Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

xamail__article

Ο λαθροδήμαρχος κ. Καμίνης σε επίσκεψη του στο κυβερνητικό κανάλι του ΜEGA ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι φυσικό κάποιος δήμαρχος να ρίχνει «έξω» στα οικονομικά ένα δήμο όπως κατ αντιστοιχία και ένας υπουργός οικονομικών ένα ολόκληρο κράτος. Αυτό λοιπόν είναι μια παγιωμένη αντίληψη του σύγχρονου πολιτικού συστήματος, το οποίο οι πολίτες έχουν πλέον αντιληφθεί και στο οποίο γυρίζουν πανηγυρικά την πλάτη!!

Κάτι που χαρακτηρίζει, ή τουλάχιστον που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει μια ηγεσία είναι το αίσθημα της ευθύνης! Όχι μόνο στα λόγια και σε ευχολόγια αλλά πλέον και στις πράξεις. Ξεκάθαρο παράδειγμα αυτής της διαπιστώσεως είναι ότι πλέον δεν παραιτείται κανείς από μια δημόσια θέση που μπορεί να κατέχει όταν αποτυγχάνει παταγωδώς να φέρει εις πέρας το έργο που του έχει ανατεθεί ή όταν ξεσπά κάποιο σκάνδαλο.

Η Χρυσή Αυγή με αίσθημα ευθύνης αλλά και με βασικό της στοιχείο την πειθαρχία και την αγάπη προς κάθε τι ελληνικό δεσμεύεται να δώσει τον αγώνα τον καλό προκειμένου να αποτινάξει αυτόν το ζυγό που κρατά δέσμια την Πατρίδα μας, αλλά και να επαναφέρει τον πραγματικό ελληνικό τρόπο σκέψης στους πολίτες σε όποιον δήμο και αν ανήκουν. Βοηθείστε την προσπάθεια του εθνικιστικού κινήματος για επανελληνισμό ιδεών αξιών και αρχών!

Μετά Τιμής

Χ.Κ.

Πλυντήριο σκανδάλων η βουλή: Κοινή γραμμή ΝΔ και Σύριζα κατά Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Στον απόηχο της μεγαλειώδους διανομής τροφίμων προς τους Έλληνες ,οι οποίοι δοκιμάζονται βάναυσα από την μνημονιακή συγκυβέρνηση θα αναφερθούμε σε ένα γεγονός το οποίο καταδεικνύει το λυσσαλέο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής από το άθλιο καθεστώς της διαπλοκής και της αλητείας. Στο χώρο λοιπόν της διανομής των τροφίμων εμφανίστηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο οδηγούμενο από άτομο το οποίο βρισκόταν σε καταφανή κατάσταση μέθης σε σημείο, μάλιστα, να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, εξαιτίας της πλήρους απώλειας προσανατολισμού του οδηγού, με αποτέλεσμα να υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών οι οποίοι βρίσκονταν στην οδό Δηλιγιάννη συμμετέχοντας στη διανομή συσσιτίου. Περίπου επί είκοσι λεπτά τα μέλη της ασφάλειας της Χρυσής Αυγής προσπαθούσαν να αποτρέψουν ένα σοβαρό ατύχημα με απρόβλεπτες συνέπειες. Προς το τέλος ο οδηγός του οχήματος  κατευθύνθηκε με ταχύτητα  προς τον κύριο όγκο της συγκέντρωσης και το χειρότερο αποφεύχθηκε χάρη στη ομάδα ασφαλείας του κινήματος και τη τύχη.

Το περιστατικό είχε γίνει αντιληπτό από τους παριστάμενους άνδρες της ΕΛΑΣ πλην όμως δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό. Και πώς να το κάνουν όταν οι μοναδικές διαταγές τις οποίες λαμβάνουν από τη πολιτική και φυσική τους ηγεσία είναι με ποιο τρόπο θα παρεμποδίσουν την νόμιμη πολιτική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής . Χωρίς να θέλουμε να κατηγορήσουμε τα χαμηλόβαθμα στελέχη  της Αστυνομίας αλλά κρίνοντας την επικινδυνότητα του περιστατικού καθώς και την αυστηρότητα του ΚΟΚ για τέτοιες περιπτώσεις, αναρωτιόμαστε σε ποιο σημείο θα φτάσει η εμπάθεια του φίλου των μασόνων και, δυστυχώς, πολιτικού προϊστάμενου της Αστυνομίας. Πιθανώς σαν προστάτης των λαθρομεταναστών να γνώριζε ότι οι φίλοι του απουσίαζαν από το συγκεκριμένο σημείο, οπότε τι σημασία να είχε δολοφονηθεί  ακόμη ένας Έλληνας όπως τόσοι άλλοι εξαιτίας της πλημμελούς αστυνόμευσης και των ρατσιστικών διακρίσεων τις οποίες υφίστανται οι Έλληνες πολίτες. Ο πανικός και σπασμωδικές κινήσεις τους δείχνει  ότι  η Χρυσή Αυγή μεγαλώνει ασταμάτητα, φουσκώνει και θα γίνει το ορμητικό ποτάμι που στα διάβα θα συμπαρασύρει και τον ίδιο και τη άθλια κυβέρνηση, καθώς και τους επίορκους με στολή,  ώστε η Ελλάδα να ανήκει πραγματικά στους Έλληνες .

