Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

xamail__article

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

θα ήθελα να επισημάνω 4 γεγονότα των τελευταίων ημερών για να καταδείξω πόσο ”γυμνό” ιδεολογικά και ηθικά είναι πλέον το καθεστώς των Κλεπτοκρατών – “Δημοκρατών”
1ο) η λεγόμενη ”φωνή” του Πολυτεχνείου κ.Δαμανάκη, από τις Βρυξέλλες όπου κατοικοεδρεύει αμειβόμενη με χιλιάδες ευρώ μηνιαίως ως επίτροπος της Εβραϊκής -συγγνώμη Ευρωπαϊκής- εννοούσα Ένωσης, ζητάει και άλλη μείωση μισθών και συντάξεων στην Ελλάδα. Και τώρα πως θα τραγουδάνε τους παιάνες της ”Δημοκρατίας” τα παιδάκια στα σχολεία κάθε 17η Νοεμβρίου όταν ακούν το ”ιερό τέρας” του Καθεστώτος να ζητάει την περαιτέρω εξαθλίωση των οικογενειών τους; Πως θα ακούνε την ιερή φωνή του Καθεστώτος να τους ”γαλουχεί” στα νάματα της Κλεπτοκρατίας;

2ο) ο λεγόμενος ”σημαιοφόρος” της σημαίας του Πολυτεχνείου κ. Χρήστος Παπουτσής διορίζεται αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο ιερατείο της Διεθνούς τοκογλυφίας ΔΝΤ, με μισθό χιλιάδων ευρώ μηνιαίως. Τώρα σε ποια σημαία ποτισμένη από το αίμα των ”νεκρών του Πολυτεχνείου” θα ορκίζονται πίστη και αφοσίωση οι νέες γενιές ”δημοκρατών”; Σε ποια σημαία θα εναποθέτουν τα γαρύφαλλα τους παλαιοί και εκκολαπτόμενοι αγωνιστές της Αριστεράς κάθε 17η του Νοέμβρη;
3ο)Ο αξιότιμος Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ.Μεϊμαράκης κάθεται δίπλα στον κομμουνιστή προεδρεύοντα κ.Δραγασάκη για να τον στηρίξει σε περίπτωση ”αναιδούς”
και ”ανήθικης” επίθεσης από ”κακούς φασίστες”. Και τώρα πως θα δικαιολογηθούν στους ψηφοφόρους τους για το γεγονός ότι προεκλογικά υπόσχονταν ότι θα έβγαζαν τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως εννοούσαν ότι θα έβγαζαν έξω τους αναρχικούς και πρεζεμπόρους υιούς και κόρες των επωνύμων αριστερών; Οι  αναρχοαριστερούληδες του ΣΥΡΙΖΑ πως δέχονται τέτοιου είδους ”συμπαράσταση” από έναν πρώην «Ρέιτνζερ» και σημερινό εκπρόσωπο της Μνημονίακής παράταξης που διαλύει και ξεπουλάει την χώρα;

4ο) Επέτειος της ”αποκατάστασης” της ”’Δημοκρατίας”. Οι ”καλοί” και ”ευώνυμοι δημοκράτες” τιμούν την ημέρα εκδίδοντας ανακοινώσεις για την σημασία της ημέρας, ενώ ο Ύπατος εκπρόσωπος του καθεστώτος που αμείβεται με χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, κρύβεται στην κυριολεξία σε κάποιες ψοφοειδείς εκδηλώσεις υπέρ των ”αγωνιστών της Δημοκρατίας” .Το σύστημα δεν τολμά καν να γιορτάσει τα ”γενέθλιά” του.

Από την άλλη, κάποιοι ”’κακοί φασίστες” σε μια γωνιά της Αθήνας, μοιράζουν τρόφιμα σε εξαθλιωμένους και πεινασμένους πολίτες, τους οποίους η δημοκρατία-κλεπτοκρατία οδήγησε σε αυτή την κατάντια. Μέσα στον ήλιο και την ζέστη χιλιάδες λαού δέχονται μία χείρα βοηθείας από τους μόνους που πραγματικά βρίσκονται δίπλα του αλληλέγγυοι. Και τι κάνει το αμαρτωλό κλεπτοκρατικό καθεστώς; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ δύο φορές ανήμερα των γενεθλίων του την διανομή τροφίμων σε φτωχούς ανθρώπους. Πόσο πανικόβλητοι είναι τελικά…Θυμίζουν Ρώμη στις τελευταίες της ημέρες… Και οι τέσσερις αυτές περιπτώσεις αποδεικνύουν πλέον πόσο γυμνό είναι στα μάτια και του πλέον αδαούς πολίτη το θνησιγενές κλεπτοκρατικό καθεστώς των ”Δημοκρατών”.

