Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αβραμόπουλος θέλει να κάνει τις Ένοπλες Δυνάμεις αχθοφόρους των αμερικανών και των τούρκων

avram-usa1__article

Ο υπουργός Άμυνας Αβραμόπουλος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ κατόπιν προσκλήσεως του ομολόγου του Chuck Hagel. Στις συζητήσεις που έγιναν επικράτησαν τα θέματα δωρεάν παραχώρησης μεταχειρισμένων οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ στην Ελλάδα, η αναβάθμιση των δυνατοτήτων της βάσης στην Σούδα, καθώς και κυρίως η στρατιωτική συνεργασία σε θέματα ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο. Η στρατιωτική συνεργασία αναμένεται να εξειδικευτεί κατά την επίσκεψη του Αρχηγού του Μικτού Επιτελείου στρατηγού Martin Dempsey στην Ελλάδα τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Οι αμερικανικές προθέσεις για στρατιωτική συνεργασία σε θέματα ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν σχέση, σύμφωνα με τις γεωπολιτικές βλέψεις των Αμερικανοσιωνιστών, με την σχεδιασμένη εκ μέρους τους αστάθεια που επικρατεί στην Μέση Ανατολή. Τα γεγονότα στην Συρία και Αίγυπτο  που συμπαρασύρουν το Ιράκ και τους Κούρδους της περιοχής οδηγούν τις ΗΠΑ να αναζητούν και την στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας. Στο πολιτικό επίπεδο με την σύμφωνη απόφαση της Ελλάδας να διοχετευθούν βαρέα όπλα στους ισλαμιστές μισθοφόρους που σφάζουν και δολοφονούν τον συριακό λαό, ήδη υφίσταται πλήρης υποταγή και σύμπραξη της μνημονιακής συγκυβέρνησης στα κελεύσματα των Αμερικανοσιωνιστών.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ε.Ε. αποφάσισε στην σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 27.05.2013 να αρθεί η απαγόρευση παροχής βαρέων όπλων στους αντιπάλους του Άσαντ με την ψήφο και της Ελλάδας που εκπροσωπούσε ο τότε υπουργός Εξωτερικών Αβραμόπουλος (τυχαίο; ). Και βέβαια επειδή ο Αβραμόπουλος και γενικά η συγκυβέρνηση δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την υποτέλεια της στον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα, ο Αβραμόπουλος αντί να πάει να συναντηθεί με την ομογένεια, θα πάει να προσκυνήσει το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον.

Η εκκολαπτόμενη στρατιωτική συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ σημαίνει απλά και χωρίς διπλωματικά ευφυολογήματα ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση θα συνεργαστεί με αυτούς που πολεμούν στην ίδια πλευρά με τους ισλαμιστές της Al Qaida, οι οποίοι δολοφονούν τον άμαχο συριακό λαό. Θα σημαίνει ότι συγκυβέρνηση θα συνεργαστεί στην ίδια πλευρά με τους Τούρκους που προσφέρουν καταφύγιο στους σφαγείς των Χριστιανών της Συρίας. Θα σημαίνει ότι η συγκυβέρνηση υποστηρίζει τους αποκεφαλισμούς και κανιβαλισμούς που πραγματοποιούν οι μισθοφόροι ισλαμιστές. Θα σημαίνει ότι το συνονθύλευμα από Τούρκους, Τσετσένους, Σαλαφιστές και άλλους μουσουλμάνους φονιάδες θα συνεχίσει τις σφαγές με την στρατιωτική συμπαράσταση του «δημοκρατικού τόξου» της Ελλάδας. Θα σημαίνει ότι η Ελλάδα θα μάχεται εναντίον των συμφερόντων της.

Η οικονομικά χειμαζόμενη Ελλάδα οφείλει να έχει Εθνική Αξιοπρέπεια και είναι αδιανόητο ως χώρα να συνδράμουμε στην προώθηση των συμφερόντων των Αμερικανοσιωνιστών και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στην Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Πρόκειται περί των ίδιων συμφερόντων που προωθούν λαθρομετανάστες στην χώρα μας και με τους εντολοδόχους Τούρκους αμφισβητούν την κυριαρχία μας στο Αιγαίο και τα δικαιώματά μας στην  ελληνική ΑΟΖ.

Η Ελλάδα δεν έχει απολύτως καμία θέση στην διαμάχη της Μέσης Ανατολής που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πυρηνικό πόλεμο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι έτοιμη να προστατεύσει τα Εθνικά συμφέροντα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stratiwtikh-sunergasia-me-tous-amerikanous-sunergates-twn-tourkwn-ekleise-o#.Ufj1lI1M_-Q#ixzz2accb80Yb

Exit mobile version