Σ.Κ.

Όχι στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής – ΒΙΝΤΕΟ

Νομίζω ότι όλη αυτή η παρέμβαση του επίσημου κράτους και της Βουλής στο θέμα των συσσιτίων ενός κόμματος, ανεξάρτητα αν πρόκειται για το δικό σας ή άλλο, ήταν τελείως άστοχη διότι ο οιοσδήποτε μπορεί να κάνει οιαδήποτε παροχή όπου εκείνος κρίνει ή όπου επιθυμεί κατά την ελεύθερη βούλησή του, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγει να κάνει μια δωρεά ή να παράσχει σε κάποιον βοήθεια. Εσείς επιλέξατε να κάνετε συσσίτια προς δοκιμαζόμενους από την ένδεια Έλληνες, άλλος μπορεί να κάνει άλλη επιλογή, τι έννοια έχει η παρεμβολή του κράτους και της Βουλής σε αυτό ; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ούτε τη θέση εν προκειμένω του Δημάρχου, ούτε του προεδρεύοντος της Βουλής. Δηλαδή με άλλα λόγια θα σας επιτρέψουμε να ασκήσετε φιλανθρωπία όπου και όπως εμείς θέλουμε ; Μη τρελαθούμε στο τέλος ..

Ι.Λ.

Τα αναρχικά κοπρόσκυλα των “Πυρήνων της Φωτιάς” εξυμνούν τον αλβανό εγκληματία Κόλα

Καλημέρα συναγωνιστές. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα να σας συγχαρώ πρώτα!!!! Για τις απαντήσεις της κυρίας Ζαρούλια !!( ΠΟΛΥ το ευχαριστήθηκα για τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ της…. κόρης δραγασάκη !!!)  Για τον πύρινο λόγο του αρχηγού, που έκανε καρδιές να χτυπήσουν και μάτια Ελλήνων να κλάψουν !!!! Για τις απαντήσεις του άξιου Ελληνόπουλου Ηλία Κασιδιάρη, στα κανάλια !!!  Για την άψογη στάση των παιδιών με τα μαύρα ,που βοήθησαν στη διανομή τροφίμων !! Για την φωτεινή παρουσία των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη διανομή!!! Για τις ερωτήσεις που έθεσε στη βουλή ο Χρήστος Παππάς, σχετικά με το Άγιον Όρος !!!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ !!!! για όλα αυτά !!!! Συνεχίστε δυνατά και εμείς θα ήμαστε στο πλευρό σας μέχρι την τελευταία μας πνοή. Γιατί αγαπάμε την Πατρίδα μας, την ποτισμένη με αίμα !!! Μόνο εσείς μπορείτε να ξαναζωντανέψετε την ψυχορραγούσα ΕΛΛΑΔΑ μας !! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρομίσει ο τόπος !!!!

Ελένη από ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΑΤΡΑ-Δολοφονική επίθεση παρακρατικής συμμορίας: Ένας πολίτης στην εντατική, καμία σύλληψη!

Επιτέλους, για την Ελλάδα υπάρχει μια πολιτική δύναμη με ανθρώπους πρόθυμους να δώσουν και όχι να κλέψουν. Η Πατρίδα θα σας ανταμείψει γι’ αυτό που κάνετε. Ο λαός μας είναι με το μέρος σας. Ο Αγώνας κλιμακώνεται η Νίκη είναι μαζί σας με μαθηματική ακρίβεια.

Η εξουσία τους είναι σάπια και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να σας σταματήσουν. Είμαστε μαζί σας στον πόλεμο, αλλά ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!

Κωνσταντίνος

Βενιζέλος: Το πρώτο θέμα συζήτησης για την Ελλάδα στο εξωτερικό είναι η Χρυσή Αυγή!

Σας χαιρετώ .Είμαι ακόμα ένας από αυτούς που θέλουν να σας δώσουν συγχαρητήρια για τις διανομές τροφίμων σε Έλληνες ,όταν η μοναδική βοήθεια του ερνεστοσύριζα ήταν ο έρανος για τον Σακκά ( ακόμα και τα συντρόφια της ΕΡΤ στο προαύλιο με πανώ ασχολούταν με αυτό το απόβρασμα). Και πάλι μπράβο παιδιά, ειδικά οι φωτογραφίες, που οι ταλαιπωρημένοι της τρίτης ηλικίας και οι μανάδες που περνάνε με τα αθώα Ελληνάκια, σου σχίζουν την καρδιά ΑΝ είσαι Έλληνας για την κατάσταση που έφεραν την Ελλάδα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ  ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟΣΚΑΝΔΑΛΟΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Αλλά
έχει αρχίσει ήδη να γυρνάει ο τροχός…..

Ευχαριστώ και συνεχίστε τον αγώνα

Δ.Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-26-iouliou-2013#.UfGoFI1M_-Q#ixzz2a6EY1Shz

Exit mobile version