Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αργολίδας,Χαλκίδας,Βορείων Προαστίων,Καβάλα, Συνέντευξη Αρτέμη Ματθαιόπουλου

img_1498__article

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου και ώρα 20:00, στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και Βουλευτή Σερρών, συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου, με θέμα “Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για μια εθνική οικονομία”.

 

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ο οποίος στην σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε στους ξεδιάντροπους και παραπλανητικούς ισχυρισμούς του πολιτικού και δημοσιογραφικού συστήματος, ότι δήθεν το Κίνημά μας δεν διαθέτει θέσεις και πρόγραμμα για την διακυβέρνηση της χώρας, τονίζοντας ιδιαίτερα το ποιοι είναι αυτοί που εκφράζουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Είναι αυτοί που τα τελευταία 40 χρόνια κατέστρεψαν την χώρα, οδηγώντας τον λαό στην εξαθλίωση και από τα πεπραγμένα τους ανέκυψαν εκατοντάδες σκάνδαλα. Εμείς, τόνισε ο συναγωνιστής, έχουμε καθαρά χέρια και πρότασή μας αποτελεί ένα καθαρό πολιτικό σύστημα, το οποίο θα ξεβρωμίσει τον τόπο και θα ανασυντάξει την οικονομία.

 

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο κύριος ομιλητής, ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε αναφερόμενος στον πόλεμο σιωπής και στην απόκρυψη του κοινοβουλευτικού έργου της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια της διαπλοκής. Ως ένα μικρό δείγμα παρουσίασε μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που κατατέθηκαν από το Κίνημά μας στην Βουλή την περασμένη εβδομάδα και που αφορούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης γενικότερα και ειδικότερα τον Νομό Καβάλας.

 

Από την ομιλία του συναγωνιστή δεν θα μπορούσε να λείπει και μια αναφορά στα παραμύθια του πρωθυπουργεύοντος Αντώνη Σαμαρά, περί της εξόδου της χώρας μας στις «αγορές» και στην ανάκαμψη που θα έρθει δήθεν το 2014. Πρόκειται για μια απάτη που μοναδικό σκοπό έχει στο να δημιουργήσει μιαν ελπίδα στον κόσμο, έτσι ώστε να υπομείνει την ούτως ή άλλως ζοφερή πραγματικότητα.

 

Κατόπιν ανέλυσε τους τρεις πυλώνες του «οικονομικού ζητήματος» με τον απολύτως στρεβλό τρόπο που το μεταπολιτευτικό σύστημα αντιλαμβάνεται και προωθεί: α) τις (ξένες) επενδύσεις, β) τον τουρισμό και γ) το τραπεζικό σύστημα, αναφέροντας στην συνέχεια τις θέσεις της Χρυσής Αυγής γι’ αυτούς. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο τραπεζικό σύστημα και στα παραμύθια με τα οποία μας λιβανίζουν καθημερινά τα ΜΜ«Ε», την επιτακτική ανάγκη για εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος που μόνο το Κίνημά μας μπορεί να πραγματοποιήσει, καθώς και την θεμελιώδη αρχή μας για επιστροφή της Ελληνικής οικονομίας στην πρωτογεννή παραγωγή και στην εργασία. Δουλειά της τράπεζας σήμερα, ανέφερε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, είναι να παράγει χρέος, αλλά κατ’ ουσίαν δεν παράγει τίποτα το χρήσιμο, θίγοντας το σύγχρονο φαινόμενο της «κοινωνικοποίησης» των χρεών και της ιδιωτικοποίησης των κερδών. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε ξανά στην επένδυση στην εργασία για την παραγωγή ως μοναδική οδό για την ανασύνταξη της οικονομίας.

 

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολλές ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους, κατά την οποία ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος έλυσε απορίες σχετικά με το θέμα της ομιλίας, καθώς και για τις πολιτικές εξελίξεις. Τέλος, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν βροντόφωνα τον Εθνικό μας Ύμνο.

 

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Συνέντευξη Αρτέμη Ματθαιόπουλου

