Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Το καθεστώς των διεφθαρμένων προστατεύει παιδόφιλους και δολοφόνους!

Απαράδεκτη και κατ’ ουσίαν προστατευτική για τους παιδόφιλους ήταν η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου στην ερώτηση της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια για τους 800 παιδεραστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας. Ψευδοανθρωπιστικά κριτήρια στην αντιμετώπιση των παιδεραστών και των παιδόφιλων, χρησιμοποιεί το υπουργείο Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα ο αρμόδιος υπουργός, προκειμένου να απαντήσει στη σχετική ερώτηση της συναγωνίστριας Ζαρούλια, η οποία καλούσε την κυβέρνηση να λάβει αυστηρότατα μέτρα κατά εκείνων που απειλούν με τις διαστροφές τους, ανήλικα παιδιά.

Η συναγωνίστρια είχε καταθέσει σχετική ερώτηση επικαλούμενη στοιχεία από την Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με τα οποία από το 2003 μέχρι σήμερα σε περίπου 7.500 υποθέσεις παιδεραστίας έχουν συνολικά κατηγορηθεί 823 άτομα εκ των οποίων οι 274 έχουν συλληφθεί και για τους υπόλοιπους 558 έχει σχηματισθεί δικογραφία. Στην ερώτηση, υπήρχε επίσης η επισήμανση ότι παρά τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν, μόνο 42 από αυτούς προφυλακίστηκαν, ενώ σήμερα μόνο μερικές δεκάδες είναι στη φυλακή. Ζητούσε δε να ενημερωθεί για το εάν η κυβέρνηση προτίθεται να εξετάσει την επαναφορά της θανατικής ποινής για τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων κατά ανηλίκων κάτω των 13 ετών, «θέση που αποτελεί καθολικό αίτημα της ελληνικής κοινωνίας».

Στο έγγραφό του προς απάντηση της ερώτησης, ο αρμόδιος υπουργός σπεύδει να υπενθυμίσει πως «η χώρα μας έχει κυρώσει το Πρωτόκολλο αρ. 13 στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών, σχετικά με την κατάργηση της θανατικής ποινής σε όλες τις περιστάσεις, εναρμονίζοντας το εσωτερικό δίκαιο προς τα ισχύοντα στην ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με την κατάργηση της θανατικής ποινής». Κι ως γνωστόν, η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να κάνει τα πάντα για να απαγορεύσει τον Εθνικισμό, διόλου όμως ενοχλείται από τα κυκλώματα παιδεραστίας και παιδοφιλίας, τα οποία μάλιστα ανθούν στην Κεντρική Ευρώπη.

«Το δικαίωμα στη ζωή αποτελεί βασική αξία σε μια δημοκρατική κοινωνία και η κατάργηση της θανατικής ποινής είναι ουσιώδους σημασίας για την προστασία αυτού του δικαιώματος και για την πλήρη αναγνώριση της εγγενούς αξιοπρέπειας των ανθρώπων» επισήμανε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, προς ανακούφιση των διεστραμμένων υπανθρώπων που στρέφονται κατά των παιδικών ψυχών.

Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφερθεί πως κάθε μέρα γίνεται στην Ασφάλεια τουλάχιστον μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ το 60% των παιδόφιλων στρέφεται σε αγόρια ηλικίας από 7 ως 16 ετών και το 40% σε κορίτσια ηλικίας από 8 ως 15 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία κινείται στα τυφλά, σε ό,τι αφορά την τύχη των παιδεραστών, καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές για τη μετέπειτα πορεία τους. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δε γνωρίζουν αν οι δράστες καταδικάζονται, αν και πότε παίρνουν άδειες και το κυριότερο, πότε αποφυλακίζονται! Ως εκ τούτου, οι υπάνθρωποι παραμένουν μια διαρκής απειλή για τα ελληνόπουλα, τα οποία αφήνονται έρμαιο στις ανώμαλες ορέξεις τους, με την ανοχή βεβαίως του Καθεστώτος της σαπίλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης διέρρευσαν την απάντηση στην ερώτηση της Χρυσής Αυγής σε φιλικά ΜΜΕ, πριν κατατεθεί επίσημα στην Βουλή!

Η θέση της Χρυσής Αυγής για την κοινωνική γάγγραινα της παιδεραστίας είναι σαφής και αμετακίνητη: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΩΡΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-kathestws-twn-dieftharmenwn-prostateuei-tous-paidofilous#.Ue7ri41M_-Q#ixzz2Zu5wHBnk

Exit mobile version