Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

xamail__article

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας στείλω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια όχι μόνο για την διανομή τροφίμων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και για ΟΛΑ ΟΣΑ κάνετε για τον Λαό και την Πατρίδα. Το Έθνος μας κάποτε θα σας χρωστάει ευγνωμοσύνη. Όσο για τον Αρχηγό απέδειξε χτες βράδυ ότι δεν είναι μόνο έντιμος και ηθικός. Είναι και χαρισματικός. Ένας ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ της εποχής μας. Και πάλι εύγε στα 18 λιοντάρια μας, αλλά και σε όλους τους φίλους, τους Συναγωνιστές, τα μέλη του Κινήματος για την προσφορά τους.

Χ. Ν.

Προλειαίνουν το έδαφος για συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα υπό τον τρόμο του 20% της Χρυσής Αυγής

Μείνετε αγνά Ελληνόπουλα όπως είστε και συνεχίστε σταθερά να αγαπάτε εμάς τους Έλληνες. Μην αλλάξετε ποτέ θέσεις για τίποτα. Προσέξτε τις παγίδες και τα δόκανα που θα σας στήσουν οι φαύλοι. Εμείς (οι απλοί και κατά εξευτελισμένοι από τους πολιτικάντηδες έλληνες) θα είμαστε κοντά σας με την ψήφο μας. Και στις εκλογές θα δείτε την δύναμή σας που όπως γνωρίζετε κι εσείς δεν είναι αυτή που θέλουν τα κτήνη των ΜΜΕ να παρουσιάζουν, αλλά είναι εντελώς διαφορετική, πολύ μεγαλύτερη! Εύχομαι στον Θεό να είστε ΠΡΩΤΟ κόμμα μήπως και σωθεί η πατρίδα μας.

Μετά τιμής,

Π.Ρ.

Έτοιμοι να πλουτίσουν από την εκμετάλλευση των απορριμμάτων οι νταβατζήδες – ΒΙΝΤΕΟ

Η μεγάλη κοροϊδία με τα τέλη κυκλοφορίας συνεχίζεται.  Πως είναι δυνατόν αυτοκίνητο πολυμορφικό 2000 κ.εκ. από χώρα της Ασίας που η τιμή του δεν ξεπερνά τις 17000- 18000 ευρώ καινούργιο να πληρώνει 660 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και 440 ευρώ φόρο πολυτελείας και αυτοκίνητα ευρωπαϊκά, γερμανικά, σουηδικά κλπ αξίας 35000- 45000 και πάνω να μην πληρώνουν πάνω από 250 -300 ευρώ τέλη αλλά ούτε και φόρο πολυτελείας; Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό και θα συνεχίζει να γίνεται; Γιατί τα παραπάνω αυτοκίνητα τα έχουν οι σύζυγοι και τα παιδιά των βουλευτών, αρκετοί δημοσιογράφοι και γενικά αυτοί που “τα έχουν”. Ενώ τα πολυμορφικά τα έχουν οι πολύτεκνοι και οι που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν τα καλά ακριβά ευρωπαϊκά αυτοκίνητα… ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Μ.Α.

Σε πανικό τα παπαγαλάκια του Μαξίμου – Παραπολιτικά: Στο 20% η Χρυσή Αυγή

Είναι γεγονός ότι σβήνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το ρευστό στην αγορά εξαφανίζεται.

Για να κινηθεί η οικονομία σε ένα κράτος, θα πρέπει να υπάρχει εργασία για τους πολίτες, μισθοί που θα καλύπτουν τα απαραίτητα είδη ανάγκης, και να επιτρέπουν και την αγορά ειδών από τις εμπορικές επιχειρήσεις. Οι συντάξεις και οι μισθοί, να μην τελειώνουν τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα και να φτάνουν να πληρωθεί μόνο η κατανάλωση του ρεύματος!

Η συγκυβέρνηση του ψεύδους και της προδοσίας ανακοίνωσε πριν 2 ημέρες, μετά από σύσκεψη αρμοδίων με τις τράπεζες, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με επιχειρηματικά δάνεια! Πόσες φορές ακούσαμε το ίδιο παραμύθι για την ανάπτυξη; Ας μην ξεγελιόμαστε! Όλες αυτές οι εξαγγελίες είναι μόνο λόγια..! Οι τράπεζες όπως πάντα θα πάρουν πάλι την μερίδα του λέοντος ενώ οι υπόλοιποι Ελληνες θα φτάσουμε σε μισθούς βουλγαρίας, αφού έρχεται μείωση κατώτατου μισθού, μείωση συντάξεων, μείωση εφάπαξ, μείωση επιδόματος ανεργίας. Συνωστισμός υπήρχε εχθές 26.07.2013 που δινόταν το επίδομα ανεργίας έξω από την Εθνική Τράπεζα της οδού Πανόρμου… Η ώρα 12.00 το μεσημέρι, ουρά 40 άτομα για το επίδομα στο ΑΤΜ. Πόσοι θα είχαν πάει νωρίτερα και πόσοι θα πήγαιναν μετά; Σε μια συνοικία, όπως οι Αμπελόκηποι με μεσαία οικονομική κατάσταση μέχρι πριν αρκετά χρόνια!!!

Α.Γ.

Ήρθε η Ώρα των Εθνικιστών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-28-iouliou-2013#.UfSu0NL0H0c#ixzz2aJesJ12Z

Exit mobile version