Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Λιβαδειάς, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, οι  συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του συναγωνιστή Παύλου Κτιστάκη με θέμα την επιχείρηση της πολεμικής μας αεροπορίας με την ονομασία “Νίκη,” κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε αναλυτικά στα γεγονότα της επιχείρησης  και μίλησε για τον ηρωισμό  των Ελλήνων πιλότων και καταδρομέων. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε βιντεοπροβολή για το ίδιο θέμα, που επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα της Τ.Ο. Αθηνών.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Πυρήνας Λιβαδειάς: Ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, στα πλαίσια των ιδεολογικών δραστηριοτήτων του Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα τον «Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή».
Αναλύθηκε το πολύπτυχο του πολιτικού αγώνα του Κινήματος και επισημάνθηκε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα δοθεί ο αγώνας αυτός, τόσο σε ότι αφορά την στάση των Πολιτικών Στρατιωτών όσο και σε ότι έχει να κάνει με τις προσδοκώμενες μεθοδεύσεις του Καθεστώτος των διεφθαρμένων.

Τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο ιδεολογικός πόλεμος απαιτεί την κυριαρχία πνεύματος ενότητας, πειθαρχίας και αυτοθυσίας στις τάξεις των εθνικών αγωνιστών, ενώ δόθηκε έμφαση στην καταγραφή των κύριων μέχρι τώρα χαρακτηριστικών της μαύρης προπαγάνδας του Καθεστώτος εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Τέλος, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού,  διατρανώθηκε η ατσάλινη θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών για τη συνέχιση του αγώνα, παρά τις όποιες αντιξοότητες και εμπόδια προκύψουν, μέχρι την Τελική Νίκη.

Στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων παράλληλα, μέλη του Πυρήνα επισκέφθηκαν και παρέδωσαν τρόφιμα σε ελληνικές οικογένειες, οι οποίες βιώνουν την αναλγησία και την καθολική αδιαφορία του υφιστάμενου ψευδοκοινωνικού Κράτους. Τα χαμόγελα των οικογενειών, αποτελούν την καλύτερη ανταμοιβή για τις κοινωνικές δράσεις του Πυρήνα Λιβαδειάς.

Διότι στην πράξη αποδεικνύουμε πως κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!

Τ.Ο. Καβάλας:  “Το Λαϊκό Εθνικό Κράτος που οραματιζόμαστε”

Το Σάββατο 20 Ιουλίου  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας, η ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, με θέμα “Το Λαϊκό Εθνικό Κράτος που οραματιζόμαστε”.

Ο συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος αρχικά στην τραγική επέτειο της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο μας, που άφησε πίσω της χιλιάδες θύματα και αγνοούμενους και εξανάγκασε πάμπολλες οικογένειες σε εκτοπισμό. Τόνισε μάλιστα, πως η προδοσία της Κύπρου αποτέλεσε την γενέθλια πράξη του εξωνημένου ελλαδικού μεταπολιτευτικού καθεστώτος και πως το καθεστώς αυτό στηρίχτηκε και στην συνέχεια σε προδοσίες, όπως την προδοσία στα Ίμια, καθώς και με τις υπογραφές στα μνημόνια που παραδίδουν έναντι πινακίου φακής τον ελληνικό πλούτο στους ξένους σιωνιστές τοκογλύφους. Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα ξενοκίνητα κόμματα της διαφθοράς και της ρεμούλας που αρκούνται στην υλοποίηση των έξωθεν εντολών, με μοναδική δύναμη αντίστασης την Χρυσή Αυγή, που μόνο με 18 βουλευτές παλεύει ενάντια στους δεξιούς κοσμοπολίτες και στους αριστερούς διεθνιστές.

Ο συναγωνιστής  αναφέρθηκε επίσης στις πολιτικές μας θέσεις, παρουσιάζοντας και το σχετικό φυλλάδιο.

Εν συνεχεία ανέφερε και τα λόγια του μεγάλου Έλληνα στοχαστή και πατέρα του Ελληνικού Εθνικισμού Ίωνα Δραγούμη σχετικά με το κράτος, που συνιστούν για εμάς τους Χρυσαυγίτες φωτεινό οδοδείκτη: “Αν το κράτος είναι ενάντια στο έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθή. Το κράτος, που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό”, καθώς και το άκρως επίκαιρο σύνθημα “Ζήτω το έθνος, κάτω το κράτος”!

Τελειώνοντας, τόνισε ότι ως λαός, έχουμε ιστορική ευκαιρία και καθήκον να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας στα χέρια μας, και γιατί όχι, το δικό μας παράδειγμα να αποτελέσει πρότυπο και για τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς, ούτως ώστε να μας μιμηθούν και όλοι μαζί να ξεφύγουμε από τις σιαγώνες του σιωνισμού και των υποτακτικών του.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ.Ο. ΞΑΝΘΗΣ: Δύο ομιλίες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Ιουλίου  δύο εξαιρετικές ομιλίες από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ξάνθης , συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, με θέματα που αφορούσαν: 1ον) την ζωή και τον θάνατο του Ίωνα Δραγούμη και 2ον) τις ανυπόστατες συκοφαντίες από τον χώρο της αριστεράς προς τους Έλληνες εθνικιστές.