Και κάτι τελευταίο. Με την συνύπαρξη Μεϊμαράκη-Δραγασάκη στα έδρανα της Βουλής, καταρρέει και το τελευταίο ”επιχείρημα” των Καραμανλογενών δεξιούληδων ότι η Νέα Δημοκρατία θα συγκυβερνήσει με την Χρυσή Αυγή μετεκλογικά. Περαστικά σας πάλι ελαφροδεξιούληδες…

Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει καθημερινά ότι αγωνίζεται καθημερινά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών που επιβουλεύονται την ελευθερία και προδίδουν την Πατρίδα. Και όταν θα έρθει η ευλογημένη εκείνη ώρα της Λευτεριάς θα κυβερνήσει μόνη της με μία πραγματικά ΕΘΝΙΚΗ κυβέρνηση.

Καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας!!

Α.Β.

Τραγέλαφος της συγκυβέρνησης η εγκύκλιος για τον ΦΠΑ

Η σιωπηρή οργή του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού μετατρέπεται πλέον σε χείμαρρο στήριξης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με τις δημοσκοπήσεις (κρυφές και φανερές) να
αποτυπώνουν σε πραγματικό χρόνο τη μαζική μετατόπιση του εκλογικού σώματος προς τη Χρυσή Αυγή: αυτό το προεξάρχον πολιτικό ιδιοχαρακτηριστικό ερμηνεύεται πλέον ως ενσυνείδητη πολιτική επιλογή (κυβερνησιμότητα) και όχι απλά ως ψήφος διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας του καθεστώτος του “κλεπτοκρατικού-συνταγματικού τόξου”. Η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής ως κυρίαρχου πολιτικού φορέα σηματοδοτεί το οριστικό τέλος της σάπιας Μεταπολίτευσης και την επαναφορά της Εθνικής Συνείδησης (έναντι της ατομιστικής συνείδησης) ως κυρίαρχη επιλογή του πολιτικού γίγνεσθαι. Ο Αγώνας συνεχίζεται ωστόσο μέχρι την εγκαθίδρυση του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους που θα διασώσει τα Ιερά και Όσια της Φυλής από τον ισοπεδωτικό αφελληνισμό της παγκοσμιοποίησης. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος από το πτώμα της μεταπολίτευσης που σήπεται!
Υ.Γ1: το μόνο “έξαλλο” που υπάρχει “κωλοτούμπα” είναι το χρώμα των μαλλιών σου και το ότι δεν επισκέφθηκες ακόμα την εβραϊκή συναγωγή, παρά το ό,τι ήθελες εβραϊκό νεκροταφείο (ρώτα την βουλευτίνα σου Τζαβέλα, εάν εισακούστηκαν οι προτάσεις σου από την Αμερικάνικη Πρεσβεία).
Υ.Γ2: ο Πάνος Καμμένος-Ηλιάτορας εκτός από τους…υδατάνθρακες, φαίνεται ότι βλέπει εφιάλτες στον ύπνο του με τη Χρυσή Αυγή. Αλήθεια ρε “Ηλιάτορα”, εσύ είσαι αυτός που κάλεσε η Αμερικάνικη Πρεσβεία για να τους δώσει πληροφορίες για τον Μεϊμαράκη όταν ανέλαβε ΥΕΘΑ; Από τότε σου ΄μεινε ο καημός για το Υπουργείο ‘Αμυνας (κι έστελνες τα…ραβασάκια αργότερα στον Παπούλια); Από τότε σου ‘ρθε και η ιδέα να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε στο…δολλάριο; ΟΥΣΤ λαμόγια της ψευτοπατριωτικής δεξιάς (της εκπορνευόμενης δεξιάς κατά Σπανουδάκη)!

Σ.Ρ.

Σύριζα προς Ψυχάρη: Σας παρακαλούμε, γράψτε ότι είμαστε αντισυστημικοί…

Δεν έχουν το σθένος πλέον όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι φυλλάδες τους να παραδεχτούν ότι το κίνημά μας έχει και πρόγραμμα και προτάσεις για όλα. Η αγωνία τους βλέποντας την ανάταση του Έθνους μας που έρχεται και τους Έλληνες που συνειδητά στηρίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να γίνονται πολλές πολλές χιλιάδες, έχει αποσυντονίσει χρονικά τις επιθέσεις τους! Κάτι που έγινε θέμα στη Βουλή πριν από καιρό από βουλευτή μας, το παρουσιάζουν σήμερα διαστρεβλωμένο με σκοπό την παραπληροφόρηση. Άγονα τα ψέματά τους και χωρίς αντίκρισμα. Όταν αναταθεί του Έλληνα η ψυχή ,δεν την κρατάει ούτε το κορμί του!
Τέτοια δημοσιεύματα μας φέρνουν λύπη γιατί αποδεικνύεται πόσο μικροί είναι οι εχθροί μας! Η Πίστη μπορεί να κάνει θαύματα και η ψυχή του Έλληνα συνεπαρμένη από μια μεγάλη Ιδέα γίνεται παντοδύναμη! Όταν κοιτάξουμε μέσα μας τα χρόνια αυτά που μέρα με τη μέρα οι δοκιμασίες μας γίνονται πιο πικρές, θα καταλάβουμε ότι μέσα μας υπάρχει μια δύναμη που μας ξεπερνά. Τότε δικαιολογίες ασήμαντες δεν υπάρχουν. Πρέπει να καταλάβουμε πως η λογική, θέση δεν έχει όταν ξυπνήσει η φλόγα που κάνει τα αδύνατα δυνατά. Πόσες φορές στην ιστορία δεν τα βάλαμε με τόσους εχθρούς εξωτερικούς και εσωτερικούς- μα κυρίως εσωτερικούς- αλλά νικήσαμε; Γιατί τώρα να παραιτηθούμε στη μοίρα μας και να αφήσουμε την τύχη μας και την τύχη των παιδιών μας σε χέρια εχθρών;

