Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Περάματος, Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου

ΚΡΗΤΗ2

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία και διανομή έντυπου υλικού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης, παρουσία του Περιφερειάρχη και Μέλους της Κ.Ε Χρυσής Αυγής Σταύρου Καρεφυλλάκη. Διοργανωτής της πολιτικής αυτής δράσης, ήταν ο δραστήριος Πυρήνας Ρεθύμνου, με τη συνδρομή Συναγωνιστών από την Τ.Ο Χανίων. Η πορεία πραγματοποιήθηκε σε όλη την έκταση της πόλης του Ρεθύμνου ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία της πόλεως, όπου οι πολίτες επευφημούσαν συνεχώς κατά τη διέλευση της μηχανοκίνητης πομπής. Υπενθυμίζουμε ότι είναι η 2η μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποιείται στο νησί, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, αφού προηγήθηκε αυτή στον νομό Χανίων. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους Συναγωνιστές για την πειθαρχία τους και το υψηλό τους αγωνιστικό φρόνημα.

Πυρήνας Ρεθύμνου

Ομιλίες στην Τ.Ο Ηρακλείου

Ένα ιδεολογικό κείμενο του Συναγωνιστή Γ. Μισιάκα, σχετικά με την αναγκαιότητα της συνύπαρξης Ιδεολογίας και Ηθικής, στο βίο του Εθνικιστή, διάβασε στους συγκεντρωμένους παρευρισκόμενους και φίλους του Κινήματος, ο Συναγωνιστής Τάσος Τσαγκαρίδης. Στη συνέχεια, ο Γραμματέας της Τοπικής, Οδυσσέας Πατεράκης, αναφέρθηκε στις ολέθριες συνέπειες που μπορεί να έχει για το Κίνημα και την κοινωνία μας κατ’ επέκταση, μια «αγωνιστική» στάση αποκομμένη από τον κώδικα ηθικής, που επιβάλλεται να ακολουθεί όποιος επιθυμεί να αποκτήσει τον τίτλο τιμής του Χρυσαυγίτη. Κεντρικός άξονας της ομιλίας ήταν το γεγονός της έλλειψης ηθικών κανόνων που χαρακτηρίζει το σάπιο κοινωνικοπολιτικό κατεστημένο της χώρας μας και που σε καμιά περίπτωση, δεν μπορεί να αποτελεί το… «άλλοθι» για ανάρμοστες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο ήθος ενός Εθνικιστή, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Τ.Ο Χανίων: «Ομιλίες για την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο»

Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της ΤΟ Χανίων η προγραμματισμένη ομιλία για τη θλιβερή επέτειο της τούρκικης εισβολής στην Κύπρο. Η Συναγωνίστρια Χρύσα Κυριάκου, αναφέρθηκε στο χρονικό της επιθέσεως. Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής Λευτέρης Παπαδάκης μίλησε για τον άγνωστο Ήρωα εκείνης της περιόδου, τον καταδρομέα Μπικάκη από την Ασή Γωνιά της Κρήτης, ο οποίος μόνος του εξολόθρευσε ένα τάγμα Τούρκων μαζί με τούρκικα άρματα μάχης. Στο τέλος, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στη μαρτυρική Κύπρο.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος

Την Δευτέρα 22/7 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος από τον συναγωνιστή Τσιλιμιγκάκη Σταύρο με θέμα : ” Εθνικισμός – τρόπος ζωής ” .

Ο συναγωνιστής στην ομιλία του αναφέρθηκε  στα βασικά σημεία της ιδεολογίας του κινήματός μας και στις αρχές από τις οποίες πρέπει να διέπεται ο συνειδητοποιημένος Χρυσαυγίτης .

Στην συνέχεια η ομιλία επικεντρώθηκε στην κοσμοθεωρία του λαϊκού εθνικισμού και στις αξίες που υπερασπιζόμαστε ,κόντρα στο ρεύμα του  ”πολυπολιτισμού” που θέλουν να μας επιβάλλουν και κυριολεκτικά εναντίον όλων όσων επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας.

Έπειτα έγινε μία σύντομη αναφορά στα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας,  για να ολοκληρωθεί η ομιλία με την επισήμανση ότι η Χρυσή Αυγή αποδεδειγμένα είναι το μοναδικό εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα που έχει υπηρετήσει με συνέπεια τις ιδέες και τις πάγιες πολιτικές θέσεις του.
Ακολούθησε σχολιασμός και συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος .

ΠΕΡΑΜΑ:
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ.: 2104416009 – 6974861427

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peramatos-chaniwn-rethumnou-hrakleiou#.UfMD1I1M_-Q#ixzz2aCFyZxW1

Exit mobile version