Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κιλκίς, Πιερίας, Βορείων Προαστίων, Νέας Υόρκης, Ξάνθης

toska2__article

Τ. Ο. Ξάνθης: Μόνο οι Εθνικιστές τίμησαν τα θύματα της Κυπριακής τραγωδίας

Δυναμικό «παρών» έδωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013, στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους από την βάρβαρη εισβολή των τούρκων στην Κύπρο το 1974, μετά την ανοιχτή ανακοίνωση – πρόσκληση που εξέδωσε κι απέστειλε ο σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης σε όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ξάνθης, Συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, παραβρέθηκε στο μνημόσυνο που τελέσθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα στο λιμάνι των Αβδήρων πλησίον του Αρχαιολογικού χώρου. Μετά το πέρας της Ακολουθίας μετέβησαν στο Άλσος Αγνοουμένων για απότιση φόρου Τιμής στα θύματα της Κυπριακής τραγωδίας.

Εμφανής η απουσία από την όλη εκδήλωση, όλων των πολιτικών φορέων του Νομού και των αρχών του Δήμου. Εμφανέστατη επίσης και η προκατάληψη κάποιου τοπικού μέσου ενημέρωσης, που ενοχλήθηκε από την παρουσία των Συναγωνιστών μας, την οποία χαρακτήρισε πρόκληση και την όλη εκδήλωση παρωδία, αλλά δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την απουσία των άλλων πολιτικών και τοπικών φορέων.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει, όπως έκανε πάντα, να τιμά τους ήρωες και τα θύματα του απανταχού Ελληνισμού.

Τ.Ο. Ξάνθης
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Πιερία: Προβολή οπτικοακουστικού υλικού στα γραφεία της Κατερίνης και ενημερωτική δράση

Την Κυριακή 14/07/2013, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης ομιλία με θέμα τον Εθνικισμό, από τον Συναγωνιστή Γεώργιο Χαϊδαλή. Μετά το πέρας της ομιλίας, προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό.

Το ίδιο βράδυ, Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Κατερίνης, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση και διανομή πολιτικού υλικού, στην Περίσταση Κατερίνης.

Τ.Ο. Κατερίνης
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Νομός Κιλκίς: Ενημερωτική δράση σε Γουμένισσα και Λιβάδια

Ενημερωτική δράση στη Γουμένισσα, έγινε το Σάββατο που μας πέρασε. Οι νέοι Συναγωνιστές που συμμετείχαν πρώτη φορά σε ενημερωτική δράση, έμειναν έκπληκτοι από τη θετική στάση του κόσμου, που μας εξέφρασε τις ευχαριστίες τους για τον τρόπο δράσης μας μέσα και έξω από τη Βουλή. Κάτοικοι της Γουμένισσας, αλλά και των γύρω περιοχών, μας ενημέρωσαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τους πρακτορίσκους του «Δημοκρατικού Τόξου» (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Οικολόγους – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ). Μας ενημέρωσαν επίσης για την εγκληματικότητα των Αλβανών και των γυφτοσκοπιανών, που εκμεταλλεύονται την έλλειψη επαρκούς αριθμού αστυνομικών και στρατιωτικών μέσων φύλαξης.

Καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, να αφήσει το «ΕΓΩ» και να αρχίσει να σκέφτεται με το «ΕΜΕΙΣ». Έτσι η Εθνικιστική δύναμη θα δώσει απάντηση σε όλους τους παραπάνω, που εκμεταλλεύονται την προσωρινά αδύναμη, κρατικά, Πατρίδα μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι η Ιδεολογική και Πολιτική «αιχμή» όλων των Ελλήνων που δεν ανέχονται να ζήσουν τη Γερμανική, Τουρκική ή Βουλγαρική «άτυπη» κατοχή, με την επιβολή οικονομικών εξοντωτικών μέτρων, την προβολή ισλαμιστικών «παραστάσεων» σε γειτονιές και σχολεία ή τη δράση βουλγαρικών και σκοπιανών πρακτόρων.

Ο επόμενος σταθμός μας ήταν το χωριό Λιβάδια, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα σύνορα μας με τα Σκόπια. Μας ζήτησαν να πάμε, για να δούμε τι μαγαζάκι μπορεί να φτιάξει η συνεργασία «Δημοκρατών με το Ουράνιο Τόξο». Εντυπωσιαστήκαμε από την χρηματοδότηση που μπορούν να λάβουν κάποιοι επαγγελματίες αριστεροί, για να κάνουν ό,τι τους αρέσει. Από την άλλη, οι δρόμοι ήταν γεμάτοι τρύπες και λακκούβες, δυσπρόσιτοι και επικίνδυνοι, αλλά για την επισκευή τους που θα διευκόλυνε τόσους Έλληνες, δεν υπάρχουν χρήματα!

Τ.Ο. Κιλκίς
21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407

Mεγάλη συλλογή τροφίμων από τον πυρήνα Νέας Υόρκης

 

Mεγάλη συλλογή τροφίμων πραγματοποίησε ο Πυρήνας Νέας Υόρκης. Οι Συναγωνιστές με την τεράστια κινητοποίηση τους απευθυνόμενοι στους Έλληνες της ομογένειας, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 3 τόνους τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους Έλληνες που περνούν τόσο δύσκολα αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Οι Έλληνες της ομογένειας, όπως άλλοτε, στέκονται πλάι στον δύσκολο αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδος και την εξαθλίωση του Έθνους. Αντιστέκονται και πολεμούν μαζί με τη Χρυσή Αυγή και δυναμώνουν καθημερινά τη δράση του Κινήματος. Η συγκέντρωση τροφίμων συνεχίζεται. Όσοι επιθυμούν την αποστολή τροφίμων, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Πυρήνα μας.

Πυρήνας Αμερικής (Νέας Υόρκης)
Ε-mail: xaameriki@yahoo.com
Official site: http://xaameriki.wordpress.com/
τηλέφωνο επικοινωνίας +30 697 328 3559 (Ελλάδα)
(347) 625-9238 (9:00 AM-10:15 PM)(Αμερική)

Ανταλλαγή απόψεων στην Τ.Ο Βορείων Προαστίων

Την 15η Ιουλίου 2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με τους Συναγωνιστές Χρήστο Φραγκάκη και Γιάννη Κλειδή, με θέμα τον σχολιασμό των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων και της επικαιρότητας.

Οι παρευρισκόμενοι και φίλοι του Κινήματος που κατέκλυσαν για άλλη μια φορά τα γραφεία της Τοπικής, είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολλά σχόλια, να θέσουν ερωτήσεις και απορίες. Οι Συναγωνιστές απάντησαν σε όλες τις απορίες, ενώ ακoλούθησε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και διάλογος πάνω στα προβλήματα της καθημερινότητας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι σήμερα σαν Λαός, σαν Έθνος και σαν κοινωνία.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kilkis-pierias-boreiwn-proastiwn-neas-uorkhs-janthhs#.UerC3Y1M_-Q#ixzz2Zbfa38oo

Exit mobile version