Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνας, Βορείων Προαστίων, Πειραιά, Λαρίσης

sam_1765__article

Φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος, παρά την υπερβολική ζέστη, γέμισαν την αίθουσα ομιλιών της Τ.Ο. Σαλαμίνος από νωρίς και ανυπομονούσαν για την έναρξη της προγραμματισμένης ομιλίας.

Μετά τον πρόλογο που απηύθυνε στους παρευρισκομένους ο Υπεύθυνος Πολιτικής Οργάνωσης, Μιχάλης Παπαδημητρίου, τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης.

Στην αρχή τόνισε την ιεραρχία που επικρατεί στο Κίνημα και μετά προχώρησε στον σχολιασμό της επικαιρότητας και των πολιτικών εξελίξεων.
Επιβεβαίωσε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν σε όλη τη Μακεδονία, τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να είναι πρώτο κόμμα με δύο μονάδες διαφορά από τη ΝΔ στην Α Αθηνών.

Αναφέρθηκε στην τεράστια απήχηση που είχε η πρόσφατη διανομή τροφίμων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και τη λανθασμένη απόφαση των πολιτικάντηδων να την απαγορεύσουν εις βάρος του δοκιμαζόμενου ελληνικού Λαού.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιά

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά ομιλία του Συναγωνιστή Παναγιώτη Μπαμπάνη, με θέμα: «Ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τότε και τώρα».

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται κατά καιρούς το Κίνημά μας και τον τελευταίο καιρό πιο έντονα από ποτέ. Το σύστημα των προσκυνημένων πολεμά τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ποικίλους τρόπους. Η λασπολογία μέσω των ΜΜΕ καθώς και ο αποκλεισμός από αυτά είναι τα κύρια όπλα του συστήματος. Το «Δημοκρατικό τόξο» υιοθετεί φασιστικές μεθόδους προσπαθώντας να φιμώσει τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, με την απαγόρευση της διανομής τροφίμων και ρούχων προς τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας! Καταπατούν το Σύνταγμα που οι ίδιοι έχουν φτιάξει ώστε να υπηρετούν την ψεύτικη δημοκρατία τους. Φυσικά εμείς δε κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χαρακτηρίζεται από 2 λέξεις. Πίστη και Πειθαρχία. Πίστη στον Αρχηγό μας. Πίστη στις αξίες και στα ιδανικά του Ελληνισμού. Πειθαρχία όμοια με την 12ετή εκπαίδευση «Αγωγής» των νέων της Σπάρτης, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να λάβουν ώστε να μπορούν να γίνουν σωστοί πολέμιοι των εχθρών τους, αλλά και πλήρως καταρτισμένοι όσον αφορά τη γνώση και τη μάθηση.

Έτσι σαν νέοι Σπαρτιάτες είμαστε και εμείς οι τελευταίοι φύλακες των Θερμοπυλών! Επιβάλλεται να είμαστε καταρτισμένοι και γνώστες της Ιδεολογίας του Λαϊκού Εθνικισμού. Επιβάλλεται να μπορούμε να μεταφέρουμε και να στηρίξουμε τα Πιστεύω μας. Μας θεωρούν άξεστους και αναλφάβητους. Εμείς τους αντικρούουμε με επιχειρήματα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο δρόμος τον οποίο βαδίζουμε ακάθεκτοι, πιστοί και πειθαρχημένοι, εστιασμένοι σε ένα και μοναδικό σκοπό. Για μία Μεγάλη Ελλάδα, σε μία ελεύθερη Ευρώπη!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ, ΘΕΟΔΟΣΗ  ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Στις 26/07/2013 τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούν έναν μάχιμο Κύπριο Συναγωνιστή του ΕΛΑΜ, τον Θεοδόση Φιλίππου, ο οποίος ενώπιον δεκάδων Συναγωνιστών πραγματοποίησε ομιλία σχετικά με τους δύο νεομάρτυρες του Κυπριακού Ελληνισμού, τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο χρονικό των γεγονότων που ξετυλίχτηκε τον Αύγουστο του 1996 με την πανευρωπαϊκή πορεία των μοτοσικλετιστών, η οποία κατέληξε στα κατεχόμενα και οδήγησε στη στυγερή δολοφονία από τους γκρίζους λύκους, του ήρωα Τάσου Ισαάκ. Την ημέρα της κηδείας του μάρτυρα Ισαάκ, ο ξάδελφος του, Σολωμός Σολωμού, δείχνοντας απαράμιλλη περιφρόνηση προς τον θάνατο, πέρασε στο πάνθεο της Ιστορίας με την απίστευτη ενέργεια να επιχειρήσει να κατεβάσει την απεχθή ημισέληνο από τον ιστό της σημαίας που μολύνει τον κυπριακό ουρανό, δεχόμενος τα φονικά πυρά των Τούρκων. Ο Συναγωνιστής Φιλίππου υπενθύμισε πως έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης των δολοφόνων, τα οποία όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει εκτελεστά. Στη μνήμη των δολοφονηθέντων ηρώων, που αποτελούν ινδάλματα για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές, κρατήθηκε με κατάνυξη ενός λεπτού σιγή από τους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές. ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  Μ.

