Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

xamail__article

Κι ενώ ο πρωθυπουργός Σαμαράς, εκτελώντας τις διαταγές του indymedia, απαγορεύει ειρηνικές εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Καλαμάτα – για τις οποίες υπήρξε έγκριση – χθες στη Λάρισα παρ ολίγον να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές από τρομοκρατική ενέργεια. Tα σπίτια θεωρήθηκαν ακατάλληλα για κατοίκηση και οι υλικές ζημιές ανυπολόγιστες. Όσο θα συνεχίζει η συγκυβέρνηση των καταστροφέων της πατρίδος να παρέχει πλήρη κάλυψη στους τρομοκράτες, αφού σκοπός τους είναι ο τρόμος και ο φόβος των πολιτών, οι τρομοκρατικές ενέργειες θα αυξάνονται, ο οικονομικός πόλεμος θα γιγαντώνεται και η εθνική κυριαρχία των αφεντικών τους θα κλιμακώνεται. Σκοπός τους να μην υπάρχουν αντιστάσεις και να καταστείλουν την αυξανόμενη επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους Ελληνες! Κάθε μορφή Εθνικής Αντίστασης είναι χτύπημα στην καρδιά του νεο – φιλελευθερισμού που θέλει να μετατρέψει τον ελληνικό λαό σε σκλάβους και την Ελλάδα σε αποικία! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

 

Α.Γ.

 

Παραδοχή Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες

 

Όταν ο Ζερβός, πρόεδρος της ΔΕΗ, ανακοίνωνε το πάγωμα των οικιακών τιμολογίων και την μείωση στα βιομηχανικά τιμολόγια, κανείς εκτός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έδωσε την δέουσα προσοχή για την παγίδα που κρυβόταν! Tώρα διαπιστώνεται ότι δυστυχώς οι επισημάνσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επαληθεύονται. 118% αύξηση και χωρίς ντροπή, λένε, ότι μας κάνουν και χάρη! Εργάζομαι στον Σιδηρόδρομο και το 1984 βρέθηκα να υπηρετώ, εν μία νυκτί, στα σύνορα, ενώ είχα προσληφθεί με έδρα τον Πειραιά, ως συνοδός αμαξοστοιχιών.

 

Γνωρίζω καλά το εργοστάσιο της ΔΕΗ και την παραγωγή του. Yπήρχαν καθημερινές εμπορικές αμαξ/χίες από θεσ/κη, στον Κόμανο (εργοστάσιο της ΔΕΗ), από όπου μεταφέραμε θειάφι και κάρβουνο! Το εργοστάσιο έσφυζε από παραγωγή και ήταν για εμάς τους εργαζόμενους το δυσκολότερο και περισσότερο πολύωρο και επικίνδυνο ταξίδι με εμπορικό τραίνο, λόγω της κλίσης της γραμμής και άλλων τεχνικών προβλημάτων. Τότε υπήρχαν σε καθημερινή βάση δύο εμπορικά τραίνα! Τι έγινε στην πορεία και απαξιώθηκαν; Ο,τι και με τις υπόλοιπες υποδομές του κράτους: παραδόθηκαν στις πολυεθνικές και στους ξένους. Είναι δυνατόν με τρία μεγάλα εργοστάσια μαζί με του Αλιβερίου και της Μεγαλόπολης να πληρώνουμε ως χρυσάφι το ηλεκτρικό ρεύμα;;; Και βέβαια είναι, αφού ο νεο- φιλελευθερισμός, Α.Π.Ε.λευθερώνει την ενέργεια και ο κάθε επιτήδειος ξένος θα μας πουλά το ρεύμα σε πολύ ακριβές τιμές. Αυτή είναι η πολιτική που 39 έτη καταστρέφει την πατρίδα με αποκορύφωμα την προδοσία των τελευταίων 3 ετών του μνημονίου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

 

Γ.Α.Α.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μπλόκο στους σκοπιανούς από την Χρυσή Αυγή στα τελωνεία Νίκης και Ευζώνων

 

“ΠΑΤΡΙΔΑ” είναι η λέξη που δεν χρησιμοποιείται από τους προδότες πολιτικούς. Την έννοια “ΠΑΤΡΙΔΑ” θέλουν να αποδομήσουν οι πολιτικοί και λοιποί προδότες του στυλ Ρεπούση,  αντιρατσιστών κλπ. “ΠΑΤΡΙΔΑ” σημαίνει ιδιοκτησία της χώρας από τους πολίτες της, ενώ η λέξη “χώρα” είναι γενικότερη και δεν δίνει την αίσθηση των εδαφών, των ποτισμένων με το αίμα των προγόνων μας. Αυτά τα εδάφη θέλουν να ξεπουλήσουν τώρα σε τιμή ευκαιρίας. Να προκαλείτε τους προδότες πολιτικούς να λένε την λέξη “ΠΑΤΡΙΔΑ”  που αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

 

Δ.Η.

 

Συμβαίνει τώρα: Εκαντοντάδες Χρυσαυγίτες στην Φλώρινα για την Μακεδονία μας

 

Συγχαρητήρια συναγωνιστές για τη δυναμική σας παρουσία στα σύνορα και το μπλόκο στους Σκοπιανούς,στο φυλάκιο της Νίκης και στους Ευζώνους! Νιώθω υπερηφάνεια που ανήκω στον Εθνικιστικό χώρο και στις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής! Ας πάρουν το μάθημά τους και οι σκοπιανοί και η συγκυβέρνηση της προδοσίας και της υποταγής ότι ακόμη υπάρχουν ελληνικές φωνές ισχυρές μέσα και έξω από τη βουλή. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ !ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

 

Α.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-22-iouliou-2013#.Uexr_o1M_-Q#ixzz2Zj11F14g

Exit mobile version