Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα των Ελλήνων

argolida_kranidi3

Με απόλυτη επιτυχία και την συμμετοχή δεκάδων κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση του Κινήματός μας που διοργάνωσε η Τ.Ο. Αργολίδας στο Κρανίδι το Σάββατο 20 Ιουλίου.

Στην εκδήλωση αναλύθηκε η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, καθώς και οι συγκεκριμένες θέσεις του Κινήματος για όλο το φάσμα των σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Ο συναγωνιστής Δημήτρης Δημούλης,  γραμματέας της Τ.Ο. Αργολίδας στην ομιλία του ανέπτυξε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, παρών στην εκδήλωση ήταν ο Συναγωνιστής βουλευτής Α’ Πειραιώς, Νικόλαος Κούζηλος, καθώς και κλιμάκιο Συναγωνιστών από τον Πειραιά μαζί με τον γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιά, Συναγωνιστή Μάκη Μπαρέκα.

Με το πέρας των τοποθετήσεων ακολούθησε διάλογος με τον βουλευτή και τους ομιλητές και απαντήθηκαν ερωτήσεις και απορίες των συμπατριωτών μας. Ακόμη αναφορά έγινε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ερμιονίδα και ειδικότερα για την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ρομά στην περιοχή και φυσικά για το μεγάλο πρόβλημα με την άρδευση που συνδέεται με το έργο του Αναβάλου.

Επίσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Αττίλα με αφορμή και την μαύρη επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Παράσχου 9 (Πρόνοια), Ναύπλιο
Πέμπτη 20.00-22.00, Κυριακή 19.00 – 22.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/argolida-h-chrush-augh-brisketai-dipla-sta-problhmata-twn-ellhnwn#.Ue7swo1M_-Q#ixzz2Zu7Jmqej

Exit mobile version