Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ

???????????????????????????????

Στις  19/7/2013 είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στην  Τ.Ο.  Βορείων Προαστίων , την συναγωνίστρια και βουλευτή  της Β΄ Αθηνών  Ελένη Ζαρούλια.

Ο συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής την καλωσόρισε και επαίνεσε την στάση της και την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή .Η συναγωνίστρια Ζαρούλια , παίρνοντας τον λόγο μας μίλησε στην αρχή για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναφέρθηκε στην επίσκεψη Σόιμπλε, την ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκε ο απλός Έλληνας πολίτης εκείνη την ημέρα, την δουλοπρεπή στάση των κυβερνώντων και συνέχισε με την απίστευτη απαγόρευση του φεστιβάλ της  Χρυσής Αυγής στην πόλη της Καλαμάτας έπειτα από συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και INDYMEDIA , την ίδια ώρα που οι αναρχικοί ανεμπόδιστα  κάνουν όπου και όποτε θέλουν τα ρατσιστικά εις  βάρος των Ελλήνων ψευτοφεστιβάλ τους ,όπως επίσης και σε άλλα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας και της οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι δυο βουλευτές μας, απάντησαν κατόπιν σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των δεκάδων συναγωνιστών που παρευρέθησαν  την Παρασκευή στα γραφεία της τοπικής , κάνοντας τα για άλλη μια φορά να φαντάζουν πολύ μικρά για  να χωρέσουν τους εθνικιστές των Βορείων Προαστίων.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-thessalonikhs-boreiwn-proastiwn-n#.UfDosI1M_-Q#ixzz2a2vnRkQ1

Exit mobile version