Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παπαγαλάκι της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ με Σύριζα και ο Χαϊκάλης – ΒΙΝΤΕΟ

xaikalis-mesa0

Γελάνε και οι πέτρες με τους «ψεκασμένους» – Προτείνουν πρωθυπουργό τον playstation και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα

 

Θυμόμαστε όλοι την υπόθεση με το non paper που είχε αποστείλει ο Καμμένος στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με το οποίο του ζητούσε υπουργικούς θώκους, προκειμένου να συγκυβερνήσει. Αυτή η υπόθεση υπήρξε μία από τις πρώτες περιπτώσεις που το απόκομμα – συνονθύλευμα του Καμμένου γινόταν πανελληνίως ρεζίλι, αποδεικνυόμενο ως ένα ενεργούμενο του συστήματος, που έχει αναλάβει πλήρως τον ρόλο που κατείχε ο κωλοτούμπας Καρατζαφέρης, ως ανάχωμα ενάντια στην Χρυσή Αυγή και ταυτοχρόνως ως λαγός των εξελίξεων και του μνημονίου.

 

Αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει πλήρως το κόμμα των “ψεκασμένων”, το οποίο όμως είναι πληροφορημένο περί των εξελίξεων και τις προβάλλει σε μορφή «τροχιοδεικτικού». Έτσι σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε την εξής πρόταση, που βρήκε ευήκοα ώτα στους μέλλοντες νεόνυμφους, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Πρότεινε λοιπόν ο Χαϊκάλης συγκυβέρνηση όλων των κομμάτων, εκτός φυσικά της Χρυσής Αυγής, με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα.

 

Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή με κάποιες υποσημειώσεις από τους αντιπροσώπους των άλλων κομμάτων. Ο Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον ηθοποιό αν νομίζει ότι μπορεί να βρεθεί κοινός τόπος ανάμεσα σε όλο αυτό το τόξο, ενώ ο Σκρέκας της ΝΔ διαφώνησε μόνο στα ονόματα, αφού για τους σαμαρικούς η πρωθυπουργία Σαμαρά αποτελεί «κόκκινη γραμμή». Ο δε Τριαντάφυλλος του ΠΑΣΟΚ δεν είχε ουδεμία αντίρρηση, αφού το κόμμα του έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσε να δεχτεί καλύτερη πρόταση, τώρα στα τελευταία του, παρά μόνο τόνισε ότι πρέπει να εξαιρεθεί η Χρυσή Αυγή, γεγονός που αποκάλεσε φυσικό ο Χαϊκάλης. Σημειωτέον δε ότι σε όλη αυτή την ιστορία περιλαμβάνεται και το ΚΚΕ. 

 

Η πονηρή πρόταση του… κ. Μπαλαφούτη έγινε φυσικά και από υστερόβουλα ελατήρια, αφού το κόμμα των ΑΝΕΛ φυλλορροεί και συντόμως θα βρίσκεται στον ίδιο πολιτικό τάφο που βρίσκεται και το κόμμα του Καρατζαφέρη. Έτσι δίδει τις τελευταίες υπηρεσίες του προς το καθεστώς γενόμενο λαγός της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτοχρόνως προσπαθεί να μπει στο κάδρο της μελλοντικής συγκυβέρνησης μπας και πάρει ο Πάνος κανά υπουργείο, με πρώτη προτίμηση στο Ναυτιλίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/papagalaki-ths-neas-mnhmoniakhs-sugkubernhshs-nd-me-suriza-kai-o-chaikalhs#.UfqqnZJM_-Q#ixzz2akCQ4duU

 

 

Exit mobile version