Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Κομοτηνής, Δράμας, Σαλαμίνας

todra1__article

Με μεγάλη επιτυχία διεξέχθη η προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στα γραφεία της Ν. Ε. Δράμας, κατά την οποία διανεμήθηκε μεγάλη ποσότητα από λαχανικά, πατάτες και φρούτα, σε οικογένειες Ελλήνων συμπατριωτών μας.  Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, δεκάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας, για την προετοιμασία των γραφείων μας να υποδεχθεί τον κόσμο που θα έρχονταν για να προμηθευτεί τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν εξασφαλίσει με πολύ κόπο οι φίλοι και οι Συναγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το τελευταίο χρονικό διάστημα.  Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και χωρίς ιδιαίτερη αναμονή, καθώς ήταν άψογη συνεργασία των συμμετεχόντων υπό τις εντολές του Γραμματέα της Νομαρχιακής Δράμας, Συναγωνιστή Δημήτριου Παπαδόπουλου.  Οι συμπατριώτες μας μας ευχαρίστησαν και μας έδωσαν κουράγιο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, μιας και το ανθελληνικό κράτος δείχνει με τον πλέον εύγλωττο τρόπο ότι εκτός από ανίκανο, είναι και εχθρικό προς τον Έλληνα πολίτη και φορολογούμενο.  Για μία ακόμη φορά ως Κίνημα, πραγματικά λαϊκό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί την μοναδική πολιτική δύναμη που πραγματικά νοιάζεται για τον Έλληνα!  Μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Δράμας
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Τ.Ο. Ξάνθης: δύο ομιλίες για την αγγλοκρατία στην Κύπρο και την πρώτη απελευθέρωση της Ξάνθης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013, η καθιερωμένη συγκέντρωση της Τ.Ο. Ξάνθης με δύο εξαιρετικές ομιλίες από τον Γραμματέα της Τοπικής, Συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, με θέματα που αφορούσαν την Αγγλοκρατία στην Κύπρο και την πρώτη απελευθέρωση της Ξάνθης.

Την πρώτη ομιλία του ξεκίνησε ο Συναγωνιστής αναφερόμενος στην ήττα της οθωμανικής αυτοκρατορίας στον πόλεμο με τη Ρωσία το 1877 και την ταπεινωτική για τους τούρκους συνθήκη του Αγίου Στεφάνου.  Η οθωμανική αυτοκρατορία βρέθηκε σε δύσκολη θέση και η Βρετανία, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση, υποστήριξε τους τούρκους, αναγκάζοντας την Ρωσία, υπό την απειλή ακόμη και πολέμου, να φανεί πιο διαλλακτική με την οθωμανική αυτοκρατορία.  Το αντάλλαγμα για αυτή τους τη στάση ήταν η υπογραφή μέσω των μυστικών διαπραγματεύσεων της αγγλοτουρκικής “Σύμβασης Αμυντικής Συμμαχίας”, όπου παραχωρήθηκε από την Πύλη η κατοχή και διοίκηση της Κύπρου στους Άγγλους.  Η ημερομηνία 11/7/1878, ήταν η αρχή της εκατόχρονης σχεδόν κατοχής της μεγαλονήσου και τον εγκλημάτων που έγιναν κατά του Ελληνισμού καθώς ακόμα και σήμερα, η Κύπρος μας παραμένει μία από τις ελάχιστες αποικίες σε όλο τον κόσμο.

Στην δεύτερη ομιλία του, ο Συναγωνιστής Καπαγερίδης, εξιστόρησε πρωτίστως, το χρονικό της κατάληψης της Θράκης από τα βουλγαρικά στρατεύματα το 1912 κατά τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο, όταν ο Ελληνικός Στρατός ξεχύνονταν από την Μελούνα και το Σαραντάπορο προς τα βόρεια. Με ιδιαίτερη συγκίνηση, αναφέρθηκε στις βιαιότητες, στην ληστοκρατία, στις αυθαιρεσίες του βουλγάρικου καθεστώτος λέγοντας ότι δεν υπάρχει πόλη ή χωριό της Θράκης που να μην έζησε την βία και τον φανατισμό των Βουλγάρων.

Με ιδιαίτερο σθένος και υπερηφάνεια, όλοι οι Συναγωνιστές, με το πέρας των ομιλιών, έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Λαϊκού μας συνδέσμου, σε στάση προσοχής, ως είθισται.

