Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

xamail__article

Όσοι Έλληνες αγαπούν αυτόν τον τόπο που με Αίμα απέκτησε την Ελευθερία του, πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τη μπόχα των πολιτικάντηδων της ανθελληνικής συμπολίτευσης και των λοιπών αποκομμάτων.

Α.Β.

Νέες καμπάνες «γάμου» για Τσίπρα και Σαμαρά από Δένδια: «Ανήκει στο συνταγματικό τόξο ο ΣΥΡΙΖΑ»

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρώτη είχε επισημάνει και είχε γράψει στην ιστοσελίδα του κινήματος, για  την σύγκλιση νδ-σύριζα και για το σχέδιο ακόμη και συγκυβέρνησης, αν φυσικά το ποσοστό τους είναι ικανό. Τότε τα σενάρια που ακούγονταν για τους πιο πολλούς Έλληνες που δεν είχαν αντιληφθεί τι εστί πολιτική , ή είχαν πλανηθεί από τα ψεύδη των δύο κομμάτων, φάνταζαν αδύνατα!  Σήμερα, τα καθημερινά γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους , πράγμα βέβαια που γνωρίζαμε, αντίθετα υπάρχουν πολλά κοινά σημεία, με σπουδαιότερο την συντονισμένη δυσφήμιση του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και την κατά μέτωπο επίθεση με αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, απαγόρευση συγκεντρώσεων, απειλές, ύβρεις και λεκτικές αθλιότητες. Ενοχλήθηκαν που είπαμε μέσα στη βουλή κάτι που η πλειονότητα των Ελλήνων γνωρίζει και σαφώς τα παιδιά των αναρχοκομμουνιστών δεν είναι ανώτερα από τα δικά μας ειδικά όταν δεν είναι άσπιλα! Είναι τεράστιες οι διαφορές των παιδιών μας από τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που έχουν τα πάντα αλλά δεν έχουν το σπουδαιότερο: την ψυχή και την αυτοθυσία των χρυσαυγιτών, την ποιότητα του χαρακτήρα, την μόρφωση που με κόπο απέκτησαν αφού προέρχονται από φτωχές οικογένειες, γι αυτό και είναι αξιέπαινοι, την πειθαρχία, την γνώση, τον σεβασμό, τον αλτρουισμό και την υπευθυνότητα!  ΑΝ θα πετύχει το επιχείρημα σύμπνοιας νδ- σύριζα, οι πολιτικές εξελίξεις θα το δείξουν, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ,ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ!  Κόμματα χωρίς ιδεολογικές βάσεις και προοπτικές, καταδικασμένα για απάτες, αποτελούμενα από φανατικά άτομα με κακία και μίσος εναντίον καθετί ελληνικού, είναι καταδικασμένα στην ΑΠΟΤΥΧΙΑ!

Λ.Ν.

ΧΑΝΙΑ: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Α’ Μοίρας Καταδρομών

Τρέμουν οι Ευρωπαίοι και οι αμερικανοσιωνιστές την επέλαση των Ελλήνων Εθνικιστών και κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν ομιλίες, συγκεντρώσεις, πορείες.

Ομως ξεχνάνε οι κοντόφθαλμοι αυτοί άνθρωποι ότι όταν ο ΕΛΛΗΝΑΣ εγερθεί ,τότε τίποτα δεν τον σταματά. Μπροστά στην ΤΙΜΗ του και στα ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ του, όταν τεθούν σε κίνδυνο γίνεται ημίθεος και προασπίζεται με το αίμα του, όσα ορίστηκε από την μοίρα να διαφυλάττει στα βάθη των αιώνων!  Υπεράνω χρημάτων, είναι η ΤΙΜΗ και δεν εξαγοράζεται, ακόμη και αν πεινάσουμε ακόμη και αν αντιμετωπίσουμε διώξεις. Θα σταθούμε απέναντί τους υπερήφανα και θα αψηφήσουμε τα αλλόφυλα έθνη που μισούν την Ελλάδα και όσους ελληνόφωνους εγχώριους μας πολεμούν, με σκοπό τον αφελληνισμό και την υποδoύλωσή μας στα ξένα μαρξιστικά, σιωνιστικά σκοτεινά κέντρα.  Η ΕΛΛΑΔΑ είναι σπαρμένη από κόκκαλα ιερά Ελλήνων, που για τα ιδανικά τους πότισαν με το αίμα τους την ελληνική γή! Στον αγώνα μας, αν χρειαστεί, θα αναστηθούν και θα πολεμήσουν μαζί μας για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Σ.Ρ.

«Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή!» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Χθες, παρακολουθώντας το δελτίο ειδήσεων του καθεστωτικού ΑΝΤ 1, άκουσα τον καλοπληρωμένο παρουσιαστή να αποκαλεί «ιστοσελίδα εναλλακτικής ενημέρωσης» τον παρακρατικό βόθρο του Σόρος, το Indymedia. Γιατί άραγε τα καθεστωτικά ΜΜΕ κάνουν πλάτες στους δήθεν χειρότερους εχθρούς του καθεστώτος; Προφανώς, γιατί είναι τα ίδια μαγαζάκια…

Ανθή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-30-iouliou-2013#.UfbtAo1M_-Q#ixzz2aTbbE2gD

Exit mobile version