 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΡΙΚΟΥ

Στις 22/7/2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Σταύρο Κρίκο με θέμα την προδοσία της Κύπρου τον μαύρο Ιούλιο του 1974 και τη διπλή εισβολή του Αττίλα. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στα γεγονότα της εποχής που οδήγησαν στη διχοτόμηση της μαρτυρικής Μεγαλονήσου. Τόνισε την προδοτική στάση του Μακάριου, ο οποίος στην ουσία κάλεσε τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Κύπρο και στις διαταγές που αγνόησαν επιδεικτικά οι Έλληνες αρχηγοί των επιτελείων, Στρατού-Αεροπορίας-Ναυτικού, επιτρέποντας έτσι στους εισβολείς να στήσουν γρήγορα και με ασφάλεια το προγεφύρωμα της Κυρήνειας. Έκανε μνεία στους ηρωικά μαχόμενους και πεσόντες άνδρες της ΕΛΔΥΚ , οι οποίοι πολεμώντας μόνοι, χωρίς υποστήριξη και ενισχύσεις, τίμησαν τα όπλα τους και προκάλεσαν μεγάλες απώλειες στους Τούρκους, ενώ όσοι επέζησαν και γύρισαν στην Πατρίδα αντιμετώπισαν την αγνωμοσύνη και την αχαριστία της ελληνικής πολιτείας. Τέλος στηλίτευσε την προδοτική στάση όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων που έθαψαν επιμελώς τον φάκελο της προδοσίας της Κύπρου, γνωρίζοντας ότι εκεί μέσα βρίσκονταν ηχηρά ονόματα των κομμάτων τους που θα μπορούσαν να γκρεμίσουν όλο το οικοδόμημα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Άτομα που βοήθησαν και συνέδραμαν στο ξεπούλημα της ελληνικότατης Μεγαλονήσου μας, στη διχοτόμηση, στον εκπατρισμό 250.000 Κυπρίων αδελφών και στη διαγραφή της μνήμης των 1.619 αγνοουμένων της ΕΛΔΥΚ. Οι μόνοι όμως που δεν ξεχνάμε ποτέ, είμαστε εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές που ζητάμε επιτακτικά να ανοίξει επιτέλους ο φάκελος της προδοσίας, για να αντιμετωπίσουν την Νέμεση τους όλοι αυτοί που στήριξαν τις πολιτικές τους σταδιοδρομίες, πάνω σε μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας.

 

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

 

«Ενημερωτική δράση στη Χαλκίδα»


 

Στα πλαίσια της απόφασής μας να μην υπάρξει ούτε ένα ελληνικό σπίτι στην περιοχή μας χωρίς να γνωρίζει τη φωνή της αλήθειας από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συνεχίζει τη διανομή ενημερωτικού υλικού από πόρτα σε πόρτα. Πρώτος στόχος μας, να καλύψουμε τη Χαλκίδα. Αυτή τη φορά βρεθήκαμε στη συνοικία της Αγίας Μαρίνας και στις Εργατικές Κατοικίες. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Στη θέα των Συναγωνιστών, οι συμπολίτες μας χαμογελούσαν και μας υποδέχονταν με εγκαρδιότητα. Λόγια συμπαράστασης και ενθάρρυνσης στον Αγώνα μας λάβαμε από όλους (κυριολεκτικά ΟΛΟΥΣ) όσους συναντήσαμε. Το μήνυμα που μας δίνει ο Λαός μας και που το ακούμε σε κάθε μας δράση, είναι και το σύνθημά μας: «Δυνατά, παιδιά. Μην σταματάτε. Είμαστε μαζί σας.»
Και δεν πρόκειται να σταματήσουμε. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

 

ΧΑΛΚΙΔΑ:
Κιαπέκου 1
Κυριακή: 19.00-21.00

 

Η σημασία της Πειθαρχίας στον Αγώνα των Εθνικιστών

Ομιλία πραγματοποίησε στα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουλίου, ο Γραμματέας της Τ.Ο Πειραιώς, Μάκης Μπαρέκας. Ο Συναγωνιστής στην ομιλία του αναφέρθηκε σε θέματα Ιεραρχίας και Πειθαρχίας και στη σπουδαιότητα που έχουν για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Αναφέρθηκε στη συγκρότηση και τη δομή που έχει η Χρυσή Αυγή και στην εξαιρετική σημασία της Πειθαρχίας στο δρόμο για τη Νίκη και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, σε πείσμα των εμποδίων που στήνει το καθεστώς σε όλους τους Έλληνες Εθνικιστές. Με το πέρας της ομιλίας, ο Συναγωνιστής απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του Κινήματος που είχαν γεμίσει την αίθουσα εκδηλώσεων των Γραφείων μας. Η Εκδήλωση έκλεισε με τον ύμνο του Κινήματος. Είναι αυτονόητο πως η Τ.Ο Αργολίδας θα συνεχίσει τη διοργάνωση αντίστοιχων πολιτικών εκδηλώσεων, εντός και εκτός των Γραφείων της.

Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Παράσχου 9 (Πρόνοια), Ναύπλιο
Πέμπτη 20.00-22.00
Κυριακή 19.00 – 22.00
Τηλ. 6980507785

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-argolidaschalkidasboreiwn-proastiwnkabala-sunenteujh#.UfZo041M_-Q#ixzz2aRJjrxph

Exit mobile version