Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αιτωλοακαρνανίας, Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Καλαμάτας

1aaa__article

Μικρά αποδειχτήκαν τα γραφεία μας για να χωρέσουν πλήθος Μεσσήνιων φίλων και συναγωνιστών, οι οποίοι έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου στην Καλαμάτα.

Τον λόγο πρώτος πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Λυκούργος Αλευράς, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη λειτουργία των γραφείων της Τοπικής, τονίζοντας ότι η συμμετοχή όλων είναι καλοδεχούμενη και για όλους υπάρχει θέση στον Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για την ελευθερία της Πατρίδας μας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Β Αθήνας, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχολιάζοντας τις πρόσφατες απαγορεύσεις από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, της επικείμενης εκδήλωσής μας στο πάρκο του λιμενικού στην Καλαμάτα και την πρόσφατη απαγόρευση του λαθροδήμαρχου Καμίνη στην πλατεία Αττικής, όπου το Κίνημά μας, στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, θα μοίραζε τρόφιμα σε Έλληνες συμπολίτες μας. Για τις «δημοκρατικές» αυτές απαγορεύσεις, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το Κίνημά μας είναι το μόνο κερδισμένο, αφού αναγκάσαμε για μια ακόμα φορά, το σάπιο πολιτικό κατεστημένο να ρίξει τις μάσκες του, ωθώντας το μάλιστα να αποκαλύψει τις πραγματικές του ευαισθησίες. Κατά την διάρκεια της ομιλίας ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε και στις τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις στις οποίες το Κίνημά μας παίρνει ποσοστά πάνω από το 20%. Έτσι εξηγείται ο λυσσαλέος πόλεμος εναντίων των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτοί όλοι, με πιστούς  σύμμαχους τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και Εμείς μόνοι μας. ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ. Τέλος ο Συναγωνιστής, Ηλίας Παναγιώταρος, κλείνοντας την ομιλία του έδωσε το επόμενο ραντεβού για την ημέρα μνήμης του Μελιγαλά.  Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο και του Ύμνου του Κινήματός μας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Ομιλίες στα γραφεία των Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας

Το απόγευμα της Τρίτης 23/07/2013 επισκέφτηκε τα γραφεία του πυρήνα Ναυπάκτου ο υπεύθυνος της περιφερειακής οργάνωσης, συναγωνιστής Χ. Ρήγας. Την επομένη το μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Κ. Ντάικος βρέθηκε στα γραφεία του πυρήνα της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου και χθες στην Τ.Ο Αγρινίου. Ομιλίες για την Ιστορία, σχολιασμός της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, οργανωτικά θέματα και συζητήσεις για όλα όσα αφορούν την Πατρίδα μας. Τα μέλη και οι φίλοι του εθνικιστικού κινήματος, εν μέσω  καλοκαιριού, δίνουν δυναμικό παρόν σε κάθε μας εκδήλωση.

Ομιλία τιμής μνήμης για τον κίονα του Εθνικισμού Ίωνα Δραγούμη‏

Mια καταπληκτική ομιλία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25/07/2013 στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού από τον Συναγωνιστή Θοδωρή Τσέλα για τον άνθρωπο ορόσημο και συνώνυμο του πατριωτισμού, ο οποίος αποτελεί για τους Έλληνες Εθνικιστές, τον κυριότερο εκφραστή της Ιδεολογικής μας θεώρησης, τον Ίωνα Δραγούμη.

Και μόνο το όνομά του προκαλεί δέος! Όσοι έχουν ασχοληθεί και έχουν ψάξει, ξέρουν πώς ζυμώθηκε με τα πρόσωπα της εποχής του μέσα από μια σειρά γεγονότων πολύ σημαντικών όσο και τραγικών, μιας περιόδου ταραγμένης και ασταθούς!

Ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός, γεννήθηκε, ουσιαστικά, από τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τη στάση ζωής του, που αποτελούσαν μια γόνιμη σύνθεση μεταξύ πατριωτισμού, πολιτισμού και ελευθερίας.
Ο ΄Ιων ήταν βαθιά ένας αγνός πατριώτης, που δεν περιορίζονταν στα ευχολόγια και τη θεωρία, αλλά στις πράξεις που δείχνουν το μέγεθος του πατριωτισμού. Ο πατριωτισμός του Ίωνα ήταν έμπρακτος και εκδηλωνόταν σε κάθε φάση της ζωής του Εθνικιστή. Προείχε γι΄ αυτόν η Ιδέα της Πατρίδος και θυσίαζε για αυτήν την Ιδέα αδίστακτα τα προσωπικά οφέλη. «Τα πρόσωπα δεν παίζουν κανένα ρόλο όταν πρόκειται να σώσουμε την Πατρίδα», έλεγε πάντα…

Ένας άνθρωπος με ανησυχίες σαν και τις δικές μας, σήμερα! Ένας άνθρωπος μοιραίος. Με αρκετά όνειρα ζωής, άλλα τεκμηριωμένα, άλλα πάλι όχι… Εγκατέλειψε τα σαλόνια, για τους βάλτους της Μακεδονίας, το χρέος, τη θυσία και το αίμα των ηρώων και μαρτύρων. Έμεινε ρομαντικός Εθνικιστής. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή του στο Έθνος. Εξάλλου ότι έλεγε με τα λόγια, το εννοούσε πραγματικά.

«Όταν ένας του γένους δεν φοβάται, πώς μπορεί να φοβάται το γένος; Όταν ένας του γένους δε θέλει να χαθεί το γένος, πώς μπορεί το γένος να χαθεί; Οι δικοί μας οι αντάρτες είμαστε εμείς, συ και εγώ, και ο άλλος, φθάνει να το θέλουμε. Η επιτυχία θα έλθει άμα δεν την συλλογίζεστε. Θα έλθει άμα συλλογίζεστε πάντα το σκοπό: Μας φτάνουν πια οι μάρτυρες. Χρειάζονται ήρωες. Γενείτε ήρωες.»

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

ΠΗΓΗ

Exit mobile version