Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όχι στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής – ΒΙΝΤΕΟ

zaroulia41_983053872Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκαν στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Συγκεκριμένα, τόνισαν ότι η αργία της Κυριακής έχει θεσμοθετηθεί από το 1909 και είναι μια ημέρα σημαντική για την σωματική αλλά και ψυχική υγεία του ανθρώπου. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μεγάλη ύφεση, ο τζίρος των επιχειρήσεων μειώνεται και η λειτουργία των μαγαζιών την Κυριακή δεν θα φέρει κανένα όφελος στις επιχειρήσεις. Αντίθετα, το μόνο που θα επιφέρει είναι μεγαλύτερη συρρίκνωση και λουκέτο στα μαγαζιά. Έτσι, θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ύφεσης και ανεργίας.

Οι Συναγωνιστές επισήμαναν ότι η Κυριακή είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην οικογένεια και την Ορθοδοξία και αποτελεί τον στυλοβάτη της πίστης μας και της οικογενειακής συνοχής. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει την συγκεκριμένη αργία εις βάρος των Ελλήνων βιοτεχνών, εργαζομένων και εμπόρων προς όφελος των μεγάλων απρόσωπων καταστημάτων και των παράνομων αλλοδαπών που παράνομα διακινούν λαθραία προϊόντα.

Τοποθέτηση Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου

Τοποθέτηση Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ochi-sthn-katarghsh-ths-argias-ths-kuriakhs-binteo#.UfErWo1M_-Q#ixzz2a44NwDht

Για την ιστορία, σας παραθέτουμε και ό,τι άλλο ελέχθη από το Κίνημά μας, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, για να μη μπορεί ο κάθε συκοφάντης τύπου Τριαντάφυλλου-ΠΑΣΟΚ, ξέρετε είναι ένας από αυτούς που ψήφισε το μνημόνιο, να λέει ψέματα ότι δεν έχουμε διαβάσει τα προδοτικά σχέδια νόμου που φέρνει κατά καιρούς η συγκυβέρνηση:

 

Exit mobile version