Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

xamail__article

Αγωνιστές της Ελλάδας σας χαιρετώ από καρδιάς! Είμαι ένας ψηφοφόρος που στις τελευταίες εκλογές σας ψήφισα, ενώ στις προηγούμενες, ακριβώς έναν μήνα πριν που είχαν γίνει, είχα ψηφίσει τον Συριζα, παρασυρόμενος πως “ήταν το κόμμα που σήκωνε το αντημνημονιακό – αντεθνικό βάρος” Μπούρδες και πάλι μπούρδες!

Η ένταξη μου στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και έναν χρόνο πλέον είναι απόλυτα ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ και εναρμονισμένη με την Εθνική Ελληνική Περηφάνεια που με διέκρινε από μικρό… Η ώρα της απόλυτης νίκης για το κίνημά μας πλησιάζει σιγά-σιγά .  Ο αγώνας για την τελική ΝΙΚΗ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, και τίποτα πλέον δεν μας σταματάει !!! Με φιλικούς χαιρετισμούς

Μ.Θ.

Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Κατούνα Ξηρομέρου

Νομίζουν οι ξενόδουλοι πολιτικοί της συγκυβέρνησης του “μίσους”, πως αλλιώς να χαρακτηρίσουμε μια κυβέρνηση που μισεί τον Ελληνισμό και εκδικείται τους Έλληνες γιατί γεννήθηκαν Έλληνες, ότι με τις παράνομες αποφάσεις, μέσα στο καλοκαίρι και με αδιαφανείς συνελεύσεις θα ξεπουλήσουν ακόμη και το ΝΕΡΟ! Έχουν ξεπεράσει ακόμη και τις αποικίες, σε πρωτόγνωρες και εξωπραγματικές αποφάσεις. Αποφασίζουν με συνοπτικές διαδικασίες την πώληση των κρατικών υποδομών και εκμεταλλεύονται ακόμη και τα ταμεία των συντάξεων των εργαζομένων κλέβοντας τα χρήματα που με κόπο και προσφορά ζωής οι εργαζόμενοι πλήρωναν για να πάρουν ένα βοήθημα (εφάπαξ) στη σύνταξή τους. Στις συντονισμένες ενέργειες περαιτέρω φτωχοποίησης των Ελλήνων συμμετέχει εκτός του υπουργείου Τουρισμού και το υπουργείο περιβάλλοντος που θα αποφασίζει μέσω μιας επιτροπής ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! Ποιος ο ρόλος των υπουργείων σε αυτή την κυβέρνηση και ποιων συμφέροντα εξυπηρετούν; Τα κέρδη από τις ιδωτικοποιήσεις που είναι προσυμφωνημένες ποιοι θα τα λάβουν; Ο ελληνικός λαός σίγουρα όχι αφού πλέον εκτός από την ενέργεια θα πληρώνουμε χρυσάφι το νερό του Θεού! Σε χώρες όπως η Αργεντινή, η Βουλγαρία, η Ιταλία, η Γαλλία που ιδιωτικοποιήθηκε το νερό οι τιμές τριπλασιάστηκαν και η ποιότητα του νερού ήταν επικίνδυνη λόγω των μη τηρουμένων ελέγχων και διαδικασιών καθαρισμού. Οπου εισέβαλε το ΔΝΤ και τα σιωνιστικά κέντρα πήραν τον έλεγχο, η καταστροφή ήταν τραγική για τα κράτη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε επισημάνει το ενδεχόμενο και είχε προειδοποιήσει τους πολίτες πολύ καιρό νωρίτερα.Δυστυχώς δικαιώνεται και το μόνο που μας μένει είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Γ.Α.

Συμβαίνει τώρα: Δυναμική συγκέντρωση στην Τ.Ο. Χανίων – Νέα ήττα για το παρακράτος

Η Ολλανδία νομιμοποίησε το κόμμα των παιδόφιλων! Αυτό δεν είναι Ευρώπη! Αυτό δεν είναι πολιτισμός. Αυτό δεν είναι πρόοδος! Αυτό είναι αρρωστημένη πορνεία! Είναι σκοτάδι. Ο άνθρωπος γίνεται το χειρότερο είδος του ζωικού βασιλείου! Αν αυτή είναι η Ευρώπη των ΑΝΩΜΆΛΩΝ !!!! τότε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να μη γίνει η ΕΛΛΑΔΑ.. Ολλανδία!

Γ.Γ. – ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΕΠΤΑ ΕΓΓΟΝΙΩΝ !!!

ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ: Επικές στιγμές αντίστασης του Ελληνισμού στην Κύπρο το 1974

Έρχεται σε λίγες ώρες ο Ιταλός πρωθυπουργός για να μας πει τι; Για μια Ευρώπη άλλη, λέει και άλλες τρίχες, όταν αυτή την στιγμή στην πατρίδα του αποδοκιμάζεται η ανόητη επιλογή του να χρίσει υπουργό μια μαύρη της Αφρικής. Σημειωτέον ότι η αφρικανή υπουργός όπου πάει αποδοκιμάζεται από τους ιταλούς. Της έριξαν μπανάνες, την παρομοιάζουν με ότι να ναι και εν πάσει περιπτώσει δεν πείθει πως είναι η πολιτικός που θα λύσει τα προβλήματα των ιταλών που και αυτοί μαστίζονται από την λαθρομετανάστευση. Ήταν εντελώς ανόητη η κίνηση του Λέτα και το μόνο που κατάφερε είναι να εξαγριώσει του Ιταλούς. Στην Ελλάδα λοιπόν να μας πει τι; Να κάνουμε το ίδιο, να κάνουμε μια υπουργό για τους πολίτες της αφρικής και της ασίας που μπήκαν με το έτσι θέλω στην πατρίδα μας και μας έχουν δημιουργήσει μύρια όσα προβλήματα κοινωνικά, οικονομικά κλπ; Όχι ρε φίλε Ιταλέ αυτές τις συμβουλές στην πατρίδα σου που κι αυτή έχει τα χάλια της εξ αιτίας της κακοδιαχείρισης των πολιτικών της. Δεν θα μας λύσει τα προβλήματα η Ευρωπαϊκή Ένωση όπως πιστεύεις ή σου υπαγορεύουν να πεις, αντίθετα μας τα οξύνει μέρα με τη μέρα. Χωρίς να μας ρωτήσουν μας έβαλαν σε αυτό το στρατόπεδο, όπου η Δημοκρατία, η αξιοπρέπεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι κομμένα και ραμμένα κατά τα γούστα της σιωνοκρατούμενης Ένωσης. Δεν πρόκειται η Ελλάδα να δει άσπρη μέρα όσο εξακολουθεί και σκύβει το κεφάλι και να συμμορφώνεται με τις επιταγές των Βρυξελλών. Η έξοδος από αυτή την συμμορία είναι μια λύση, όχι ανέξοδη, αλλά θα σώσει την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές από την ληστρική και ανέντιμη πολιτική του Διευθυντηρίου της κατ’ επίφαση Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αμε λοιπόν στην πατρίδα σου Ιταλέ και δεν ξεχνάμε οτι έχετε βάλει και εσεις το λιθαράκι σας στην διαχρονικώς επιχειρούμενη εξόντωση της Ελλάδας από την οποία όμως πήρατε κάποτε τα φώτα του πολιτισμού σας.

Με τιμή, Α. Ζ. – Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-29-iouliou-2013#.UfZjzY1M_-Q#ixzz2aRE74dTT

Exit mobile version