Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής βασικός παράγοντας απειλής της Θράκης μας

prakt__article

Το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή είναι μείζονος σημασίας φορέας και βασική αιχμή του δόρατος  για την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας στα Βαλκάνια. Είναι παράγοντας που απειλεί ευθέως την ελληνική κυριαρχία στην Θράκη. Είναι η μόνη πηγή ανωμαλίας και αποσταθεροποίησης μιας ολόκληρης περιοχής. Είναι ένας αγωγός μίσους και ισλαμικού σκοταδισμού και προσπαθεί να κατευθύνει τους τουρκόφρονες πράκτορες προς τους ανθελληνικούς τους σκοπούς. Ταυτόχρονα εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί το κέντρο των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας (ΜΙΤ) στην Βόρεια Ελλάδα με διακλαδώσεις στα Βαλκάνια.

Η Ελλάδα των εθνοπροδοτών  και της συγκυβέρνησης αγνοεί συστηματικά αυτό το κορυφαίο πρόβλημα με όλες του τις παραμέτρους που σχετίζονται με την άμεση, προκλητική και παράνομη παρεμβατικότητα μιας ξένης χώρας εντός της ελληνικής επικράτειας. Η  προδοτική και κωμική πολιτική της Ελλάδας καλύπτεται από ένα πέπλο ένοχης σιωπής, ωσάν να μην υπάρχει πρόβλημα. Η παροιμιώδης ενδοτική και φοβική πολιτική των διπλωματών του Υπ. Εξωτερικών θυμίζει πολιτική προτεκτοράτου, κοινώς μπανανίας.

Επανειλημμένα  το προξενείο έχει χρηματοδοτήσει υποψηφίους σε τοπικές και βουλευτικές εκλογές, έχει παρέμβει στο έργο των τοπικών αρχών, έχει εκφοβίσει ομάδες που συναποτελούν με τους τουρκόφρονες την μουσουλμανική μειονότητα. Το πλέον αδιανόητο είναι η ανάμειξή του σε πολιτικές-πολιτιστικές οργανώσεις και η οικονομική εμπλοκή του σε τομείς της καθημερινότητας, όπως δάνεια σε μουσουλμάνους εμπόρους με μηδενικό επιτόκιο, μηνιαία επιδόματα σε μουσουλμάνες που φέρουν την μαντίλα και άλλα πολλά. Το τουρκικό προξενείο έχει γίνει ισότιμο και πολλές φορές ανώτερο των ελληνικών κρατικών οργάνων και οι ευθύνες των ξενόδουλων ελληνικών κυβερνήσεων είναι προφανείς και εγκληματικές. Η ανεξέλεγκτη  δράση του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή δημιουργεί μείζον ζήτημα εθνικής ασφαλείας καθώς η ΜΙΤ που εδρεύει στο κτήριο του προξενείου το τελευταίο διάστημα κλιμακώνει τις προσπάθειες για χειραγώγηση της μουσουλμανικής μειονότητας με πολλές και παράλληλες ενέργειες  ενώ αυξάνεται  γεωμετρικά και ο προϋπολογισμός του προξενείου.

Δυο λύσεις υπάρχουν. Ή θα πρέπει άμεσα και χωρίς διπλωματικές περιστροφές να απομακρυνθεί με επιχειρήματα που είναι απολύτως δικαιολογημένα νομικά και διπλωματικά ή θα πρέπει να περιοριστεί η δράση του και ο ρόλος του στις αυστηρά λειτουργικές και διπλωματικές αρμοδιότητες. Το Υπ. Εξωτερικών θα πρέπει να μας εξηγήσει ποιοι οι λόγοι που επιβάλλουν την παραμονή του προξενείου στην Θράκη και στο σβέρκο μας  διότι τα ισχύοντα είναι τα εξής:

α) Τα προξενεία κάθε χώρας πρωτίστως απευθύνονται στους δικούς τους πολίτες. Υπάρχουν τούρκοι πολίτες στην Θράκη; ΌΧΙ. Υπάρχει θέμα έκδοσης βίζας; ΌΧΙ, διότι η βίζα για την Τουρκία έχει καταργηθεί. Εξ άλλου το προξενείο Θες/νίκης απέχει μόλις δυο ώρες.

β) Υποτίθεται ότι το  προξενείο Κομοτηνής επιβλέπει την εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάννης. Ποια Συνθήκη, αυτή που έκανε κουρελόχαρτο η Τουρκία από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της;

γ) Λέγεται από κάποιους διπλωμάτες, αποφοίτων των γνωστών αμερικανικών κολλεγίων, ότι το προξενείο εγγυάται τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας. Αυτό βέβαια προκαλεί γέλωτα μέχρι δακρύων. Εγγυώνται αυτοί που είναι σφαγείς των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, των Κούρδων και άλλων μειονοτήτων της Τουρκίας;

Άρα συνάγεται ότι δεν υφίσταται καμία απολύτως αιτία για την συνέχιση της λειτουργίας του και θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί. Η λύση του περιορισμού των δραστηριοτήτων του σε καθαρά διπλωματικά πλαίσια και καθήκοντα θα προϋπέθετε μια «άλλη Τουρκία». Αυτή όμως η Τουρκία δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει, διότι μια παροδική συμμόρφωσή της με την διπλωματική δεοντολογία δεν παρέχει ουδεμία εγγύηση για τα αύριο, εξ άλλου τα ιστορικά παραδείγματα είναι πολλά.

Η ξενόδουλη συγκυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι τα συμφέροντα της χώρας μας είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν είναι όλα υπό συζήτηση με τους αιώνιους εχθρούς μας. Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί διότι οι ενέργειές του σε τοπικό επίπεδο αμφισβητούν την Εθνική Κυριαρχία. Ο στρουθοκαμηλισμός και η υποχωρητικότητα αποθρασύνουν τους Τούρκους και φέρνουν κοντύτερα τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπερασπίζεται τα συμφέροντα μιας δυνατής Ελλάδας. Αυτό αποτελεί δόγμα και πρωταρχικό καθήκον ενάντια στους  δειλούς υπηρέτες των τοκογλύφων και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν τολμούν να αναμετρηθούν με τον αιώνιο εχθρό του Ελληνισμού.    

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-tourkiko-projeneio-komothnhs-basikos-paragontas-apeilhs-ths-thrakhs-mas#.UekJJdLwmCg#ixzz2ZTzzBLVd

Exit mobile version