρου των Αθηνών, προς χάριν του γερμανού επιτηρητή των διεθνών τοκογλύφων, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μεγάλο πλήθος Συναγωνιστών και Φίλων της Χρυσής Αυγής βρέθηκε από νωρίς στα εγκαίνια του νέου Εθνικιστικού Βιβλιοπωλείου της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων 131. Η τελετή ξεκίνησε με τον παραδοσιακό αγιασμό του νέου χώρου του βιβλιοπωλείου.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές και φίλους της Χρυσής Αυγής και έκανε λόγο για τους αγώνες που ήλθαν και τους αγώνες που θα έλθουν, για Πατρίδα και Ελευθερία.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος τόνισε το μορφωτικό, ιδεολογικό έργο της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους Συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον Εθνικό μας Ύμνο.  Όλοι οι φίλοι του Κινήματος είναι καλεσμένοι να επισκεφθούν τη νέα εθνικιστική γωνιά στην καρδιά της Αθήνας. To βιβλιοπωλείο λειτουργεί καθημερινά 09:00 – 21:00.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-ethnikistiko-bibliopwleio-einai-gegonos-plhthwra-kosmou-sta-egkainia-fwt#.UehkXI1M_-Q#ixzz2ZRAPmQss

Exit mobile version