Μπορούμε…..! Ναι υπάρχουν ψυχές που τολμούν ακόμη να σηκώνουν κεφάλι στην υποκρισία, στην αδικία, στην αναίδεια. Ο Αγώνας θα είναι πολύς και δύσκολος αλλά πάντα στο τέλος το ΚΑΛΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ! Ας ακολουθήσουμε τα λόγια του Μακρυγιάννη που έλεγε ότι όσο και αν τρώνε τα θηρία τη μαγιά της Ελλάδας, αυτή πάντα μένει. Είναι η σπίθα που καίει αθάνατη στα σωθικά της Ελλάδας!

Α.Γ.Α.

Απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ετοιμάζει η συγκυβέρνηση

Καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον έντιμο αγώνα που δίνετε εναντίον του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που λυμαίνεται την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες. Δυστυχώς αυτό το σαθρό κατεστημένο έχει προεκτάσεις και μέσα στους κόλπους της εκκλησίας και κυρίως στα ανώτερα κλιμάκια. Στην εποχή μνημονιακής νεοταξικής κατοχής που ζούμε, εχθές είδαμε όλοι τον τέκτονα υπουργό κ. Δένδια να στέλνει ΜΑΤ, μπουλντόζες και εισαγγελείς για να πετάξει στο δρόμο γέροντες μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου. Ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα είναι αμιγώς Εκκλησιαστικό και Συνοδικό και η εσκεμμένη αναγωγή του σε πολιτικό παράγει μια αλγηνή εντύπωση. Πρόσφατα το Εφετείο Θεσ/νικης για το συγκεκριμένο απεφάνθη ότι τα πολιτικά δικαστήρια στο θέμα «Δικαίου», υποβιβάζουν το Κράτος Δικαίου λόγω απουσίας γνώμης εκκλησιαστικού δικαίου. Ένα θέμα ξεκάθαρο και απολύτως λογικό έως ιερό, μετατρέπεται σε καταδίκη αθώων. Αυτοί οι άνθρωποι διώκονται διότι δεν αποδέχθηκαν, (προς τιμήν των), τον πακτωλό χρημάτων της ‘Δύσης’, δεν επιθυμούν να μετατραπούν σε επαγγελματίες μοναχούς, δεν συναλλάσσονται σε θέματα Ορθοδόξου Πίστεως και δεν αποδέχονται το δόγμα του Οικουμενισμού και της πανθρησκείας που υπηρετεί ο κ.Βαρθολομαίος . Αυτά είναι τα φοβερά ‘εγκλήματά τους’ για τα οποία τελούν υπό διωγμό. Μέχρι και φωτομοντάζ έκαναν με εικόνα μοναχού να πετάει μολότοφ και το παίζανε σε όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Το θέμα είναι ότι έτσι θα αντιμετωπίζονται από εδώ και πέρα όσοι δεν συμμορφώνονται με τις προσταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι μοναχοί όπως προείπα είναι υπό διωγμό από το 2002 και συνεχίζει μέχρι σήμερα εν μέσω καταπιέσεων, στερήσεων, κακουχιών, φοβίας και εν γένει ταλαιπωρίας -την οποίαν δεν δικαιούνται. Πεινούν, στερούνται, πεθαίνουν αβοήθητοι και κυρίως αδιάγνωστοι ιατρικώς. Σήμερα κιόλας απηύθυναν έκκληση για βοήθεια καθώς τους έχει αποκοπεί κάθε πηγή τροφοδοσίας, καθώς όπως λένε «τα μαγαζιά τροφίμων, εν μέσω απειλών, τα απαγορεύουν να πλησιάσουν. Όλοι οι Έλληνες που σεβόμαστε την μακραίωνη ιστορία των ποτισμένων με αίμα Αγίων τόπων και τις ελευθερίες του ανθρώπου θα πρέπει να αντισταθούμε στην άλωση του Αγίου Όρους και να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στους μοναχούς που παλεύουν μόνοι τους απέναντι στα ‘θηρία’ (για μια ακόμη φορά) αβοήθητοι.

Ελληνορθόδοξος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-1-augoustou-2013#.Ufmfco1M_-Q#ixzz2afZCX9Hv

Exit mobile version