Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύσσωμο το καθεστώς εναντίον της Χρυσής Αυγής

9_(1)-mesa__article

Τους τσούζει και τους πονάει η επέλαση της Χρυσής Αυγής στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Δεν είναι καθόλου τυχαία η σύμπλευση δυνάμεων και η σύμπτωση απόψεων σχετικά με την Χρυσή Αυγή και τις δράσεις της.

Ας δούμε δύο σημαντικά περιστατικά, ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς γίνεται: Δύο είναι οι πολιτικοί αρχηγοί που προσφάτως συναντήθηκαν με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο ένας είναι ο Αντώνης Σαμαράς και ο άλλος είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Το θέμα της συζήτησης και στις δύο περιπτώσεις ήταν κοινό. Ο μεν Σαμαράς ενημέρωσε τον Σόιμπλε για το πραγματικό του πρόβλημα την Χρυσή Αυγή, ενώ ο Τσίπρας του είπε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η άνοδος του φασισμού.

Ο Τσίπρας, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, αλλά και τα ανάξια λόγου αποκόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», λεξιμαχούν και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τον «κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής. Ποιος, όμως, ο λόγος για όλη αυτή την επιχείρηση από μέρος του καθεστώτος, προκειμένου να απαγορευτεί η δράση ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος;

Ο λόγος κρύβεται στα τεκταινόμενα γύρω από την συνάντηση του Σαμαρά με τον Σόιμπλε. Εκεί ο πρωθυπουργός αντί να μιλήσει στον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας για την ανεργία και την απελπισία που φέρνει στην Ελλάδα η πολιτική του μνημονίου, επέλεξε όπως προείπαμε να μιλήσει για το «πραγματικό πρόβλημα» της Χρυσής Αυγής. Γιατί, όντως, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, που επιχειρεί την φτωχοποίηση των Ελλήνων. Γιατί κάθε κίνηση πραγματικής αλληλεγγύης προς τους Έλληνες είναι δημιουργεί πρόβλημα στην διαδικασία της φτωχοποίησης των Ελλήνων. Γιατί κάθε φωνή αλήθειας στο Κοινοβούλιο και όχι μόνο, δημιουργεί πρόβλημα στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας, από το αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας.

Στα σχέδια τους αρωγός τους και οι έξωθεν αφέντες τους Σόιμπλε, Μέρκελ και ΔΝΤ, όπως και οι εγχώρια αριστερά, η οποία δρα από την μία ως προβοκατόρικος μηχανισμός εντός Κοινοβουλίου και από την άλλη ως ένοπλος βραχίονας, υπό των μορφή τρομοκρατικών οργανώσεων και αναρχικών εγκληματικών συμμοριών. Θα πρέπει, επιτέλους, να το βάλουν καλά στο κεφάλι τους ότι η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει μπροστά σε απαγορεύσεις, απειλές ή επιθέσεις. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες έχουν θέσει ως καθήκον τους την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους ξένους αφέντες και τους ντόπιους υποτακτικούς τους. Και ως γνωστόν για εμάς τους Χρυσαυγίτες η έννοια του Καθήκοντος προς την Πατρίδα είναι υπέρ άνω όλων!

Ας ψάξουν οπότε άλλους δρόμους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Η Χρυσή Αυγή θα είναι απέναντι τους ό,τι και αν κάνουν. Και θα σταματήσει τα σχέδια τους για φτωχοποίηση των Ελλήνων και ξεπούλημα της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/susswmo-to-kathestws-enantion-ths-chrushs-aughs#.UfApWY1M_-Q#ixzz2ZzbH6WKa

Exit mobile version