Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!

dianomi_trofima3Σήμερα ένοιωσα μεγάλη ντροπή για το κατάντημα του υπερήφανου Ελληνικού λαού!

Με ρωτούσαν αν ήμουνα ευχαριστημένη με την προσέλευση του κόσμου… Ποιός μπορεί να είναι ευχαριστημένος όταν αντικρίζει ηλικιωμένους ανθρώπους με χέρια τρεμάμενα, με μπαστούνια, να στήνονται στην ουρά μέσα στο καμίνι του κλεινόν άστεως για μια σακούλα τρόφιμα; Άνθρωποι αξιοπρεπείς, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά στη ζωή τους για να μπορέσουν να έχουν “καλά γεράματα”… Το ανάλγητο κράτος, οι ΗΠΑνθρωποι του Μνημονίου, τα αρπαχτικά του κρατικού κορβανά τους εξαθλίωσε, τους μείωσε την σύνταξη και τους έχει φορτώσει με επιπρόσθετους φόρους και χαράτσια, για να μπορούν οι κρατούντες καθεστωτικοί του “συνταγματικού τόξου” να κάνουν τις διακοπές τους με τα κότερά τους σε εξωτικά μέρη, όπου έχουν αποθηκεύσει και την λεία τους…

Το σημερινό θέαμα ήταν για εμένα συγκλονιστικό! Δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι υπάρχει τόση φτώχεια, δυστυχία και ανέχεια! Στην Ελλάδα του 2013 να μη έχει ο Έλληνας να φάει και ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ να παρέχει catering στους τριτοκοσμικούς και από πάνω να απαγορεύει εντελώς σταλινικά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μοιράσει τρόφιμα στους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας! Δια του λόγου το αληθές παρακολουθήστε το παρακάτω ρεπορτάζ της Κάτιας Νιάκαρη για τον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA:

Για το μόνο που ήμουνα ευχαριστημένη ήταν ότι ήμουνα σε θέση να τους δώσω ένα πιάτο φαγητό, να τους μαλακώσω τον πόνο τους έστω και για λίγες ήμερες, μέχρι να πάρουν την σύνταξη…

Ας με βρίζει ο Καμίνης, ο Δένδιας, ο Κουβέλης, ο Σαμαράς και όλοι αυτοί που πριν λίγες ώρες έκαναν το δημοκρατικό τους καθήκον ψηφίζοντας την κατάργηση της Κυριακής αργίας…  ενάντια στην θέληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Εγώ είμαι υπερήφανη που δεν τους μοιάζω, που προσφέρω από τον μισθό μου στον Έλληνα, που του έχουν καταρρακώσει την υπερηφάνεια! 

Ελένη Ζαρούλια

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής

Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Exit mobile version