Τ.Ο. Ξάνθης
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά Σάπες και Θρυλόριο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση Συναγωνιστριών και Συναγωνιστών της Τ.Ο. Κομοτηνής, στα χωριά Σάπες και Θρυλόριο, κατά την οποία μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού του Κινήματος.  Το κλιμάκιο των συναγωνιστών ξεκίνησε από τα γραφεία στις 19:30 με προορισμό τις Σάπες. Λίγο πριν τον οικισμό του Ανθοχωρίου έγινε μια στάση στο μνημείο πεσόντων των παλικαριών που ανήκαν στο σώμα της χωροφυλακής. Επόμενη στάση η κωμόπολης των Σαπών, στην οποία εδρεύει ο Δήμος Μαρωνείας και Σαπών. Το κλιμάκιο των Συναγωνιστών κατευθύνθηκε στον κεντρικό δρόμο και μοίρασε ενημερωτικό έντυπο υλικό του Κινήματός μας. Οι κάτοικοι μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και με πολλές απορίες που αφορούσαν τις ιδεολογικές τοποθετήσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.   Το κλιμάκιο των Συναγωνιστών συνέχισε την ενημερωτική εξόρμηση προς το χωριό Θρυλόριο, το οποίο κατοικείται από εντόπιους Πόντιους. Από τις αυλές των σπιτιών έβγαιναν οι κάτοικοι του χωριού και ζητούσαν ενημερωτικό υλικό, με χαμόγελα και ευχές.  Τα παράπονα πολλά για τις κυβερνήσεις που πέρασαν, με βασικότερο την εγκαταλειμμένη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής η οποία βρίσκεται δίπλα στο χωριό. Οι αετονύχηδες ανθέλληνες εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τα ειδικά επιδοτούμενα προγράμματα για τις παραμεθόριες περιοχές κατάφεραν να γεμίσουν τις τσέπες τους και να ερημώσουν την περιοχή. Πάρα πολύ κάτοικοι έχοντας δουλειά στα εργοστάσια της περιοχής επένδυσαν στην περιοχή νοιώθοντας σίγουροι για το μέλλον.   Έπειτα από ένα χρονικό διάστημα όμως τα εργοστάσια αυτά μεταφέρθηκαν σε γειτονικές χώρες με φθηνότερο ημερομίσθιο, αφήνοντας έτσι πολλούς εργάτες άνεργους. Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Θρυλορίου θεωρούν ως τελευταία τους ελπίδα την Χρυσή Αυγή για να σωθεί η Πατρίδα μας και να γεμίσει η Ελλάδα πάλι από Έλληνες και όχι από λαθρομετανάστες.  Είναι πλέον προφανές ότι όλο και περισσότεροι πολίτες υποστηρίζουν το Κίνημά μας και θεωρούν την μόνη σωτηρία για την Πατρίδα μας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Κομοτηνής
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Αιμοδοσία Τοπικής Οργανώσεως Θεσσαλονίκης

Το πρωί της Παρασκευής 12-07-2013, η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, πιστή στο κοινωνικό έργο και της ίδιας αλλά και του Κινήματός μας, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία. Η ανταπόκριση του κόσμου, για ακόμη μία φορά ήταν πολύ μεγάλη και ενθουσιώδης.  Όπως τόνισαν πολλοί, ήρθαν για να προσθέσουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο κοινωνικό έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στη συνολική βοήθεια που παρέχει σε χιλιάδες συμπατριώτες μας, πανελλαδικά. Χαρακτηριστική ήταν και η παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί, που παρέχει συνεχή βοήθεια στο κοινωνικό μας έργο, όπως με τη μεταφορά αγαθών προς άπορες Ελληνικές οικογένειες καθώς και τη δωρεά αίματος. Δυστυχώς, καθημερινά είναι τα περιστατικά που απαιτούν ποσότητες αίματος για Έλληνες ασθενείς σε ανάγκη.

Η χώρα μας δυστυχώς διαθέτει πολύ μικρά αποθέματα μονάδων αίματος από εθελοντική αιμοδοσία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνουμε εισαγωγές από το εξωτερικό.  Εισαγωγές αίματος το οποίο αξιοποιείται κατά προτεραιότητα σε παράνομους αλλοδαπούς, που καταλήγουν στα νοσοκομεία, μετά από «ξεκαθαρίσματα» και οδομαχίες συμμοριών.  Την ίδια στιγμή που Έλληνες πολίτες μπορεί να πεθαίνουν κυριολεκτικά, λόγω έλλειψης αίματος για μετάγγιση.  Για πρώτη φορά κατά τη μεταπολίτευση, βρέθηκε ένα κόμμα μέσα στο κοινοβούλιο, που πάνω από κάθε ψήφο, χρήματα και θέσεις, βάζει το καλό του κάθε Έλληνα!  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει καθημερινά πως η αλληλεγγύη και ο πατριωτισμός δεν λείπει από την ψυχοσύνθεση του λαού μας, ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς για την Πατρίδα μας καιρούς, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε Έλληνα πολίτη να βοηθήσει, αλλά και να βοηθηθεί, μέσω του Κινήματός μας.  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893

Ο Πολιτικός Στρατιώτης της Χρυσής Αυγής – ομιλία Π.Μουλιανάκη

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Λαϊκό Κίνημα, είναι από τη φύση της επαναστατική και διέπεται από στρατιωτική πειθαρχία σε όλες τις εκφάνσεις της.

Η Πίστη στον Αρχηγό του Κινήματος, η πίστη στην Ιδεολογία του Εθνικισμού, η αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη της, δίνει στο Κίνημα τη σταθερότητα και τη δύναμη να συνεχίσει μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την ανάληψη της εξουσίας από τον λαό.

Η είσοδος στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αντί για την επί σαράντα χρόνια ανταλλαγής ψήφου, απαιτεί πειθαρχία και πίστη. Πειθαρχία πρώτα στον εαυτό σου, κατόπιν ανιδιοτελή πίστη προς το Έθνος την Πατρίδα και τη Φυλή και μετά προς το Κίνημα . Όλα αυτά θα δώσουν τη δύναμη σε κάθε μέλος, να συνεχίσει ως Πολιτικός Στρατιώτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τ.Ο. Σαλαμίνας
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikhs-janthhs-komothnhs-dramas-salaminas#.UekEmdLwmCg#ixzz2ZTv2zYrZ

Exit mobile version