Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

kalasnikof321__article (2)

Μία ακόμη άγρια συμμορία «ληστών με καλάσνικοφ», που ευθύνεται για την δολοφονία ενός 30χρονου στην Καισαριανή, σωρεία ένοπλων ληστειών σε καταστήματα και σπίτια όπως και ένοπλες συμπλοκές με αστυνομικούς, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για τους αλβανούς κακοποιούς της αρχικής ομάδας με τα πολεμικά όπλα, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ευθύνονται για τουλάχιστον έξι ένοπλες συμπλοκές με την Αστυνομία, την εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονου στην Καισαριανή, αλλά και για δεκάδες διαρρήξεις και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως το Παγκράτι, ο Υμηττός, η Ηλιούπολη, η Καισαριανή κ.ά.

Ύστερα από συστηματική πολύμηνη αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο τουλάχιστον από τους επικίνδυνους κακοποιούς, που αποτελούσαν υποομάδα μεγαλύτερης συμμορίας, μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί τμηματικά από τις διωκτικές αρχές. Μετά από εκείνες τις συλλήψεις, πριν από περίπου ένα χρόνο, πολλά από τα μέλη της διέφυγαν στην αλβανία και επέστρεψαν ξανά για να συνεχίσουν την εγκληματική δράση τους. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 30 χρόνων, οι οποίοι από την ηλικία των 15 χρόνων, απασχόλησαν τις αστυνομικές αρχές με κλοπές και διαρρήξεις.

Σε μία τέτοια περίπτωση αντίδρασης των θυμάτων, στις αρχές Ιουνίου του 2012, δύο αδέρφια 30 και 32 ετών, ξύπνησαν όταν άκουσαν τον συναγερμό του οχήματός τους. Από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Καισαριανή, είδαν τους δράστες να το κλέβουν και κατέβηκαν να τους εμποδίσουν. Λίγα λεπτά μετά, ο 30χρονος έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του καλάσνικοφ και ο αδελφός του τραυματιζόταν σοβαρά. Λίγο καιρό αργότερα, έπεσαν πάνω τους οι αστυνομικοί και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Στην περιοχή του Ζωγράφου, τέσσερις ληστές με καλάσνικοφ μπήκαν σε πιτσαρία στην οδό Κουσίδου για να τη ληστέψουν. Βγαίνοντας στον δρόμο, τους εντόπισε ομάδα ΔΙΑΣ που περιπολούσε, και ακολούθησε καταιγισμός πυρών. Στο Παγκράτι σε τυχαίο έλεγχο ύποπτου οχήματος, αποδείχθηκε πως οι επιβάτες ήταν μέλη της συμμορίας και οι οποίοι για να διαφύγουν πέταξαν στους αστυνομικούς χειροβομβίδα, αδιαφορώντας για τις ζωές των περαστικών.

Άρτα: Στα χέρια της αστυνομίας ο αφγανός δολοφόνος πακιστανού

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν έναν Αφγανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Πακιστανού. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να είχε τραυματίσει θανάσιμα το θύμα στην Άρτα και είχε προκύψει η συμμετοχή του στο έγκλημα κατόπιν συλλογής προανακριτικού υλικού. Αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Πάτρα και κατόπιν των σχετικών ταυτοποιήσεων κατέληξαν στα πλήρη στοιχεία του και φυσικά στο ένταλμα σύλληψης του.

Χίος: Δύο αλβανοί με χειροπέδες για τον βιασμό συμπατριώτισσάς τους

Συνελήφθησαν χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χίο, οι δύο αλβανοί ηλικίας 26 και 45 ετών και σε βάρος τους  σχηματίσθηκε δικογραφία για το  βιασμό της 25χρονης συμπατριώτισσάς τους. Όπως κατήγγειλε η 25χρονη, χθες το βράδυ και ενώ βρισκόταν με τους δύο συμπατριώτες της μέσα στο αυτοκίνητό του 26χρονου, σε υπαίθριο χώρο στη Χίο, οι δύο άνδρες την εξανάγκασαν, με την απειλή βίας, σε συνουσία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.

Πάτρα: Σκότωσαν στο ξύλο Ιταλό τουρίστα για να τον ληστέψουν

Ένα αντρόγυνο επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα, στη μέση του δρόμου, στον άτυχο Ιταλό που υπέκυψε σε νοσοκομείο. Η ληστεία που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο Ιταλό, είχε γίνει στις 7 Απριλίου του 2013. Οι αλλοδαποί δράστες τότε είχαν χτυπήσει σοβαρά τον 63χρονο για να τον ληστέψουν, με αποτέλεσμα εξαιτίας των τραυμάτων του να διακομισθεί στο νοσοκομείο και τελικά να καταλήξει. Μετά από 3 και πλέον μήνες ερευνών, οι αστυνομικοί συνέλλαβαν έναν 29χρονο Ιρακινό. Σε βάρος του, καθώς και της γυναίκας συνεργού του, η οποία αναζητείται, έχει σχηματισθεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της αντίστασης κατά αστυνομικών και της νομοθεσίας που αφορά τους αλλοδαπούς και τα όπλα.

Η Ελλάδα έχει καταντήσει άντρο εγκληματικότητας και οι λαθροεισβολείς επιδίδονται σε παντός είδους ληστρικές και εγκληματικές επιθέσεις. Απαιτείται άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από τη χώρα. Να καταστεί ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deltio-egklhmatikothtas-allodapwn22#.Ueq-D41M_-Q#ixzz2ZbZID4lP

Exit mobile version