Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

xamail__article

O τηλεπρόεδρας νο 2 (και αφισοπρόεδρας) Πάν-τως Καμένος εχθές στο Κόντρα στην ίδια εκπομπή που έδωσε βήμα στον Νίκο Μιχαλολιάκο την περασμένη εβδομάδα, μετά από την οικονομική ανάλυση-αντιγραφή των βασικών διακηρύξεων της Χρυσής Αυγής για καταγγελία Μνημονίου και λογιστικό έλεγχο, εκστόμισε τα εξής τραγελαφικά για τους Έλληνες εθνικιστές, κατόπιν απαιτητικών ερωτήσεων από τους παρουσιαστές:

«Η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται αφειδώς από την Τρόϊκα… Πού τα βρίσκουν άλλωστε τα λεφτά για την κοινωνική τους δράση;»

«Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει δημοσκοπικά προβάλλεται σκανδαλωδώς από όλα τα κανάλια, την στιγμή που οι ΑΝΕΛ αποκλείονται προκλητικά. Επί παραδείγματι το Μέγκα αφιέρωσε 12 λεπτά την περασμένη εβδομάδα “παρουσιάζοντας” το συσσίτιο του σταθμού Λαρίσης…!»

«Πώς πιστεύετε πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρώτη…έεε… εννοώ στην κυρίαρχη θέση των δημοσκοπήσεων χωρίς την συνεχή προβολή των ΜΜΕ;»

«Τί θα συμβεί εάν ο Κασιδιάρης σκίσει ένα κοράνι εμπρός από τον νεοαναγερθέν τζαμί του Βοτανικού, αναμφίβολα ένας “εμφύλιος πόλεμος»

«Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μετεκλογικά με την Χρυσή Αυγή αφού είναι ναζιστικό κόμμα»

Επαληθεύεται ξανά το ρητό: “Πιο καμμένος πεθαίνεις!”

Με εκτίμηση

Νίκος Β.

Νέα πρόκληση στην Κύπρο: Τουρκική πυραυλάκατος παρενοχλούσε πλοίο στην κυπριακή ΑΟΖ

Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα η οποία παρουσιάζει διάφορα θέματα εθνικά, ιστορικά, στρατιωτικού ενδιαφέροντος κ.τ.λ. Πρόκειται για το ONALERT. Θέλω να επιστήσω την προσοχή στους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους, καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο που μπαίνει εκεί από περιέργεια, ότι πρόκειται για όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο περνάει ύπουλα την αριστερή προπαγάνδα στους στρατιωτικούς και μη.
Τις προηγούμενες ημέρες είχε δημοσιεύσει την παρακάτω παραπλανητική είδηση: «Μοίρασμα του Αιγαίου και των πετρελαίων του με την Τουρκία ήταν ένας από τους κρυφούς, πλην όμως  πραγματικούς, στόχους της ξενοκίνητης δικτατορίας των συνταγματαρχών το 1967 και του πραξικοπήματος που έκαναν εν συνεχεία – δια του Ιωαννίδη – κατά του Μακαρίου. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει και από σειρά στοιχεία που – στο μέτρο που είναι αυθεντικά – επικαλείται γνωστή δημοσιογράφος της Τουρκίας, και πρώην ανταποκρίτρια στην Αθήνα, για τα οποία υποστηρίζει ότι προέρχονται από τα αμερικανικά αρχεία.
Η Sabah, στην πρώτη σελίδα, αναγγέλλει ότι ξεκινάει μία σειρά δημοσιευμάτων της κ. Νουρ Μπατούρ, για την οποία γράφει η εφημερίδα ότι κατόρθωσε να φθάσει σε έγγραφα, σχετικά με την Κύπρο, στα αμερικανικά αρχεία.
Στο δημοσίευμα γράφει ότι ο πραξικοπηματίας  Ιωαννίδης, είχε αναφέρει στον εκπρόσωπο των ΗΠΑ το γιατί ανέτρεψαν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μακάριο, ως εξής :
«Ο στρατηγός Ιωαννίδης έπνεε μένεα στον εκπρόσωπο του Κίσινγκερ λέγοντας: «Η Κύπρος είναι εσωτερικό μας θέμα. Όλοι θεωρούν το Μακάριο ήρωα, αλλά εκείνος είναι ένας ανώμαλος σεξουαλικά. Πέραν αυτού είναι και βασανιστής. Οι Τούρκοι είναι ικανοποιημένοι για το ότι έφυγε ο Μακάριος. Μπορούμε να μοιραστούμε με την Άγκυρα το πετρέλαιο του Αιγαίου».
Δηλαδή, ο Ιωαννιδης φέρεται να έχει πει εμμέσως στους Τούρκους ”μην αντιδράτε για το πραξικόπημά μας στην Κύπρο  κατά του Μακαρίου καθώς θα μοιραστούμε το Αιγαίο και τα πετρέλαια”….
Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε για τα αρχεία των αμερικανών ούτε για τα υποστηριζόμενα από την Μπατούρ στην τουρκική εφημερίδα…».
Προσέξτε πόσο ύπουλα περνάει το ψέμα, με χίλια δυο «ναι μεν αλλά». Αν αμφιβάλλετε κύριοι για την «αποκάλυψη» των Τούρκων, μην τη δημοσιεύετε! Εφόσον το κάνετε, άλλοι είναι οι σκοποί σας…
Επί της ουσίας, θα κάνω και μερικά σχόλια:
1ον) Το ρυπαρογράφημα παρουσιάζει τον αείμνηστο Στρατηγό Δ. Ιωαννίδη ως όργανο των Αμερικανών. Ωστόσο, εγώ δεν ξέρω κάποιο όργανο ξένης δυνάμεως να «πνέει μένεα» μπροστά στον εκπρόσωπο των εντολοδοτών του (αντιθέτως, «κάθετε προσοχή») και να πραγματοποιεί «πραξικόπημα» χωρίς να τους ρωτήσει. Επίσης, δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία όργανο ξένης ισχυρής δυνάμεως που να πέθανε στη φυλακή!
2ον) Ο Στρατηγός Ιωαννίδης ανετράπη –με την βοήθεια ανθρώπων που πρόδωσαν αυτόν και την χώρα π.χ. Γκιζίκης, Μπονάνος, Αραπάκης, Γαλατσάνος κ.λπ.- κι ένας από τους σοβαρότερους λόγους για την ανατροπή του ήταν ότι θέλησε να εκμεταλλευθεί τον υπόγειο πλούτο της χώρας, προς όφελος της Ελλάδος και των Ελλήνων αποκλειστικά. Άλλοι σήμερα θέλουν να μοιραστούμε (αυτά τα λίγα που θα περισσεύσουν από τα δόντια των «μεγάλων αδελφών» εταιρειών του πετρελαίου) με τους Τούρκους. Είναι αυτοί που είτε δεν λένε κουβέντα για τα ενεργειακά, είτε συνιστούν «όχι μονομερείς ενέργειες», «συνεννόηση πρώτα με τους γείτονες» και τέτοια. Δηλαδή, τα κόμματα του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου». Αλλά, δεν θα τους περάσει, γιατί έχουν γνώσιν οι φύλακες!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση της επιστολής.

