Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έφυγαν τρέχοντας τα λαμόγια του αντισυνταγματικού τόξου μόλις ακούστηκε η Αλήθεια – ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ ΑΝ.ΕΛ. Η ΨΕΥΤΡΑ

Σχόλιο Κοινωνικού Εθνικισμού:

Εμείς από την πλευρά μας σε μία έρευνα που κάναμε σχετικά με τις επιτροπές καταγγέλλουμε την κα. Ραχήλ Μακρή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ότι ψεύδεται ασύστολα, διότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι συμμετέχει σε 2 τουλάχιστον επιτροπές (ίσως και 3!), τις οποίες παρακολουθεί ανελλιπώς! Έτσι τον Μήνα Ιούνιο η κα. Μακρή υπολογίζουμε ότι τσέπωσε πάνω από 1.000 ευρώ καθότι οι επιτροπές αφ’ ενός μεν των Οικονομικών συνεδρίασε  5 φορές Χ 75ε = 375Ευρώ, η δε Παραγωγής και εμπορίου 13 Χ 75ε = 975!!! Και αυτή την ακούμε να μας λέει εντελώς ξετσίπωτα ότι οι επιτροπές αγγίζουν μόλις τα 800Ευρώ!! 

Είναι γνωστό ότι οι βολεμένοι του καθεστώτος έχουν αλλεργία στην Αλήθεια. Χθες το βράδυ σε εκπομπή του Extra, βολευτές της ΝΔ, του Σύριζα, της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ αμφισβήτησαν τα στοιχεία που έφερε στο φως η Χρυσή Αυγή για τα θλιβερά προνόμια των βουλευτών. Όταν παρενέβη ο εκπρόσωπός μας, τα λαμόγια αυτά έγιναν καπνός. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efugan-trechontas-ta-lamogia-tou-antisuntagmatikou-tojou-molis-akousthke-h#.UffDs41M_-Q#ixzz2aXecPHeO

 

 

Exit mobile version