Στην πρώτη ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε λεπτομερώς στην καταγωγή, τις σπουδές και την πολιτική πορεία του Ίωνα Δραγούμη και ολοκλήρωσε με το χρονικό της δολοφονίας του, αναφέροντας ότι η δολοφονία του ήταν απόρροια του εθνικού διχασμού και αποστέρησε την πατρίδα μας από έναν σπουδαίο πολιτικό και διανοούμενο, ο οποίος πάλεψε για μία Μεγάλη Ελλάδα με το όπλο και την πένα του. Ανέπτυξε επίσης το θέμα της εθνικιστικής ιδεολογίας του, λέγοντας ότι η μεγάλη πολιτική σημασία της σκέψεως και των θέσεων του Δραγούμη είναι ότι εκφράζει έναν έλλογο και λειτουργικό εθνικισμό, με σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο, προσηλωμένο στις αρχές της άμεσης δημοκρατίας, έναν εθνικισμό ο οποίος απορρέει από τον Ελληνικό πολιτισμό και υπερασπίζεται τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των Ελλήνων. Αυτά αποτελούν την μεγάλη ιδεολογική παρακαταθήκη του Δραγούμη προς εμάς.

Στη δεύτερη ομιλία του, ο συναγωνιστής, ξεκίνησε αναφερόμενος στο θεατράκι που έχει στηθεί γύρω από το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, στις προτάσεις επί προτάσεων που έχουν γίνει από όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου με μόνο σκοπό την αναχαίτιση της εθνικιστικής ιδέας και υπενθύμισε όλα τα εγκλήματα των κομμουνιστών κατά των Ελλήνων.

Τελειώνοντας, τόνισε, με αυστηρό ύφος ότι πρέπει να πάψουν όλοι αυτοί οι κομμουνιστόπληκτοι να μας κάνουν μαθήματα ιστορίας και ήθους, και να σταματήσουν να μιλούν για τάγματα εφόδου που δεν μπορούν να αποδείξουν. Όλοι αυτοί μαζί καταφέρονται εναντίον της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού κόμματος με σοβαρή και υπεύθυνη θέση υπέρ της πατρίδος μας και των ζωτικών της συμφερόντων.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου , στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία από τον συναγωνιστή Νίκο Παπαδόπουλο, με θέμα “Χρυσή Αυγή και Θράκη”.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της τοπικής, συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης, αναλύοντας τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν το Κίνημά μας. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε δυναμικά την ομιλία του, λέγοντας ότι η Θράκη δεν είναι σημαία ευκαιρίας για να αποκομίσουν κάποιοι επιτήδειοι  πολιτικά ή  χρηματικά οφέλη, αλλά είναι η πατρίδα μας. Είναι η πατρίδα των Αγριάνων, της πανάρχαιας αυτής πολεμικής φυλής,  οι οποίοι αποτέλεσαν μέρος του στρατού του Μεγάλου Αλεξάνδρου με σημερινούς απογόνους τους Πομάκους που εξισλαμίστηκαν.

Ο συναγωνιστής  παρομοίασε με  λύκους τους πολιτικούς που μπορεί να αλλάζουν το χρώμα της προβιάς τους,  όμως παραμένουν λύκοι και προσπαθούν  να κατασπαράξουν την Θράκη.

Μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από την αρχή της ίδρυσής του ενδιαφέρεται πραγματικά για τη Θράκη μας. Απόδειξη οι αμέτρητες ερωτήσεις στη βουλή από τους βουλευτές μας για θέματα που αφορούν αυτό το ακριτικό κομμάτι της Πατρίδας μας. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο συναγωνιστής στις άθλιες κυβερνήσεις, που ενώ θα έπρεπε να στηρίζουν τους Έλληνες Χριστιανούς κατοίκους της περιοχής, βρίσκουν διάφορους τρόπους να τους μετατρέψουν σε μειονότητα μέσα στη ίδια την Πατρίδα τους.

Στο τέλος της ομιλίας του ανέφερε χαρακτηριστικά: Για κάθε Ελληνόπουλο που γεννιέται το σάπιο αυτό Κράτος φορολογεί, ενώ για κάθε τουρκάκι το τουρκικό προξενείο επιδοτεί. Τελικά μόνο οι Τούρκοι γεννάνε και οι Έλληνες γερνάνε!

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με ερωτήσεις και η συνάντηση έκλεισε, ως είθισται, με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-libadeias-kabalas-janthhs-komothnhs#.UfSt4dL0H0c#ixzz2aJdbwEsC

Exit mobile version