Κ.Λ. – Αξιωματικός Ε.Δ.

Διάβημα των γυφτοσκοπιανών στο ΥΠ.ΕΞ. κατά της Χρυσής Αυγής – Πρώτο θέμα στα σκοπιανά ΜΜΕ

Έχουν τρελαθεί οι συριζαίοι και ψήνονται για να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικές συνθήκες. Μόνο και μόνο σήμερα είδα δύο αναφορές αριστερών δημοσιογράφων, προσκείμενων στον ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά λέγανε ότι το «ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» είναι ένα σύνθημα που είναι καλό να λέγεται. Το πρώτο που θα ήθελα να σχολιάσω είναι η στάση που κρατάει απέναντι σε αυτά η νουδούλα, η οποία σιωπά επειδή πρόκειται να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη συγκυβέρνηση. Το δεύτερο που θα ήθελα να σχολιάσω είναι η βλακεία που δέρνει τους συριζαίους. Όταν υπήρχαν αριστεροί τύπου Βελουχιώτη, Φλωράκη και τα τοιαύτα σας θάψαμε στην άμμο. Τώρα που ο μέσος αριστερός είναι φλούφλης σαν τον Τσίπρα και τα «παλικάρια» της τρομοκρατίας μυξοκλαίνε και κάνουν απεργία πείνας για να μην κάνουν την ποινή τους, τι πρόκειται να γίνει; Δεν πάτε καλώ ωρέ… Κάτσε στα αυγά σας που θέλετε και «εμφύλιο», φλούφληδες. Εμείς πάντως σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να τους κάνουμε το χατήρι, ώστε να μπορέσουν να φωνάξουν τους φίλους τους τους αμερικανοσιωνιστές να καταστρέψουν την Ελλάδα. Με νόμιμο πολιτικό αγώνα και τις αποκαλύψεις των βουλευτών μας εντός Κοινοβουλίου, τους έχουμε κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι μέχρι την τελική Νίκη!

Κ.Α.

Μόνιμο το χαράτσι θέλει η τρόικα: Χτυπάνε τον Λαό, ξεπουλάνε την Πατρίδα

Οι τούρκοι, λέει, θέλουν να αγοράσουν την Ολυμπιακή. Ουδεμία έκπληξη δεν πρέπει να μας προκαλεί αυτό, αφού από την μία εντάσσεται στα γεωπολιτικά σχέδια της Τουρκίας και των αμερικανοσιωνιστών για τουρκοποίηση της Ελλάδας και από την άλλη όλα αυτά είναι ανεκτά από την συγκυβέρνηση. Θυμόμαστε όλοι όταν ο Στουρνάρας δήλωνε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν οι τούρκοι αγοράσουν τα πάντα, αρκεί να έχουν κάνει την πιο καλή προσφορά. Αυτοί είναι οι φιλελεύθεροι και έτσι εθνοπροδοτικά σκέφτονται. Το πραγματικά ζητούμενο είναι μπορούν να τους ανεχτούν οι Έλληνες πατριώτες. Από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, με την ΝΔ να χάνει συνεχώς ψήφους προς την Χρυσή Αυγή, μάλλον ξυπνάνε οι πατριώτες.

Λ.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-31-iouliou-2013#.UfhG-41M_-Q#ixzz2aZbD1Fe9

Exit mobile version