Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο… “ακάλυπτος” και ο Μούιζνιεκς έσπευσαν να συγχαρούν τον λαθροδήμαρχο Καμίνη

kafetzopoulo8__article

Γνωστός ο ανθελληνισμός του Νιλς Μούιζνιεκς, ο οποίος κάτω από την ιδιότητά του ως επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα νομίζει ότι μπορεί να λύνει και να δένει στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, όμως, μεγαλύτερη ντροπή για την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ) από το να δέχεται συγχαρητήρια από ένα υποκείμενο που την έχει «στολίσει» στο παρελθόν μιλώντας για «αστυνομική βία» εναντίον των λαθρομεταναστών. Τα συγχαρητήρια του αργυρώνητου και θρασυτάτου αυτού τύπου έχουν να κάνουν με την απαγόρευση από την ΕΛ.ΑΣ. της διανομής τροφίμων από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Σε ανάρτησή του στο twitter σχολίασε ότι η «απαγόρευση διανομής τροφίμων μόνο σε Έλληνες από τη Χ.Α. τιμά την 39η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Τέτοιες ρατσιστικές και ξενοφοβικές δράσεις δεν πρέπει να επιτρέπονται». Ενώ αντιθέτως η απόδοση δικαιωμάτων μόνο σε λαθρομετανάστες, που επιζητεί ο εκτός τόπου και χρόνου Μουίζνιεκς, δεν είναι ρατσιστική διάκριση σε βάρος των Ελλήνων… Για μια ακόμη φορά το θλιβερό αυτό ανθρωπάκι προκαλεί ασύστολα με τα λεγόμενά του, θεωρώντας ότι η Ελλάδα είναι μια «μπανανία», στην οποία αυτός ως δερβέναγας θα επιβάλλει ό,τι γουστάρει σ΄αυτόν και τα αφεντικά που τον πληρώνουν.

Μιας και μιλήσαμε για ανθρωπάκι όμως, υπάρχει και κάποιος εγχώριος ανθέλληνας που συνεχάρη τον Καμίνη για την στάση του, σε αντίθεση με την γενικώς ομολογουμένη άποψη, ότι ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών ξευτιλίστηκε με την όλη του στάση γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα. Ποιος; Ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος φορώντας μπλουζάκι «I’ m A Drunk» («είμαι μεθυσμένος…») βάλθηκε να δικαιώσει το λογότυπο, με τα όσα είπε τόσο για τον Καμίνη όσο και για την απαγόρευση της διανομής τροφίμων. Χαρακτήρισε τον Καμίνη «ιδιαίτερα δυναμικό»(!)  και ότι «εφάρμοσε το νόμο με την Χρυσή Αυγή , απαγόρευσε να γίνει συσσίτιο μίσους, έμεινε ως το τέλος με αυτή την στάση και ήταν μια θετική στάση».

Είναι φανερό πως ο χαβαλές αυτός ηθοποιός και αποτυχημένος πολιτικάντης (στο διάστημα που ταυτίστηκε με την παρεούλα του Τρεμόπουλου) βρίσκεται εκτός πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας. Το ενδεχόμενο να ήταν πιωμένος δεν δικαιολογεί τις ασυναρτησίες που ξεστόμισε. Αυτό που μένει, πάντως, είναι ότι οι μόνοι που έδωσαν συγχαρητήρια στον Καμίνη ήταν ο Μουίζνιεκς και ο Καφετζόπουλος. Μιλάμε για προσωπικότητες πολύ μεγάλου βεληνεκούς….

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o…-akaluptos-kai-o-mouiznieks-espeusan-na-sugcharoun-ton-lathrodhmarcho-k#.UfME4I1M_-Q#ixzz2aCHXV71i

Exit mobile version