Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΠΕΙΡΑ 8 «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

images-31

Ακόμα μια σπείρα «ευπαθών» κλεφτών έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, τα μέλη της οποίας είχαν πραγματοποιήσει σωρεία κλοπών σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας από την αρχή του έτους.

Συνελήφθησαν, λοιπόν, στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας 6 «ευπαθείς», δύο 15χρονοι, 2 16χρονοι, ένας 45χρονος, μία 43χρονη, ένας 53χρονος κι ένας 57χρονος. Σύνολο 8!

Σύμφωνα με την αξιολόγηση των στοιχείων, ο 45χρονος και ο 57χρονος, προέβαιναν σε αυτοψία στα υποψήφια σπίτια-στόχους και στην συνέχεια μετέφεραν με οχήματα τα μέλη του κυκλώματος, τα οποία χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους (απασχόληση, παραβίαση-διάρρηξη και άλλες), αφαιρούσαν χρήματα και χρυσαφικά.

Από την μέχρι στιγμής διαπιστωμένη δράση τους έχει εξιχνιαστεί, η διάρρηξη οικίας 66χρονου υπηκόου ΗΠΑ, στα Βασιλικά Αγίου Ιωάννη τις απογευματινές ώρες της 25.07.2013, από τους δύο 15χρονους και τους δύο 16χρονους, κατά την οποία αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα της οικίας, αφαίρεσαν τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι βρέθηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης κρυμμένοι σε υπαίθρια έκταση.

Συνολικά, τα μέλη της σπείρας έχουν διαπράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα 20 διαρρήξεις, κι έχουν αποκομίσει λεία 140.000 ευρώ, σε χρήματα και χρυσαφικά.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version