Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

xamail__article

Ο ανεπιθύμητος Γερμανός Σόϊμπλε, πήρε το μήνυμα του από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ με το τεράστιο αεροπανό που αναρτήθηκε από τους συναγωνιστές στην Κεντρική Διοίκηση των Γραφείων μας στην οδό Κατεχάκη! ΕΥΓΕ στους συναγωνιστές! Ο αγώνας γιγαντώνεται…….

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Α.Α.

Το Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο είναι γεγονός: Πληθώρα κόσμου στα εγκαίνια! – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμπρακτα αποδεικνύει το κοινωνικό της έργο μέσα και έξω από τη βουλή με την κοινωνική της αλληλεγγύη σε συμπατριώτες μας, που χρήζουν οικονομικής και ιατροφαρμακευτικής ανάγκης! Είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που σε όλη την Ελλάδα πράττει όσα δεσμεύτηκε: Επιστρέφει τα χρήματα των βουλευτών στον ελληνικό λαό! Όμως, δυστυχώς, οι ανάγκες καθημερινά αυξάνονται και η Ελλάδα πλέον θυμίζει τριτοκοσμική χώρα. Καθημερινά οι άνεργοι αυξάνονται, βιομηχανία δεν υπάρχει για να εργαστούν οι Έλληνες, οι βιοτεχνίες κλείνουν συνεχώς ή μεταφέρονται σε άλλες βαλκανικές χώρες και η αγροτική καλλιέργεια έχει εγκαταλειφθεί ενώ η κτηνοτροφία δεν έχει τους πόρους που είχε άλλοτε. Το μέλλον λοιπόν, ζοφερό. Πρόταση σοβαρή από κανένα κόμμα για διέξοδο από την κρίση δεν υπάρχει πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που τονίζει την ανάγκη επιστροφής στην πρωτογενή παραγωγή. Για να γίνουν όμως αυτά πρέπει να αλλάξει η διακυβέρνηση του τόπου και ο απεγκλωβισμός από τα δόντια των τοκογλύφων της Ευρώπης και του ΔΝΤ. Οσο είμαστε στον τροχό των τοκογλύφων δεμένοι, η Ελλάδα θα βυθίζεται στο τέλμα.

Α.Δ.

 

H πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το XAgr.net #9

Πρέπει να γίνει συνείδηση στον ελληνικό λαό ότι η Ελλάδα είναι αυτάρκης αρκεί να επιστρέψουμε στη γη που όλοι άφησαν για την ευδαιμονία των αστικών πόλεων και της μονιμότητας του δημοσίου τομέα. Αν δεν αλλάξει νοοτροπία ο Ελληνας, καλυτέρευση δεν θα δούν ούτε τα εγγόνια μας. Ας στηρίξουμε όλοι τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τις τεκμηριωμένες προτάσεις για αλλαγή του σκηνικού στην σημερινή Ελλάδα της εξαθλίωσης και ας προτιμήσουμε μια πατρίδα ανεξάρτητη αλλά πολύ πιο πλούσια για τους κατοίκους της. Ο ορυκτός πλούτος που οι προδότες παραδίνουν στους τοκογλύφους ανήκει στους Ελληνες.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Α. Γ.

“Σόιμπλε RAUS!”: Η πρώτη εικόνα που αντίκρισε ο αρχιτοκογλύφος στην Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτον, θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε για τον ελληνικό λαό και μέσα στο κοινοβούλιο αλλά κυρίως εκτός αυτού. Δεύτερον, θα σας παρακαλούσα θερμά να δείτε λίγο το θέμα ανανέωσης των πολεμικών αεροπλάνων – φερέτρων που πετάνε με υπεράνθρωπες προσπάθειες μηχανικών και πιλότων! Αν εκτιμάτε κι εσείς, ας γίνει μια ερώτηση στο κοινοβούλιο για την ανανέωση του στόλου της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΤΑ Α7 ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ! Θα ήθελε να μάθει ο ελληνικός λαός ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ eurofighter;; Για ποιων τις μίζες σήμερα, πετάνε, αφού πρώτα υπογράψουν την διαθήκη τους, οι Έλληνες πιλότοι;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γ.Δ. – Πιλότος Πολεμικής Αεροπορίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-19-iouliou-2013#.Ueh9So1M_-Q#ixzz2ZRZpfY2e

Exit mobile version