ΣΤΙΣ 29/7/2013  στα γραφεία της Τ,Ο, Βορείων Προαστίων, με αφορμή την ύπουλη δολοφονική επίθεση  των αναρχοάπλυτων αριστεριστών στην Πάτρα, εναντίον 3 συναγωνιστών που τίμησαν την θυσία των ηρωικώς πεσόντων συντοπιτών τους στην Κύπρο, το 1974, πραγματοποιήθηκε ομιλία και προβολή, από τον συναγωνιστή Γεώργιο Μ. με θέμα ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο συναγωνιστής με ιστορικά ντοκουμέντα και φωτογραφικό υλικό, ανέδειξε τις προδοτικές κινήσεις του κομμουνισμού εναντίον όλων των εθνικών μας  αγώνων, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του ΚΚΕ . Οι προδοσίες του, εναντίον της Μικρασιατικής Εκστρατείας (1919-1922), εναντίον του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου και του αγώνα του Ελληνικού Στρατού εναντίον του Άξονος (1940-41), εναντίον του ιερού αγώνα της ΕΟΚΑ (1955) για Ένωση με την Ελλάδα, οι προδοτικές στάσεις που κράτησε όσον αφορά την Μακεδονία, την Θράκη και την Βόρειο Ήπειρο κατά καιρούς, το καπέλωμα της Εθνικής Αντίστασης του λαού μας την περίοδο της Κατοχής (1941-1944), οι σφαγές των άλλων αντιστασιακών ομάδων στην περίοδο του Κατοχικού Εμφυλίου, αναλύθηκαν πλήρως με αδιάσειστα ενοχοποιητικά στοιχεία και ανέδειξαν το προδοτικό και ανθελληνικό χαρακτήρα της Αριστεράς. Η ομιλία στηρίχθηκε αποκλειστικά σε κείμενα ντοκουμέντα του ίδιου του ΚΚΕ, σε αποφάσεις και διακηρύξεις συνεδρίων του και ολομελειών του, καθώς και σε επίσημα έγγραφα του Γερμανικού Υπουργείου Στρατιωτικών τα οποία αποδεικνύουν ότι κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο Γερμανικός Στρατός είχε διπλάσιες απώλειες από την ελονοσία παρά από την δράση ανταρτικών κομμουνιστικών ενεργειών εναντίον του !!! Αυτή ήταν η συνεισφορά στην Εθνική Αντίσταση εκείνων που έσφαξαν χιλιάδες αγνούς Έλληνες πατριώτες, μεσούσης της Κατοχής , προκειμένου να επιτύχουν τα σκοτεινά τους σχέδια μπολσεβικοποίησης της πατρίδας μας.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ‏

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, Κλιμάκιο μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Λάρισας, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό και συζητώντας με τους συμπολίτες μας. Η εμφάνιση των μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από τους επαγγελματίες του κέντρου της πόλης, όσο και από θαμώνες των κεντρικών καταστημάτων, γεγονός που δείχνει τη διευρυμένη θετική επιρροή του Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία.

ΛΑΡΙΣΑ:
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salaminas-boreiwn-proastiwn-peiraia-larishs#.UfoGn41M_-Q#ixzz2ahLpLVBY

Exit mobile version